9.1.14

Tsk Tsk Tsk | Batch #2 Havoc Tshirt

Author : Nabila Medan Time : 1/09/2014 12:30:00 AM Total Comment : 1 Label :

Assalamualaikum

Ya Allah, Engkau murahkanlah rezeki keluarga kami, rezekiku. Sihatkanlah tubuh badan kami supaya kami dapat mencari rezeki-Mu yang halal bagi menyara hidup kami. Ya Allah, Engkau permudahkanlah segala urusan kami didunia mahupun di akhirat nanti. Amin .. 

Tsk tsk tsk, takberapa sihat, rasa nak demam.. 15 Januari 2014.. Anniversary blog tercinta yang ke?? Ke tiga mungkin. Ahahaa. Sob sob. Nak buat giveaway ke? Hmmm. Ada nak sponsor? Hahaha. Sambil menyelam minum air tu. Pejam celik pejam celik dah merangkak rupanya blog nab ni, dulu terbaring je, mungkin lagi 1-2 tahun akan datang dah bertatih-tatih pula. Insya-Allah..

Mengenai tshirt havoc. Alhamdulillah, hari selasa (7/1/2014) dah selesai submit order untuk batch pertama. Batch kedua sedang dibuka sehingga 13 Januari 2014.. Batch 3? Ahaha. Dop fikir lagi, insya-Allah kalau ramai yang nak, apa salahnya kan? Yang order batch pertama ni, insya-Allah akan terima baju havoc havoc havoc korang minggu depan. Excited tak? Hahaha. Ada yang nak order? Whatsapp 017-265 7312 atau wechat NabilaMedan. Ok? :)

1 comment

Friday, January 10, 2014 12:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

jom join..
http://suanazhar.blogspot.com/2014/01/giveaway-2014.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...