21.1.14

Harum Malam Menjadi Fenomena

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2014 04:02:00 PM Total Comment : 4 Label :


Assalamualaikum
Hai, ingat lagi tak entri Harum Malam, Selesaikan Masalah Bau Badan Anda? Kalau korang pernah baca, mungkin korang ingat kot. Hihi. Tak dinafikan, "Harum Malam" bukan lagi nama asing di wall-wall facebook mahupun dashboard blogger. Mungkin ada sesetengah pihak menyangka produk harum malam ini hanya sesuai untuk mereka yang berumah tangga sahaja, tetapi sangkaan mereka adalah tidak tepat! Kerana harum malam ini sesuai juga untuk mereka yang belum berkahwin. Buktinya CikNab sendiri dah cuba produk ni. Produk ni adalah salah satu produk yang dapat menyelesaikan masalah bau badan. Selain daripada itu, banyak lagi fungsi harum malam ni seperti :-
1) Membantu menyegar dan menyihatkan badan
2) Mencantikkan dan menaikkan seri wajah
3) Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
4) Melegakan panas badan
5) Menegangkan payudara
6) Menyihatkan rahim
dan banyaklagi..


Harum Malam ini mengandungi ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari badan kita. Harga yang ditawarkan memang sangat berpatutan dan mampu dibeli oleh rakyat Malaysia. Rasanya memang sedap, rasa madu dan ekstrak ros tu memang sangat terasa. Harum malam ni amat sesuai untuk remaja atau wanita yang suka beraktiviti atau bersukan. Kalau bersukan, pasti kita mengeluarkan peluhkan? Pernah tak alami peluh berbau? Haaa, inilah penyelesaiannya. Jangan risau, hanya dengan harga yang berpatutan, anda dapat menyelesaikan 1 masalah anda, bukan satu, tapi dapat menyelesaikan masalah-masalah anda kerana harum malam mempunyai banyak kebaikan. Baca testimoni-testimoni pengguna harum malam. Semuanya puas hati. Baca disini.

Cubalah sebotol, baru tahu tau. Kalau nak dapatkan harum malam ni atau nak tanya lebih lanjut. Boleh hubungi https://www.facebook.com/masalahwanita . Jangan salah faham, CikNab takada jual harum malam ni. Kalau nak, boleh tanya dekat pages tu.


4 comments

Tuesday, January 21, 2014 4:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hai nak mintak pendapat kejap? Baca sini > http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2014/01/model-pendek-boleh-ke.html

Tuesday, January 21, 2014 4:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

pernah terbaca juga tentang produk ni...

Tuesday, January 21, 2014 9:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

teringin nak cuba..tapi belum berkesempatan lagi..

Wednesday, January 22, 2014 4:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak beli kat saya pun boleh..rm35 je free postage..emailkan ke : diarisedetiklebih@gmail.com :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...