5.3.14

1WHP, Think Positive

Author : Nabila Medan Time : 3/05/2014 01:45:00 AM Total Comment : 32 Label :

Assalamualaikum
Alhamdulillah, phew phew. Tetiba nak cerita pasal 1whp ni, tapi takleh panjang-panjang. Kalau nak tahu kena whatsapp kita. Tau tau. Hikss. Syukur, kerana berani dan berfikiran positif, kini nab dapat pegang duit RM150 sehari. Eh? Hihi. Serious, buat apa nak tipu. Cash uolls, bukan voucher. Memang masa mula-mula nak join tu, rasa takut sangat. Modal RM55, nak join tak nak tak nak tak nak tak. Kalau korang berfikir macam tu, nab tak salahkan sesiapa sebab nab pun macam tu. Tapi nab jenis yang... Haishh... Takleh jadi ni, nak cuba jugak nak jugak nak jugak. Hahaha. Last-last terjebak sama, jadi.. Terpaksa lah nab tanggung risiko untuk pegang duit banyak-banyak tiap hari, minggu, bulan... Seperti ahli 1whp lain kata, ada satu je risiko kalau join benda ni. Risiko jadi kaya. Kalau korang dah boleh terima risiko tu. Mai join. Modal RM55 ja. Hikhik

Kenapa nab suruh korang fikir positif? kerana, kalau korang fikir positif, income korang juga akan jadi positif, kalau korang fikir "hmm... macam takboleh je, tipu lah", say byebye je lah. Hahaha. Setiap hari, beratus-ratus orang yang join 1whp ni, macam mana nab tahu? Sebab setiap kali ada newbie, mereka akan dimasukkan dalam group class melalui wechat. Memang tiap hari tu, ramailah yang join. Mereka join sebab mereka yakin dan mereka fikir secara positif.

 

32 comments

Wednesday, March 05, 2014 2:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

The power of positive thinking :)
Saya pribadipun mencoba untuk selalu berfikir positif di manapun dan kapanpun. InsyaAllah lebih barokah ^^

Wednesday, March 05, 2014 4:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

banyak dengar pasal nie , ramai jugakk yang dapat duit beratus ratus .

Wednesday, March 05, 2014 4:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Woaahhhhh.. rm150 shari ????

Thursday, March 06, 2014 1:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dira dah dengar banyak kali dah pasal 1whp ni. Teringin nak join. Tapi bila tengok Nabila post enty ni terus rasa semangat :)

Friday, March 07, 2014 7:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum,
Tumpang tanya 1whp tu mcm group bisness ke?

Friday, March 07, 2014 10:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum... macam mana nabila satukan gadget follower blog dan follow google+ seperti di sidebar nabila tu..? blh ajarkn tak..

Sunday, March 09, 2014 9:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahh...masyuk je nab kan..hehe

Tuesday, March 25, 2014 3:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kalau saya nak join mcm mana?

Wednesday, March 26, 2014 10:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

Gudluck for you. =)

ZH Blogger

Friday, April 04, 2014 9:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

yg sekarang ni kita nak tny pun ragu2.. xde keyakinan lagi :(

Wednesday, April 23, 2014 10:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

sesiapa yg berminat, sila pm saya di wechat : ehh0707 ...insya-Allah saya boleh tolong... :)

Saturday, April 26, 2014 2:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

good thinking,,atas pendapat masing utk bisnes macam ni,

Sunday, April 27, 2014 12:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

boleh tak kalau saia nak contact awa sis ????

Sunday, April 27, 2014 10:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alasan orang kitaa : Pertama " Malas lah " Kedua " Ni semua tipu aje ni " Ketiga " Susah lahh " . Haaa . nii semua tak boleh nak maju kehadapan :) kalw awk msuk xrugi apa2 pon untng lg adalah ! :)
Hanya dengan Rm55 Income Rm7++ ???
# BERMINAT ??? #
chat saya sekarang :) wechat~yusniny

Anonymous
Wednesday, April 30, 2014 1:11:00 PM Delete! [Reply Comment]


1WHP PROMOTION!!!

YOU just bayar RM50, (yg RM5 lagi tu I topupkan)

I akan EXPLAIN 1 by 1 dan I akan GUIDE u utk SUCCESS dalam bisnes 1whp ni..

Bisnes ni sangat SENANG sebab semua 100% menggunakan handphone.

Jana income MINIMUM (RM500) dalam hanya tempoh 1 MINGGU(tu baru minimum tau!!)

kalau ada apa2 nak tanya mengenai 1whp, boleh WHATSAPP saya (014-3555440) OR WeChat (derossi95)..

Please jgn contact I thru call/sms sebab susah sgt I nak explain..

Anonymous
Wednesday, April 30, 2014 8:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP PROMOTION!!!

4 ORANG TERAWAL SAHAJA!!! (closing date 10 MEI)

YOU just bayar RM50, (yg RM5 lagi tu I topupkan)

I akan EXPLAIN 1 by 1 dan I akan GUIDE u utk SUCCESS dalam bisnes 1whp ni..

Bisnes ni sangat SENANG sebab semua 100% menggunakan handphone.

Jana income MINIMUM (RM500) dalam hanya tempoh 1 MINGGU(tu baru minimum tau!!)

kalau ada apa2 nak tanya mengenai 1whp, boleh WHATSAPP saya (014-3555440) OR WeChat (derossi95)..

Please jgn contact I thru call/sms sebab susah sgt I nak explain..

HELP ME TO HELP YOU!!'

Anonymous
Thursday, May 08, 2014 4:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

PROMOTION!!!!!

MURAH SAHAJA BEB.............!!

YANG NAK JOIN 1WHP UNDER I, U JUST KENA WASSUP / WECHAT UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI

I AKAN GUIDE U & MAKE SURE U SUCCESS DALAM BISNES NI..

JANA INCOME MINIMUM RM500(NI BARU MINIMUM) DALAM HANYA 1 MINGGU!!

BISNES NI SANGAT SENANG SEBAB 100% GUNA HANDPHONE.

I AKAN EXPLAIN 1 BY 1 SAMPAI U FAHAM.

YANG NAK TANYA SOALAN BERKENAAN 1WHP BOLEH CONTACT I THRU WHATSAPP OR WECHAT

0147544276

Friday, May 09, 2014 9:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

Saya berminat nk join but suma upline yg sy contact melalui wechat or whatapps, utk join bawah depa suma tk bg respond and support yg cepat dan pantas, so anybody yg boleh bantu sy dan boleh memberi support and tunjuk ajar yg baik pd sy, sila hubungi sy segera 0174822118. Program ni masih berjalan lagi ke atau dh slow down or close down? Sy berada di kawasan Penang, kepada sesiapa yg berminat utk cari downline n boleh support sy shj perlu hubungi saya segera.... tq

Monday, May 12, 2014 12:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

walaupun DUIT!!!bukan untuk segala galanya tapi segala galanya memerlukan DUIT!!! CTH BIL AIR MEMERLUKAN DUIT!!! BIL API,RUMAH,KERETA,MOTOR,MAKAN DAN SEBAGAINYA MEMERLUKAN DUIT!!! KENAPA PERLU JADI HAMBA DUIT!!! JIKA KITA TABAH KUAT MENGHADAPI RINTANGAN INI, KITA JUGA BOLEH MENGATASI BISNES INI #1WHP PERMULAAN YG TERBAIK.

DENGAN BERMODALKAN RM55 KITA BOLEH UBAH SEGALANYA...

PM ME NOW!!

Wechat/whatsup 0142710670

Monday, May 12, 2014 12:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

walaupun DUIT!!!bukan untuk segala galanya tapi segala galanya memerlukan DUIT!!! CTH BIL AIR MEMERLUKAN DUIT!!! BIL API,RUMAH,KERETA,MOTOR,MAKAN DAN SEBAGAINYA MEMERLUKAN DUIT!!! KENAPA PERLU JADI HAMBA DUIT!!! JIKA KITA TABAH KUAT MENGHADAPI RINTANGAN INI, KITA JUGA BOLEH MENGATASI BISNES INI #1WHP PERMULAAN YG TERBAIK.

DENGAN BERMODALKAN RM55 KITA BOLEH UBAH SEGALANYA...

PM ME NOW!!

Wechat/whatsup 0142710670

Anonymous
Tuesday, May 13, 2014 1:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

To those yang nak...

*Join 1WHP within 24 hours(masuk briefing class pada hari yg sama)
*Nak tahu dgn lebih mendalam mengenai 1WHP,(I akan explain from A to Z, I x akan paksa u join so no worries)
*Nak personal coaching dari I(will give u tips how to grab 20 customers in a week; yg MALAS & x ada EFFORT PLEASE jangan contact I bcuz there's nothing I can do about THAT!)
*Yang x join 1WHP lagi & masih ragu2 whether bisnes ni betul2 buat duit ke tak.(will show u proof based on my income masa mula2 join dulu.)
*make sure u join UPLINE/LEADER yg RELIABLE(bukan yg lepas tangan je after dorang dah dpt duit u ; my TEAM pegang pada prinsip "BEST SERVICE IS OUR PRIORITY", so if u guys nak SUCCESS macam group I, boleh lah JOIN under group I. WE WILL GUIDE U SAMPAI U BERJAYA & KAMI AKAN BELASAH KORANG SAMPAI KORANG KAYA!!)



whatsapp(014-3555440)/wechat(derossi95)


SMS or CALL will not be entertained.


-THANK YOU ADMIN-

Anonymous
Wednesday, May 14, 2014 3:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

SEDARLAH!!!!!, kita dah bertahun
pakai handphone tanpa mendapat
apa-apa imbuhan yang setimpal. Kini
anda perlu bertindak menjadi
pengguna yang BIJAK. Jadikan
handphone anda sebagai aset untuk
menambah pendapatan ANDA. ASET
ini semua orang sudah miliki
termasuk pelajar sekolah...Mulakan
langkah anda, menjadi pengguna yg
bijak demi masa depan anda.. jom join 1whp pm me cepat !
Wechat:Rahman9519

Thursday, May 15, 2014 7:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

Thursday, May 15, 2014 7:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

Thursday, May 15, 2014 9:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

[Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]

Do not miss the chance to grab the prizes offered!
Top Referral will take home the top prize Infinite album Last Romeo (official original album),
Lucky Draw offers nine winners to win prizes such as MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder and prepaid reload!

This giveaway runs for one month, from May 15 until June 15, 2014.
Come and join now before its too late!

http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

Saturday, May 17, 2014 3:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye..hye.. nana just want to say congrates blog ni masuk paper (srat khabar) arituuu... Keep up!

Saturday, May 24, 2014 3:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

As salam.. join 1whp ni modal rendah sgt juz rm55 je seumur hidup.. kita mmpu generate income yg brterusan melalui 1whp ni. Ni rezeki dr Allah. Jom sebarkn especially dlm umat islam. Pm sy di wechat linda_alynn utk full explanation or whatssap sy di 0197332450 ok. As salam

Monday, June 02, 2014 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com

Tuesday, June 03, 2014 1:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tumpang iklan:
Sidebar Minion Icon comel-comel yang PERCUMA. Kat sini
http://akumastermind.blogspot.com/search/label/Blog%20Features%20Stuff

terima kasih

Friday, June 06, 2014 6:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

Daftar 1whp cepat ada promosi sekarang ni. Cuma rm55 je. Income boleh mencecah seribu ++
Dapat cari orang pertama dapat RM150. Banyak tu. Tu baru orang pertama. Then kalau dapat cari 10 dapat bonus lagi rm200. Belum rm3 lagi.. And kalau join dari saya bonus akan dapat RM10 TopUp. So cepat cepat pm saya kalau berminat -
Wechat Id : vxaslan

Friday, June 06, 2014 9:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam.. hi kwn2 wechat /::)
Sy nak share smething.. jom sama2 join 1whp.. dgn hanya bermodalkan rm55 seumur idop, kita mampu mnjana pendptn sehingga rm500 dn ke atas dlm sebulan.. Pada yg dh tau mngenai 1whp ni, teroskn usaha utk sama2 menarik minat rakan2 laen utk join dn berkongsi rezeki ni seluas2nye.. Pada yg masih blum tahu mgenai 1 whp ni, bley la roger2 sy utk explanation yg lebih lanjut.. marila kita brkongsi rezeki ini dan sebarkn kpd mereka yg ingin menambahkn pendapatan terutamanye dlm umat islam.. pada yg ingin bertunang dan berkahwin dlm masa terdekat ni, join la 1whp ni utk tambahkn wang utk kenduri nnt.. in shaa allah.. Jgn risau 1whp ni tk perlu jual produk ape pon or tk perlu jumpe org diluar pon.. hanya perlu luangkan masa brsama handphone shj.. Roger sy utk maklumat lanjut okay.. percaya lah rezeki Allah itu luas.. makin kite kongsi, berganda Allah akan limpahkn rezeki pd kita.. in shaa allah.. as salam..

Wednesday, July 09, 2014 7:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum..1whp mmg trbaik..1st day sja sudah masyukk..wlpn mula2 sdkit..lma2 jd bnyk jugak..asal ada usaha dan ikhtiar utk brjaya..nk tau rhsia nya..join skrg..sya akn guide anda smpai brjaya mndpt income yg lumayan..whatsapp sya d 0148867410..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...