7.1.14

Free Button Badge Havoc! Terhad Kepada 50 Pembeli Terawal Sahaja

Author : Nabila Medan Time : 1/07/2014 11:00:00 AM Total Comment : 6 Label :

Assalamualaikum

Alhamdulillah, penangan "havoc" sangat-sangat menggalakkan. Apa yang nab nak bawa ini adalah satu promosi untuk tshirt havoc. 50 orang pembeli terawal akan menerima button badge havoc secara PERCUMA. Bukan itu sahaja. Sekiranya korang menetap di Semenanjung, korang juga turut mendapat PENGHANTARAN PERCUMA. Ya, free postage! Harga? Harga yang nab tawarkan hanyalah serendah RM30 (lengan pendek) dan RM35 (lengan panjang) sahaja. Ada lagi yang istimewa! Belian dari 5helai keatas kita akan bagi diskaun. Belian 10helai keatas, lagilah kita bagi diskaun, senang kata, beli banyak diskaun banyak. Haaa! Bagi yang nak borong tu, boleh hubungi nab, kita bincang harga kasih sayang. Hehe. Alhamdulillah setakat ni dari 3 januari - 6 januari, nab dah dapat tempahan sebanyak 30helai baju, yang booking ada kira-kira 10-15helai. Hebat sungguh "havoc" ni ya?
Warna tshirt? Kena whatsapp nab lah kalau nak tahu. Yang penting ada lebih dari 5 warna untuk lengan panjang. Haaa, lagi satu istimewanya ialah, tshirt havoc ini mempunyai saiz dari XS-3XL. Jadi tidak ada alasan untuk korang yang bertubuh kecil atau comel tu untuk memiliki tshirt yang "havoc" ini. Sebelum lupa, baju ini adalah PRE-ORDER. Jadi, korang boleh dapat baju ni 3-5 hari, kira seminggulah selepas tarikh pre-order tutup. Tapi kalau banyak sangat tempahan, nab akan hantar printing lebih awal. Macam minggu ni punya.

Kalau korang nak dapatkan button badge havoc tu, kenalah beli cepat-cepat. Lagi berapa je kosong. Taknak terlepaskan? Whatsapp 017-265 7312 atau wechat NabilaMedan

 

6 comments

Tuesday, January 07, 2014 11:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

blh beli nie..:)

Tuesday, January 07, 2014 11:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantiknye t shirt tuh

Tuesday, January 07, 2014 3:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kalau akak buka tempahan untuk baju WOLF 88 , mungkin lagi dapat ... WOW

Anonymous
Monday, March 03, 2014 3:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Agk2 leh tempah g x?

Friday, May 09, 2014 10:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ada stock lagi baju havoc,kak nab?? 10helai berapa diskaun?

Friday, May 09, 2014 10:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ada stock lagi baju havoc,saya nak ambil 10helai,berapa diskaun akak nab??

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...