4.1.14

Pre Order Tshirt Geek & Havoc

Author : Nabila Medan Time : 1/04/2014 01:32:00 AM Total Comment : 1 Label :

Assalamualaikum.
Muehehehe. Lama dah tak ambil pre order untuk tshirt kan? Haha. Ni dah dapat lampu hijau dari bos nab. Bos? Hehe. Kira macam supplier la jugak. Kali ni tempoh pre order nab panjangkan sedikit, kalau dulu macam seminggu je kan? Tapi kali ni dalam dua minggu. Haaaa. Bagi sesiapa yang nak tempah tu, mai tempah awal-awal. Kali ni ada dua design sahaja

Pre Order (3 January - 15 January 2014)
Design Geek & Havoc

*pre order, so u all kena tunggu dalam 2-3 weeks selepas tarikh pre order tutup. Serious buyer only

1 comment

Friday, February 21, 2014 12:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nanti akan ada batch baru tak?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...