22.1.14

Menghitung Hari.. Aku Terima..

Author : Nabila Medan Time : 1/22/2014 08:30:00 AM Total Comment : 4 Label :

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Menghitung hari? Hari apakah? Cecece. Hihi. Sebenarnya ada dua perkara yang CikNab tengah menghitung harinya.

Pertama, menghitung hari untuk menjadi Ahli Shaklee secara sah. Alhamdulillah, CikNab baru je register untuk menjadi salah seorang Ahli Shaklee. Yuran untuk menjadi Ahli Shaklee adalah serendah RM75 sahaja seumur hidup. Siapa sangka hanya dengan bermodalkan RM75 seumur hidup, korang boleh menjana pendapatan 4 angka dalam masa dua bulan! Apa yang penting ialah usaha, sabar, doa dan tawakal. Insya-Allah setiap yang kita lakukan akan ada kebaikannya. Ada sesiapa yang berminat nak jadi dan nak daftar sebagai Ahli Shaklee? Takperlu simpan stok! Kalau berminat boleh whatsapp 017-265 7312 (CikNab). Apa yang membuatkan CikNab excited tentang Shaklee ni ialah sekarang Shaklee telah keluarkan SET BUDGET. Harga set budget memang murah gegila la. Set Slimming ada, Set untuk kanak-kanak ada, Set untuk ibu mengandung ada. Macam-macamlah. Kalau nak beli ke, nak tanya apa-apa ke, sila-sila whatsapp CikNab ok?
Kedua, menghitung hari untuk tamatkan pre order printing tshirt. Hihi. Sekarang CikNab sedang sibuk menguruskan pre order tshirt ni. Ada 5 design yang CikNab uruskan sekarang iaitu Havoc, Geek, Wolf88, Superman dan EXO (Logo). Alhamdulillah feedback daripada orang ramai sangat menggalakkan. CikNab dah lantik 5 orang dropship untuk naik tarafkan lagi pre order ni. Hihi. CikNab lakukan bisnes ni di instagram CikNab. Sesiapa nak tengok gambar atau nak beli ke, jemput ke www.instagram.com/nabilamedan ya.Harga toksah katalah. Kita cuba nak bagi harga standard RM30 untuk lengan pendek dan RM35 untuk lengan panjang. Kos penghantaran ke Semenanjung adalah percuma dan untuk Sabah dan Sarawak hanya perlu tambah RM3 sahaja. Saiz? Takperlu risau, ada saiz dari XS-3XL. Kain? Jangan risau juga sebab kita gunakan jenama oren sport, tebal dan takpanas. Yang penting 100% cotton unisex. Berminat? Whatsapp je CikNab 017-265 7312 atau wechat NabilaMedan ok? Beli borong kita kasi harga muahhxx. Hihi
xoxo

4 comments

Wednesday, January 22, 2014 8:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

lain bunyinyerrr..mcm nk kwen pulok..haha!! gud luck!

Wednesday, January 22, 2014 9:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

assalammualaikum...
salam kenal...
BW n polow sini lah... (#7313)
tudia.. tahniah yer.. semoga menjadi agen shaklee yg berakhlak mulia dan berjaya dgn jualan t-shirt tu ya...

http://kuazue.blogspot.com

Wednesday, January 22, 2014 11:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

gudluck nab :-)

Wednesday, January 22, 2014 11:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

Selamat bbisnes..moga murah rezeki dan bsabar ngan cbrn yg bakal d hadapi dalam dunia bisnes ni.. ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...