2.3.14

Busy. Bisnes. 1whp Cipta Income 4 Angka

Author : Nabila Medan Time : 3/02/2014 06:53:00 PM Total Comment : 29 Label :

Assalamualaikum
huahuahuahauhauahauahauahauahauahauahauahaua!
Hmmmm, maaf sangat, memang sangat-sangat malas nak update blog. Serious! Alhamdulillah, sekarang nab ada bisnes, bisnes apa? Jual tshirt je. Nak beli? Visit insta @nabilamedan okays! Harga memang berpatutan uolls! Ada 7 design, sekarang dah buka batch ke 6. Alhamdulillah, hasil daripada duit tu, dapat juga beli handphone lenovo. Sobsob, blackberry telah ku tinggalkan, bateri kembung! Memang problem, terus tukar lenovo a516. Pink color okay. Jangan memain. Hahaha. Ada sikit lebihan nab join satu lagi bisnes, apa tu? 1WHP. Mesti korang pernah dengarkan? Yang modal RM55 tu. Nab awalnya memang takut nak join sebab ada keluarkan modal, tapi saja nak cuba, alhamdulillah income masuk, dah lebih dari modal. Syukur sangat. Apa itu 1WHP? Kalau nak tahu, whatsapp nab okay. Nab terangkan. Yang penting benda ni halal. Takperlu jual barang, kita cuma promote dan orang akan cari kita. Haaaa! Bukan MLM, bukan skim cepat kaya, bukan scam. 1WHP ada sijil pendaftaran dengan SSM itu paling penting.

Okay, apa lagi mau cerita? Hmm... maaf okay, yang suruh nab update drama sekian sekian tu, memang nab taksempat. Sebenarnya bukanlah busy pun, tapi malas. Hahaha. Insya-Allah akan buat comeback bila rajin, comeback? Adoii, macam apa je. Maksudnya, insya-Allah akan start blogging bila kerajinan tu dah datang balik. Semoga korang semua sihat-sihat belaka :)

Contact me : Whatsapp 017-265 7312 / Wechat NabilaMedan

29 comments

Sunday, March 02, 2014 8:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

mcm best jea 1whp. tapi cam takut jea nk join

Sunday, March 02, 2014 10:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cam best je.. HAHA Tapi iman tak kukuh ..

Monday, March 03, 2014 12:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

otak bussinesss...samelah kite nab =P

Monday, March 03, 2014 10:06:00 AM Delete! [Reply Comment]

bagus la nab nie..:)

Wednesday, March 05, 2014 4:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhhhh.. ni first tym zara dgr pasal 1whp tu.. modal rm55 ??? We waiting for u come back.. heheh. Zara bru nak follo kat instaa ni. Approved zara ek.. zara nk tgk koleksi tshirt nab tuuu.. mama tay ada bkenan. Confirm zara rembat ! ^^

Monday, April 07, 2014 1:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

Biz 1whp memang sgt bbaloi...modal rendah n kerja yg mudah...hnya mggunakn 100% hp anda utk jana incme.tnjuk ajar n tips akan d berikn scara pcuma...jom jom join 1whp.ramai2 buat duit raya.nak tau lbih lnjut?bminat??kindly pm me.wechat: safiranok / wassap: 0168038434

Anonymous
Wednesday, April 09, 2014 5:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Seminggu saya dapat RM 700 . Alhamdulillah . Mula2 saya pun takut . Try laa join . Jom !

Friday, April 25, 2014 4:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

Berminat dgn 1whp ?? dengan 1whp anda boleh buat sehingga RM700++ SEMINGGU !!! Modal cuma RM55 sahaja
Cepat pm saya
Wechat:amswill5269
Whatsapp:0178919056

Friday, April 25, 2014 4:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

Berminat dgn 1whp ?? dengan 1whp anda boleh buat sehingga RM700++ SEMINGGU !!! Modal cuma RM55 sahaja
Cepat pm saya
Wechat:amswill5269
Whatsapp:0178919056

Tuesday, May 06, 2014 7:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tak ramai yang pandai ambil peluang keemasan ni.. :) modal cuma rm55, untung berlipat-lipat kali ganda :) kalau usaha lagi gigih, lagi banyak lah untung ;)

***sesiapa yg nk rebut peluang keemasan ni sila lah pm saya di *WeChat ; ehh0707

...insha Allah saya boleh guide anda sampai berjaya :)

Thursday, May 08, 2014 2:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

Sebarang pertanyaan mengenai 1whp, boleh whatsapp saya 013-9003072..
Saya akan explain betul2 smpai awak faham..
Kerja ni sgt senang dan iainya halal...
Bukan scam , MLM, dan 100% bukan tipu...
Kita boleh saman company balik jika berlaku sebarang penipuan...
Syarikat 1whp berdaftar SSM ye...
Boleh whatsapp saya 013-9003072

Anonymous
Wednesday, May 14, 2014 4:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

siapa nk join 1whp...modal ciput je rm55 bole untung smpai rm5555.....for detail pm.... Wechat:Rahman9519

Wednesday, May 14, 2014 4:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

Wednesday, May 14, 2014 4:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

Wednesday, May 14, 2014 4:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

Wednesday, May 14, 2014 4:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

Thursday, May 15, 2014 11:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

Jum jana pendapatan dengan biz 1whp....cuma bermodalkan rm55...kepada siapa2 yang nak tahu tentang bisnes 1whp dengan lebih lanjut bleh add saya. insha Allah mampu jana pendpatan lumayan....rezeki Allah luas...kita yang perlu usaha mencari ;)

InshaAllah feedback laju disini.. :)
wechat cahayakesabaran

Friday, May 23, 2014 1:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

CIRI-CRI HEBAT RM20SEGERA.COM

Modal Rendah Hanya RM20.00 SAHAJA!!
100% komisyen milik anda!!
Web promosi percuma!!
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank ANDA
Terima SMS duit dah masuk ke AKAUN!!!

daftar disini http://www.rm20segera.com/?r=tiekacici
whatsapp sy di 0193484532

Monday, May 26, 2014 11:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

jum join sy dlm biz 1whp ni ;) modal rendah just rm55 then krja pn snang just promote jea . sy pn bru join dh blik modal . brminat pm me now n i will guide u . whatsapp 0198410847 . wechat id : lilmiss_miera

Wednesday, May 28, 2014 9:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum...
Bisnes ini bermodalkan hanya rm55 seumur hidup, dgn modal itu kita dh boleh dpt pendapatan mencecah berbelas ribu... Skrg nie syarikat sdg mempromosikan rm150 untok org yg pertama join under kita:').. Untongkan..? Tunggu ape lagi...? Meh pm sye ^_^

#WeChat ID : nash_asif
#Whatsapp : 01125804255

Wednesday, May 28, 2014 9:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum...
Bisnes ini bermodalkan hanya rm55 seumur hidup, dgn modal itu kita dh boleh dpt pendapatan mencecah berbelas ribu... Skrg nie syarikat sdg mempromosikan rm150 untok org yg pertama join under kita:').. Untongkan..? Tunggu ape lagi...? Meh pm sye ^_^

#WeChat ID : nash_asif
#Whatsapp : 01125804255

Wednesday, May 28, 2014 10:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum...
Bisnes ini bermodalkan hanya rm55 seumur hidup, dgn modal itu kita dh boleh dpt pendapatan mencecah berbelas ribu... Skrg nie syarikat sdg mempromosikan rm150 untok org yg pertama join under kita:').. Untongkan..? Tunggu ape lagi...? Meh pm sye ^_^

#WeChat ID : nash_asif
#Whatsapp : 01125804255

Thursday, May 29, 2014 12:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum, Ryzal akn share bagaimana caranya untuk membuat duit dgn mudah dengan 1whp nim.. Ok First jgn fikir bkn2 dulu dan dngar penjelasan yg sy ingin berikn kerana sy ingin Share bgaimna cara sy berjaya. Juga percayalah 1whp ni mampu mengubah pendapatan hidup anda... Okey klau awq rsa bisnes ini ad pembohongan jawapanya salah kerana syarikat 1whp ini adalah syarikat yg berdaftar oleh SSM x percaya awq boleh check website 1whp trsebut www.1whp.net... Dah rmai yg berjaya dgn 1whp nim. macam mna nk berjaya klau asyik berfikiran negatif sdgkn rezeki untuk berjaya dh ad di dpan mata sendiri.. Sy akn teruskn dan menerangkan dengan terperici bagaimana ingin menjalankan bisnes 1whp ini apabila awq kata ok teruskn : ).. Masih x percaya lgi ish3 kn ryzal dh ckp jgn berfikiran negatif but positif ^_^. Jgn risau awq boleh saman syarikat 1whp nim klau ad sebarang penipuan.. Tpi syarikat 1whp ini adalah syarikat yg berdaftar dan benar :) mohon kerjasama >_< 1whp ni terhad tau terhad dari segi quota sbb rmai yg berminat dgn 1whp ni.. ^_^. Dan Satu lgi leader 1whp inform kat ryzal spe yg join mnggu nim dye dpat bonus 150 xnak ker bonus camnim he3 ^_~ Add Me Wechat fakrul543 untuk pertanyaan dan pendaftaran

Thursday, May 29, 2014 10:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

moh join 1whp nih :) skrg nih tgh ade PROMOSI :D korang bagi modal RM55, kalau korang taja sorang, korang akan dapat RM150 !! untung giler kat situ !!! :D sape2 yg berminat nak kaut peluang keemasan nih, moh PM saya kat WeChat , ID : ehh0707 ...insha Allah saya boleh guide korang sampai berjaya :)

Monday, June 02, 2014 2:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username(produk digital iaitu bulk sms)
*Utk realisasi impian dalam ini tahun juga, star bonus akan di-naikan dari rm1 00 kpd rm200 jika anda layak 5 star dalam 14hari!! *Jadi dgn Fast Start rm150, star bonus rm200 jika dalam 14 hari. Marilah ramai2, bandingkan kerja2 anda dgn kerja2 menjadi jutawan 1whp, mana betul ada logik dan mana lebih berbaloi dan mana yg boleh memberi kuasa darab masa dan pdptan utk selama-lamanya?? Nak kerja 10-30 tahun atau pilih kerja 1whp, kami janji anda pasti capaian impian jutawan dalam 1-3 tahun!! Ini kali-lah!! :) UNTUK KETERANGAN LANJUT: pm/msj/we chat...0179413066/izah638463_86

Thursday, June 12, 2014 6:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum.. 1whp (1 World Hand Phone) adalah bisnes on9 yg boleh menjana pedapatan hingga RM1juta dgn hanya bermodalkan RM55...!!! Insyaallah ...
Tunggu ape lgi..? meliur tengok kejayaan org lain..?
Meh PM sye di WeChat untok info lebih lanjut..
ID : nash_asif 💵💵💵

Sunday, June 22, 2014 9:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

kak ajo sye gne blog .. huaa..
err..newbie lg 1whp.. p na blajar cre buat blog yg bgos mcm akk ni .. :)

Wednesday, June 25, 2014 2:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

X rugi pum join bisnes 1whp nih, Modal kexik je pum, Tapi pulangan income berganda-ganda, xnk ker?? nak usaha xnak cari alasan.. Nk thu lbih lanjut Add me Wechat --> fakrl543 sy guide smpai berjaya Alright ^_^

Wednesday, July 02, 2014 3:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Asalam,BAgi sape2 yg nk tambah pendapatan di bulan ramadhan ni jom kita tambah side income dgn Biz 1whp, Biz ni Simple jer Income bkn sekali tapi berkali kali. Biz 1whp modal murah tpi mampu dapat income berkali ganda dari modal kita tu, Biz ni xde penipuan kerana Register SSM dan Bukan MLM tpi ULM (unilevelmarketing) dan bkn juga pyramid System, Boleh check dia punya SSM register ---> PG0001433 Under Faith Computer System, so mmg x tipula kn, Kalu ad yg berminat boleh add wechat sy --> (fakrul543) sy guide smpai berjaya =),

#untukberjayakitamuladarikesusahan
#jomtaambahsideincomedibulanramadhan

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...