8.9.14

Pemenang - Comment And Win

Author : Nabila Medan Time : 9/08/2014 06:32:00 PM Total Comment : 0 Label :

Bawal Saree
http://syazdanny2329.blogspot.com/

Crumple Glitter Wideshawl


Tahniah! Bagi detail dekat BAHAGIAN KOMEN (Nama/Alamat/No Hp). Nab tak publish detail tu okay. Terima kasih :))

1.9.14

Freegift - Comment And Win

Author : Nabila Medan Time : 9/01/2014 12:30:00 PM Total Comment : 23 Label :

Assalamualaikum. Hai

Dah lama tak bagi freegift kan? Hari ini, 1 September nak bagi freegift untuk dua orang yang bertuah. Cara mudah sangat. Taksampai 2 minit dah siap okay

1. Terserah nak follow ke tak, kalau taknak terlepas update. Boleh follow okay
2. Tinggalkan link blog korang dekat ruang komen
3. Selesai

Tarikh tutup 3 September 2014
Pemenang secara random

Hadiah
1. Bawal Saree (1)
2. Crumple Glitter Wideshawl (1)

Terima kasih (Y)

28.8.14

Kurti Top Borong Murah Malaysia

Author : Nabila Medan Time : 8/28/2014 11:43:00 PM Total Comment : 2 Label :

Assalamualaikum,  lama rasanya takpost dekat blog, bukan sahaja sawang, tikus pun ada kot. Huhu. Tak ingat tarikh terakhir post dekat blog. Sekarang sedang fokus dengan online bisnes. Kalau ada masa, jenguklah instagram @nabilamedan.  Nab sekarang ada jual KURTI CREPE , baju ala ala indian punya tu, rasanya dah femes kot sekarang, ramai jugak yang pakai. Material memang selesa dan ianya agak labuh, jadi amat sesuai untuk perempuan bertudung diluar sana. Yang nak beli BORONG, contact nab okay. Harga insyaAllah berpatutan.

Selain tu, nab jugak jual BAWAL SAREE dan CRUMPLE WIDESHAWL harga serendah RM10 sahaja tau. Harga murah murah je kita jual. Baju tshirt pre order nab masih lagi buat. Dah masuk batch yang ke 12. Alhamdulillah..

Kepada yang ada pm facebook, tanya pasal edit blog, sorry tau. Nab dah tak ambil. Dah lama kot tak tgok coding tu, sob. Kadang rindu jugak... hehe

5.3.14

1WHP, Think Positive

Author : Nabila Medan Time : 3/05/2014 01:45:00 AM Total Comment : 32 Label :

Assalamualaikum
Alhamdulillah, phew phew. Tetiba nak cerita pasal 1whp ni, tapi takleh panjang-panjang. Kalau nak tahu kena whatsapp kita. Tau tau. Hikss. Syukur, kerana berani dan berfikiran positif, kini nab dapat pegang duit RM150 sehari. Eh? Hihi. Serious, buat apa nak tipu. Cash uolls, bukan voucher. Memang masa mula-mula nak join tu, rasa takut sangat. Modal RM55, nak join tak nak tak nak tak nak tak. Kalau korang berfikir macam tu, nab tak salahkan sesiapa sebab nab pun macam tu. Tapi nab jenis yang... Haishh... Takleh jadi ni, nak cuba jugak nak jugak nak jugak. Hahaha. Last-last terjebak sama, jadi.. Terpaksa lah nab tanggung risiko untuk pegang duit banyak-banyak tiap hari, minggu, bulan... Seperti ahli 1whp lain kata, ada satu je risiko kalau join benda ni. Risiko jadi kaya. Kalau korang dah boleh terima risiko tu. Mai join. Modal RM55 ja. Hikhik

Kenapa nab suruh korang fikir positif? kerana, kalau korang fikir positif, income korang juga akan jadi positif, kalau korang fikir "hmm... macam takboleh je, tipu lah", say byebye je lah. Hahaha. Setiap hari, beratus-ratus orang yang join 1whp ni, macam mana nab tahu? Sebab setiap kali ada newbie, mereka akan dimasukkan dalam group class melalui wechat. Memang tiap hari tu, ramailah yang join. Mereka join sebab mereka yakin dan mereka fikir secara positif.

 

2.3.14

Busy. Bisnes. 1whp Cipta Income 4 Angka

Author : Nabila Medan Time : 3/02/2014 06:53:00 PM Total Comment : 29 Label :

Assalamualaikum
huahuahuahauhauahauahauahauahauahauahauahaua!
Hmmmm, maaf sangat, memang sangat-sangat malas nak update blog. Serious! Alhamdulillah, sekarang nab ada bisnes, bisnes apa? Jual tshirt je. Nak beli? Visit insta @nabilamedan okays! Harga memang berpatutan uolls! Ada 7 design, sekarang dah buka batch ke 6. Alhamdulillah, hasil daripada duit tu, dapat juga beli handphone lenovo. Sobsob, blackberry telah ku tinggalkan, bateri kembung! Memang problem, terus tukar lenovo a516. Pink color okay. Jangan memain. Hahaha. Ada sikit lebihan nab join satu lagi bisnes, apa tu? 1WHP. Mesti korang pernah dengarkan? Yang modal RM55 tu. Nab awalnya memang takut nak join sebab ada keluarkan modal, tapi saja nak cuba, alhamdulillah income masuk, dah lebih dari modal. Syukur sangat. Apa itu 1WHP? Kalau nak tahu, whatsapp nab okay. Nab terangkan. Yang penting benda ni halal. Takperlu jual barang, kita cuma promote dan orang akan cari kita. Haaaa! Bukan MLM, bukan skim cepat kaya, bukan scam. 1WHP ada sijil pendaftaran dengan SSM itu paling penting.

Okay, apa lagi mau cerita? Hmm... maaf okay, yang suruh nab update drama sekian sekian tu, memang nab taksempat. Sebenarnya bukanlah busy pun, tapi malas. Hahaha. Insya-Allah akan buat comeback bila rajin, comeback? Adoii, macam apa je. Maksudnya, insya-Allah akan start blogging bila kerajinan tu dah datang balik. Semoga korang semua sihat-sihat belaka :)

Contact me : Whatsapp 017-265 7312 / Wechat NabilaMedan

24.2.14

Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

Author : Nabila Medan Time : 2/24/2014 12:57:00 AM Total Comment : 3 Label :

!Assalamualaikum!

15.2.14

Pemenang Kategori Random "2nd Giveaway By NabilaMedan"

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2014 09:31:00 PM Total Comment : 29 Label :

LIST PARTICIPANTS
Kategori Random
Please contact sponsor masing-masing untuk tuntutan hadiah ya
Tempoh tuntut hadiah sehingga 22Feb 2014
221 - Cash RM20 (NabilaMedan)
311 - Cash RM100 (Ieta Mat Sa'ad)
52 - Bag (Emas Putih)
31 - Shoes (Nabila Medan)
53 - Topup RM5 (Nabila Medan)
152 - Topup RM5 (Nabila Medan)
302 - Shawl Glitter (Julia Jamaludin)
295 - Shawl Satin (Julia Jamaludin)
115 - Novel (Nur Shuhada)
12 - Novel (Nabila Medan)
246 - Rantai (Nabila Medan)
206 - Earring (Nabila Medan)
92 - Havoc Tshirt (Hazwan Hairy)
179 - Wolff88 Tshirt (Hazwan Hairy)
96 - Geek Tshirt (Hazwan Hairy)

Pemenang Cash
Nama :
Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :
Butiran Bank : (Nama Bank/Acc Number) *Maybank/Bank Islam/dll*

Pemenang Topup
Nama :
Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :
No Telefon :
Rangkain : Maxis/Digi/Celcom/dll

Pemenang Barangan
Nama Penuh :
Alamat :
No Telefon :
Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :

Alhamdulillah.. Selesai juga akhirnya. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang kategori random dan top refferal. Bagi yang tidak berjaya, insya-Allah ada rezeki dilain masa. Kepada para pemenang, sila tuntut hadiah anda di link yang telah nab berikan. Berikan sekali detail yang diperlukan ya. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi sponsor, support dan join giveaway nab kali ini. Terima kasih sangat-sangat

Tonton Online Drama Ariana Rose (AKHIR) Episode 28

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2014 08:28:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 27



Pemenang Top Refferal (RM50) 2nd Giveaway By NabilaMedan

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2014 05:48:00 PM Total Comment : 10 Label :

Assalamualaikum.
Alhamdulillah, syukur sangat. Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam 2nd Giveaway By NabilaMedan. Kepada sponsor juga kepada semua peserta, jutaan terima kasih kerana sudi support giveaway nab kali ini. Alhamdulillah.. Hari ini nab nak umumkan pemenang bagi kategori top refferal dahulu ya. Kategori random, insya-Allah malam ini atau esok. Tahniah diucapkan kepada peserta nombor 43 kerana anda adalah pemenang kategori top refferal. Pada awalnya, linknya masih lagi dibawah, tetapi, hari demi hari, linknya semakin naik dan berjaya menduduki tempat pertama dalam kategori top refferal. Tahniah diucapkan buat pemilik blog http://mawarberduri4147.blogspot.com/ .

Sila emailkan butiran anda ke email nabilamedan@yahoo.com. Butiran yang nab perlukan ialah
Nama :
Link Penyertaan :
Detail Bank : (Nama Bank/No Acc Bank)
Hadiah Yang Dimenangi : CASH RM50

Tahniah
http://mawarberduri4147.blogspot.com/

13.2.14

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 27

Author : Nabila Medan Time : 2/13/2014 01:49:00 AM Total Comment : 2 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 27



12.2.14

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 26

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:56:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 26



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 25

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:55:00 PM Total Comment : 1 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 25



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 24

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:54:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 24



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 23

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:53:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 23



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 22

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:52:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 22



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 21

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:50:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 21



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 20

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:48:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 20



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 19

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:45:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 19



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 18

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 05:39:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 18



Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 8

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 04:22:00 PM Total Comment : 2 Label :

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 8



Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 7

Author : Nabila Medan Time : 2/12/2014 04:22:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 7



10.2.14

LIST PARTICIPANTS 2ND GIVEAWAY

Author : Nabila Medan Time : 2/10/2014 09:47:00 PM Total Comment : 32 Label :

Alhamdulillah. Siap jugak copypaste senarai peserta second giveaway. Hari ni last day untuk join. Nab beri masa selama 3 hari untuk peserta semak link masing-masing dan blogwalking. Yang link takada tu, mohon inform cepat-cepat okay :*

  1. http://lazymenaip.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  2. http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  3. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  4. http://rusukiri.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  5. http://yayaonly.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  6. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  7. http://ynarazali.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  8. http://nisflox.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  9. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  10. http://www.syuhadasalleh.my/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  11. http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/01/giveaway-2nd-by-nabilamedan.html
  12. http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  13. http://www.haneeza.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  14. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  15. http://azyanramle.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  16. http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  17. http://fatinamdzfr.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  18. http://lyla96.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  19. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  20. http://kucenkucenbelog.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  21. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  22. http://storybudakfanty.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  23. http://sayasukaimaginasi.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  24. http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  25. http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  26. http://2octobersecret.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  27. http://syazaafrina56.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  28. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  29. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  30. http://aishotlovecontest.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  31. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  32. http://norakmallina.blogspot.com/2014/01/assalammualaikum-2nd-giveaway-by.html
  33. http://izahafizah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  34. http://alfirahana.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  35. http://mininominomi.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  36. http://gonfaizal.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  37. http://nineight.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  38. http://www.hawasyazanalee.my/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  39. http://jombercontest.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  40. http://norakmallina.blogspot.com/2014/01/assalammualaikum-2nd-giveaway-by.html
  41. http://sukasukianiss.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  42. http://loveisyaa.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  43. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  44. http://mustikachocolate.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  45. http://meyradilly.blogspot.com/2014/01/giveaway-contest-by-nabilamedan.html
  46. http://momentoshere.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  47. http://izzaraamani01.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  48. http://niknursyafiya.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan_30.html
  49. http://screampaper.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  50. http://syazzysecret.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  51. http://suhaila-ismail.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  52. http://www.duniashida.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  53. http://cikalyea.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  54. http://meomaikawaii.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  55. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  56. http://myraazmee.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  57. http://ilia-asya.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  58. http://www.diarijejakahangat.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  59. http://ainexo96.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  60. http://anysskariwon.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  61. http://juliets-planetarium.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  62. http://sofeyaya.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  63. http://caribalqis.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  64. http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  65. http://tokmimicapayam.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  66. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  67. http://inikisahsaya99.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  68. http://fiqansz.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  69. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  70. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  71. http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/01/giveaway-2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  72. http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  73. http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan-tekan.html#comment-form
  74. http://matacahayakejayaan.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  75. http://www.opzzpinky.my/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  76. http://ceriterahati-nad.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  77. http://liyanasafiyacute123.blogspot.com/2014/01/giveaway-by-nabila-medan.html
  78. http://blogcikmunirah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  79. http://funmemoryera.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  80. http://farahdeenafisal.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  81. http://liyanasafiyacute123.blogspot.com/2014/01/giveaway-by-nabila-medan.html
  82. http://princessdeseptember.blogspot.com/
  83. http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  84. http://blogcikmunirah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  85. http://funmemoryera.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  86. http://uniecorn.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  87. http://contenganvampire14.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  88. http://misz-aa.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  89. http://picassophylo.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  90. http://nurulbalqisathirah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  91. http://www.mhakimfaiz.my/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html?m=1
  92. http://permatacahayailmu.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  93. http://justforfund.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  94. http://invisiblenote.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  95. http://aswanazmy.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  96. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  97. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  98. http://nanakimie.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  99. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  100. http://inpiniteuo.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  101. http://miss-whateverlah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  102. http://diyanawan.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  103. http://balqislifestyle.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  104. http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  105. http://www.nasznadzeri.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  106. http://www.mohdnaser.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  107. http://artisarainbow.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  108. http://sheerachocolate.blogspot.com/p/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  109. http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  110. http://inikisahzier.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  111. http://blogcikmunirah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  112. http://nurainothman.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  113. http://adlienakahar.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  114. http://anis-nabilah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  115. http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  116. http://anabiha.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  117. http://adlienakahar.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  118. http://iloveyoummi.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  119. http://myownsiteoffariqanafina.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  120. http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  121. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  122. http://imtheprincessblogger.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan-tekan.html
  123. http://justasimplediary.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  124. http://nurirasyakirah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  125. http://missnadia26.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  126. http://aisyasyahar.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  127. http://pustakawanceria.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  128. http://eymasu.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  129. http://ohmymustachee.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  130. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  131. http://farahwahidahofficalblog.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  132. http://dianathewannababes.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  133. http://sayatangankidal.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  134. http://www.eymalydia.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  135. http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  136. http://miseyz.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  137. http://adriana-contestga.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  138. http://cinta-mujtahidah-jannah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  139. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  140. http://aimifiqa.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  141. http://ninakamarudin-nina.blogspot.com/2014/01/nak-menang-jom-try.html
  142. http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  143. http://arrienlove.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  144. http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  145. http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  146. http://desolatedimagination.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  147. http://macammacamcite.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  148. http://iamsyiqaswiss.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  149. http://mimieasya.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  150. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  151. http://spygetlove.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  152. http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  153. http://airaa-housebook.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  154. http://mialiyonjiwakacau.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  155. http://ceritabudakkecik.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  156. http://www.diyanahani.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  157. http://xiauraellallyn.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  158. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  159. http://shafinazaina.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  160. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  161. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  162. http://fionaina.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  163. http://mimbarkata.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  164. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  165. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  166. http://dairisally.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  167. http://izzatihadra.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  168. http://iamexostans.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  169. http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  170. http://umikasum.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  171. http://khadsblog.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  172. http://havinue.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  173. http://www.aimiemokhtars.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  174. http://lovoiustory.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  175. http://schomells.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  176. http://faralalalala.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  177. http://dlilasayangmama.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  178. http://natashaaizzaty.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  179. http://kisahhatiekah.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  180. http://pizo-asdfghjkl.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  181. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  182. http://just2makeyousmile.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  183. http://hunyieda.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  184. http://seudillerq.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  185. http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  186. http://amirahamer.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  187. http://vidolaaa.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  188. http://fatihahgary.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  189. http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  190. http://batrisyiagiveaway.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan-tekan.html
  191. http://chocolatefreeze.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  192. http://nurawatif1.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  193. http://fionaina.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  194. http://malfoy-xoxo.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan_9863.html
  195. http://liamsjuliet.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  196. http://bubugijo.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  197. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  198. http://fazeerakahar.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  199. http://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  200. http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  201. http://missnienapunyakisah.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  202. http://nenektanjung.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  203. http://blockaje.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  204. http://sicomotizati.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  205. htpp://nursyikin.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  206. http://johndownloadfree.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  207. http://chichiziee.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  208. http://alyaa302.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  209. http://www.zazazehra.com/2014/02/nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  210. http://newnurul.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  211. http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  212. http://dzureendarwis.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  213. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  214. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  215. http://dilaella.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  216. http://hajarashikin.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  217. http://sumanya-lillah.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  218. http://yayahmiss93.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  219. http://everlastingmind.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  220. http://qileh.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  221. http://www.dayangdeno.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  222. http://purplestarz89.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  223. http://walkstatic.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  224. http://missnienapunyakisah.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  225. http://saliza-luviza.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html#comment-form
  226. http://ulzzangirlstories.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  227. http://hanis-syuhada.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  228. http://www.ainizakaria.my/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  229. http://acikdila.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  230. http://zulaizat.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  231. http://athaavengers.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  232. http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  233. http://cekgunorazimah.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  234. http://belognoordiana.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  235. http://umihumairayusof.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  236. http://sinoraanuar.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  237. http://rizalpaperbaghead.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  238. http://haiikittykawaii.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  239. http://contenganmesra.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  240. http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  241. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  242. http://www.munirahizzan.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  243. http://aztiqah0216.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  244. http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  245. http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  246. http://inicaraaniss.blogspot.com/2014/02/2nd-give-away-by-nabila-medan.html
  247. http://aejarstories.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  248. http://saranghaeshinhwa.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  249. http://sitishazwaniee.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  250. http://belogninilar.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  251. http://justmeandeu.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  252. http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan-tekan.html
  253. http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  254. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  255. http://ku-muslimah-biasa.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  256. http://www.fizgraphic.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  257. http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  258. http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  259. http://ayshanur.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  260. http://mylovely-cats.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  261. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  262. http://alamslegacy.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  263. http://dotalkdotypedopost.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  264. http://dosoo.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  265. http://dirax.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  266. http://nims007.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  267. http://anakpakcikawaiontheblog.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  268. http://www.linazlina.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  269. http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  270. http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  271. http://dheartyqhearty.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  272. http://www.mialiana.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  273. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  274. http://jmbelog.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  275. http://jasmineamaryllis.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan_6.html
  276. http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  277. http://finapinky.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  278. http://qileh.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  279. http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  280. http://hyesemua.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  281. http://eillabella.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  282. http://applepearlhaira.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  283. http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  284. http://qtbaekhyunn.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  285. http://snowberryy.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  286. http://thealinnn.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  287. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  288. http://sitifatimahpunyablog.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  289. http://missnurulpunyablog.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  290. http://sheswani.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  291. http://maszull.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  292. http://mrnskn.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  293. http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  294. http://chea94.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  295. http://cikshuhada.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  296. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  297. http://amijacuwada.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  298. http://kakikenasepak.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  299. http://systalolita.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  300. http://www.nabilabiela.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  301. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  302. http://ainamallow.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  303. http://quraistory.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  304. http://niahix01.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  305. http://supergirlaiman.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  306. http://bloghafisz.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  307. http://budakkecikpunyabelog.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  308. http://frankeinmiera.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  309. http://sc4rs.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  310. http://norsyaheerayusof.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  311. http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  312. http://iynalieyanadira.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabila-medan.html
  313. http://applehijaulife.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  314. http://porthadiah.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  315. http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  316. http://hafiznur.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  317. http://idreyldreams.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  318. http://bloggiveawaywanie.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  319. http://bloggiveawaywanie.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  320. http://permatahati090.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  321. http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  322. http://aisyah4594.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  323. http://mrinsouciant.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan_8.html
  324. http://blog-nadhirahafiqah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  325. http://puyibl.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  326. http://honeyoyeke.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  327. http://byunbaekxoxo.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  328. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  329. http://zaralisha.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  330. http://www.fatindiana.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
  331. http://najihapandalovers.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html

30.1.14

2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN

Author : Nabila Medan Time : 1/30/2014 09:00:00 AM Total Comment : 347 Label :


Alhamdulillah. Hari ini tanggal 30 Januari 2014, nab berkesempatan untuk melangsungkan perkahwinan giveaway terbaru. Rasa gugup pulak tetiba sebab ni giveaway pertama untuk tahun 2014. Diharap semuanya akan berjalan dengan lancar. Giveaway kali ini adalah kerjasama daripada 8 orang blogger yang sudi menjadi sponsor untuk giveaway kali ini. Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim.. Saya merasmikan 2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN.

Terma dan Syarat
Haruslah beralamat di Malaysia bagi memudahkan proses pengeposan hadiah
(1). Follow Blog
Nabila Medan , HazwanHairy , Zara Nurhaidah , Akma Khaieri , Emas Putih , Ieta Mad Sa'ad , Nur Shuhada Abdullah , Julia Jamaludin , Blog Eita

Like Pages

Follow Facebook

Follow Twitter


Follow Instagram
Instagram Instagram

Komen Entri
Komen mana-mana entri yang terdapat di www.coretan-mambang.my

(2). Buat satu entri bertajuk "2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN" dan copypaste code dibawah


(3) Selesai publish entri, berikan link entri giveaway dibahagian komen

Tempoh Giveaway
30 Januari 2014 - 10 Februari 2014

Kategori Top Refferal
RM50 CASH X 1

Kategori Cabutan Bertuah
16 Hadiah = 15 Pemenang
RM20 Cash X 1 , RM100 Cash X 1 , Bag X 1 , Kasut (Saiz 39) X 1 , Topup RM5 X 2 , Shawl Glitter X 1 , Shawl Satin X 1 , Novel X 3 , Rantai X 1 , Earring X 1 , Havoc Tshirt X 1 , Wolf88 Tshirt X 1 , Geek Tshirt X 1 (Gambar Hadiah, Klik Sini)

Soalan : Kalau saya tiada twitter/instagram, boleh join giveaway ni?
Jawapan : Boleh

29.1.14

Nak Angpau RM50? RM100?

Author : Nabila Medan Time : 1/29/2014 08:44:00 PM Total Comment : 10 Label :

Assalamualaikum.
Hai, entri pendek je malam ni. Cuma nak bagitahu, esok tepat jam 9pagi. 2nd Giveaway by NabilaMedan akan berlangsung. Terima kasih kepada 8 orang blogger yang sudi menjadi sponsor. Hadiah yang ditawarkan memang menarik. Antaranya ialah wang tunai RM20, RM50 dan RM100! Selain itu ada juga, baju, kasut, bag, novel, dan lain-lain lagi. Nak tahu, kena tunggu esok okay. Harap semuanya berjalan dengan lancar. Harap juga ada yang sudi join. Salam..

28.1.14

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 6

Author : Nabila Medan Time : 1/28/2014 12:23:00 AM Total Comment : 2 Label :

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 6



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 17

Author : Nabila Medan Time : 1/28/2014 12:21:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 17



24.1.14

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 14

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:23:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 14


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 13

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:22:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 13


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 12

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:18:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 12


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 11

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:17:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 11


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 10

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:16:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 10


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 9

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:15:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 9


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 8

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:13:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 8


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 7

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:12:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 7


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 6

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:11:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 6


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 5

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:09:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 5


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 4

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:05:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 4


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 3

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:04:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 3


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 2

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 03:02:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 1

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2014 02:51:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Episode 1


23.1.14

Pencarian Sponsor Ditutup. Giveaway Baru.. Yayyy!

Author : Nabila Medan Time : 1/23/2014 11:34:00 PM Total Comment : 2 Label :

Assalamualaikum dan hai *lambai tangan*

Alhamdulillah hari tu nab ada buat entri nak cari sponsor untuk giveaway baru dan alhamdulillah.. Nab dah dapat sponsornya. Thanks sangat-sangat kepada blogger yang sudi jadi sponsor nab! Sobsob. Nanti kita listkan hadiah dan sponsor okay. Please please please ingat tarikh ni 30 Januari - 10 Februari 2014 sebab tarikh ni, giveaway nab akan berlangsung. Harap dapat sambutan daripada korang dan.. berjaya. Amin Amin

#shortentry :p

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 16

Author : Nabila Medan Time : 1/23/2014 11:12:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 15



22.1.14

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 15

Author : Nabila Medan Time : 1/22/2014 11:16:00 PM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 15



StayReward "Lu Terkena Beb!"

Author : Nabila Medan Time : 1/22/2014 06:30:00 PM Total Comment : 11 Label :

Assalamualaikum dan selamat petang
Sementara menunggu drama Ariana Rose mula, saja nak menaip. Hok alohh. Haha. Kelmarin nab buka facebook dan ternampak beberapa orang rakan facebook nab kongsi mengenai StayReward ni. Haishh. Daftar dapat 25USD? Nab pun tetiba pergi daftar, semangat dah. Hahaha. Setiap satu task yang selesai dapat 10USD. Masa tu, tak fikir apalah kan. Teringin nak cuba, kononnya. Mana tahu boleh dapatkan? Tak ke kaya? Hahaha. Bila dah cukup 200USD dekat acc stayreward tu, ada pulak orang bagitahu, takboleh nak cash out pun sebenarnya benda ni, bila dah cukup 300USD, kononnya boleh cash out, tapi tapi tak boleh. Seorang rakan CikNab share, katanya dia punya dah cukup 300USD untuk cash out, bila nak cash out, banyak songeh pulak web ni, mintak buat survey, kena caj RM5 pulak tu. Bila dia dah jawab survey tu, still takdapat cash out. Haihh, tetiba dah rasa macam pelik jugaklah. CikNab punya takdapat lagi nak cash out masa tu, sebab taksampai sehari lagi pun daftar benda hok aloh tu.

CikNab tergerak hati nak pergi web tu, godek punya godek.. tetiba diri tertanya sendiri.. "Kenapa dia takada letak email ke atau no phone company dia eh?" Lepas tu, yang CikNab perasan.. Total orang yang online dekat web tu sama je.. Taknaik, tak turun.. Dari CikNab start daftar, sampai dah refresh banyak kali, CikNab nampak "143 online". Aneh ni... terus log out benda tu.. Nampak sangat dah tipunya. CikNab terus delete semua status CikNab share pasal stayreward ni dari facebook CikNab, dengan harapan takada orang yang daftar lagi benda ni.

Macam-macam dah sekarang ni, CikNab taktahu la web tu betul ke tak ke, kalau korang rasa betul, teruskanlah.. Kalau agak-agak boleh cash out nanti jangan lupa inform CikNab. CikNab nak jugak! Wakakaka.

Menghitung Hari.. Aku Terima..

Author : Nabila Medan Time : 1/22/2014 08:30:00 AM Total Comment : 4 Label :

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Menghitung hari? Hari apakah? Cecece. Hihi. Sebenarnya ada dua perkara yang CikNab tengah menghitung harinya.

Pertama, menghitung hari untuk menjadi Ahli Shaklee secara sah. Alhamdulillah, CikNab baru je register untuk menjadi salah seorang Ahli Shaklee. Yuran untuk menjadi Ahli Shaklee adalah serendah RM75 sahaja seumur hidup. Siapa sangka hanya dengan bermodalkan RM75 seumur hidup, korang boleh menjana pendapatan 4 angka dalam masa dua bulan! Apa yang penting ialah usaha, sabar, doa dan tawakal. Insya-Allah setiap yang kita lakukan akan ada kebaikannya. Ada sesiapa yang berminat nak jadi dan nak daftar sebagai Ahli Shaklee? Takperlu simpan stok! Kalau berminat boleh whatsapp 017-265 7312 (CikNab). Apa yang membuatkan CikNab excited tentang Shaklee ni ialah sekarang Shaklee telah keluarkan SET BUDGET. Harga set budget memang murah gegila la. Set Slimming ada, Set untuk kanak-kanak ada, Set untuk ibu mengandung ada. Macam-macamlah. Kalau nak beli ke, nak tanya apa-apa ke, sila-sila whatsapp CikNab ok?
Kedua, menghitung hari untuk tamatkan pre order printing tshirt. Hihi. Sekarang CikNab sedang sibuk menguruskan pre order tshirt ni. Ada 5 design yang CikNab uruskan sekarang iaitu Havoc, Geek, Wolf88, Superman dan EXO (Logo). Alhamdulillah feedback daripada orang ramai sangat menggalakkan. CikNab dah lantik 5 orang dropship untuk naik tarafkan lagi pre order ni. Hihi. CikNab lakukan bisnes ni di instagram CikNab. Sesiapa nak tengok gambar atau nak beli ke, jemput ke www.instagram.com/nabilamedan ya.Harga toksah katalah. Kita cuba nak bagi harga standard RM30 untuk lengan pendek dan RM35 untuk lengan panjang. Kos penghantaran ke Semenanjung adalah percuma dan untuk Sabah dan Sarawak hanya perlu tambah RM3 sahaja. Saiz? Takperlu risau, ada saiz dari XS-3XL. Kain? Jangan risau juga sebab kita gunakan jenama oren sport, tebal dan takpanas. Yang penting 100% cotton unisex. Berminat? Whatsapp je CikNab 017-265 7312 atau wechat NabilaMedan ok? Beli borong kita kasi harga muahhxx. Hihi
xoxo

21.1.14

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 14

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2014 11:49:00 PM Total Comment : 1 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 14



Anniversary Ke-3 (Mencari Sponsor For My New Giveaway)

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2014 08:00:00 PM Total Comment : 3 Label :

Happy birthday, to you
Happy birthday, to you
Happy birthday,
Happy birthday,
Happy birthday, to you

Assalamualaikum. Hello guyss
15 Januari 2014, genaplah 3 tahun blog kecintaan CikNab ni. Serius, memang terlupa gila dengan tarikh ni. Hari ni baru terlintas dekat fikiran. Maafkan CikNab ya wahai blog, bukan sengaja. CikNab ni dah tua agaknya, sekarang banyak benda yang CikNab lupa. Hohoho

Pertama sekali, CikNab nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua yang menyokong CikNab dan blog CikNab ni, sama ada followers, readers, stalkers atau sesiapa punlah yang pernah singgah dekat blog ni. Thanks a lot my dear! Macam ucapan menang award je kan? Poyo je lebih. Hahaha

Malu gila kot rasanya. Taktahu kenapa, tapi "tiba-tiba". Hahaha. Okay, CikNab ada berita gembira. CikNab dah ambil keputusan untuk buat satu Giveaway! Giveaway pertama CikNab untuk tahun 2014 ni. Jadi disini, CikNab nak tanya.. Ehem-ehem, ada tak yang sudi sponsor for my giveaway? Malu-malu. Dari pihak CikNab, CikNab sendiri akan sponsor baju, gelang, rantai dan insya-Allah ada kasut. Jumlah tu, kena tunggu next entry lah ya. Jadi sesiapa yang berminat untuk sponsor, boleh email CikNab ke nabilamedan@yahoo.com. Sila berikan nama anda, hadiah yang anda nak sponsor, link facebook/instagram. CikNab nak limitkan syarat yang sponsor boleh letak adalah sebanyak 2 syarat sahaja. Kalau nak lebih, kena bincanglah.. Sebab nak tengok senang ke susah ke syarat tu kan.

Apa yang korang boleh sponsor?
Cash, baju, aksesori, kasut, teddybear, buku/novel, minyak wangi, produk kecantikan, tudung/shawl atau barangan lain (boleh cadangkan)

Apa kelebihan korang sebagai sponsor?
Insya-Allah followers blog or facebook likers korang akan bertambah. If korang berniaga, insya-Allah rezeki korang akan bertambah sebab korang kongsi dengan orang lain. Untuk blog, pageviews boleh meningkat sedikit. Semua link sponsor akan CikNab letak dekat sidebar sepanjang giveaway berlangsung. CikNab taknak janjikan apa-apa sebab CikNab takut juga kalau takdapat berikan yang terbaik tapi insya-Allah CikNab akan buat yang terbaik. Kalau boleh, sponsor dengan ikhlas

Berapa orang sponsor?
CikNab akan pilih berdasarkan siapa cepat dan yang mempunyai ciri-ciri sponsor yang CikNab nak. Taknak pisang berbuah dua kali. CikNab serik kena tipu dengan sponsor

Harap giveaway kali ni akan berlangsung dengan baik dan berjaya. Kalau takada yang nak sponsor, takpe! CikNab akan tetap buat, dan akan usahakan untuk bagi hadiah-hadiah menarik untuk korang. Insya-Allah giveaway akan mula pada 30 Januari 2014 dan akan tamat pada 10 Februari 2014 (kalau takada aral melintang)

Harum Malam Menjadi Fenomena

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2014 04:02:00 PM Total Comment : 4 Label :


Assalamualaikum
Hai, ingat lagi tak entri Harum Malam, Selesaikan Masalah Bau Badan Anda? Kalau korang pernah baca, mungkin korang ingat kot. Hihi. Tak dinafikan, "Harum Malam" bukan lagi nama asing di wall-wall facebook mahupun dashboard blogger. Mungkin ada sesetengah pihak menyangka produk harum malam ini hanya sesuai untuk mereka yang berumah tangga sahaja, tetapi sangkaan mereka adalah tidak tepat! Kerana harum malam ini sesuai juga untuk mereka yang belum berkahwin. Buktinya CikNab sendiri dah cuba produk ni. Produk ni adalah salah satu produk yang dapat menyelesaikan masalah bau badan. Selain daripada itu, banyak lagi fungsi harum malam ni seperti :-
1) Membantu menyegar dan menyihatkan badan
2) Mencantikkan dan menaikkan seri wajah
3) Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
4) Melegakan panas badan
5) Menegangkan payudara
6) Menyihatkan rahim
dan banyaklagi..


Harum Malam ini mengandungi ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari badan kita. Harga yang ditawarkan memang sangat berpatutan dan mampu dibeli oleh rakyat Malaysia. Rasanya memang sedap, rasa madu dan ekstrak ros tu memang sangat terasa. Harum malam ni amat sesuai untuk remaja atau wanita yang suka beraktiviti atau bersukan. Kalau bersukan, pasti kita mengeluarkan peluhkan? Pernah tak alami peluh berbau? Haaa, inilah penyelesaiannya. Jangan risau, hanya dengan harga yang berpatutan, anda dapat menyelesaikan 1 masalah anda, bukan satu, tapi dapat menyelesaikan masalah-masalah anda kerana harum malam mempunyai banyak kebaikan. Baca testimoni-testimoni pengguna harum malam. Semuanya puas hati. Baca disini.

Cubalah sebotol, baru tahu tau. Kalau nak dapatkan harum malam ni atau nak tanya lebih lanjut. Boleh hubungi https://www.facebook.com/masalahwanita . Jangan salah faham, CikNab takada jual harum malam ni. Kalau nak, boleh tanya dekat pages tu.


Cek Nuffnang RM137.82 RM55.12 RM67.14

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2014 09:19:00 AM Total Comment : 29 Label :

Kenalah memahami kualiti gambar kalau pakai phone murahkan. Hahaha

Assalamualaikum ..
Hai semua. Rindu tak rindu tak? Muahhh sikit. Hahahaha. Kemain sekarang, bukan reti nak update kan? Reti update drama je. Orang request tutorial pun.. hampehhh. Hahaha. Busy macam orang bekerja, padahal.. Menganggur. Sobsob. Sedih. Penganggur tu jangan sebutlah, sensitif okay. Bukan taknak cari kerja, tapi takada pun yang "call" walaupun dah isi borang. Hmmm. Sedihkan? Jadi, dah nak masuk bulan 2, dan saya masih tak bekerja bukan menganggur! Oh pleasee. Begini rupanya perasaan seorang penganggur lepasan SPM yang tidak bekerja. Bosan melampau sangat. Lesen? Memang takada maknanya ambik lesen. Seram sejuk je. Hahahaha

Alhamdulillah, setelah beriban bulan menunggu. Ehhh, bukan riban, baru beberapa bulan je pun. Bulan lepas ada masalah pasal dua cek Nuffnang CikNab ni. Taktahu la kemana pergi, melayang ke negara mana pun CikNab taktahu la makcik pakcik. Kemain sedih okay, tunggu abang posmen comel tu hantar. Lepas dah sebulan taksampai, CikNab bagitahu dan mengadu dekat akak Nuffnang *sukahati je panggil akak. hahaha*, dia suruh CikNab semak alamat apa semua. CikNab semak puluh kali sampai peluh-peluh dah. Hahaha. Detail semua dah betul, reply balik tiket akak Nuffnang tu, kata semua dah betul. Lepas sehari, Nuffnang call.. Neves nak jawab, macam apa je. Hahaha. Alhamdulillah, sekarang dah selesai. Siapa sangka, rezeki itu datang tatkala CikNab pokai. Macam tahu je.

Petang 20 Januari 2014, saja suruh kakak tengokkan peti surat. And.... akhirnya! Sampai jugak. Petang tu jugak pergi Maybank cashkan. Nampak tak kepokaian CikNab? Actually, duit tu bukan nak shopping apa pun. Nak join bisnes. Hihihi. Nantilah kita cerita. Malu pulak CikNab. Hahaha. Walaupun duit yang CikNab cashout tu takbanyak dan beriban macam korang, tapi tapi tapi. Tetap bersyukur. Memanglah jeles sebab korang punya banyak! Huhh. Angin tetiba. 

Akhir kata buat Nuffnang, terima kasih banyak banyak banyak sangat sebab bagi rezeki ni dan sebab sudi layan kerenah CikNab bila hanta tiket. CikNab kalau hantar tiket dekat Nuffnang macam hantar sms dekat kawan je. Hahaha

Lepas berapa bulan tak sekolah, terabur Bahasa Melayu aku -.-
Pagi ni gedik menggila gelar diri CikNab? Tetiba je. Ok, tahukan istilah "tetiba"?
Bye. Salam

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 5

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2014 02:48:00 AM Total Comment : 9 Label :

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 5



Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 13

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2014 02:41:00 AM Total Comment : 0 Label :

Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 13



17.1.14

Belvya Perfect Shaping Scrub

Author : Nabila Medan Time : 1/17/2014 11:29:00 AM Total Comment : 2 Label :

Belvya Perfect Shaping Scrub


Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!


KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :

1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik. 
6) Membentuk badan menjadi cantik 
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi 
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung

** Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya :-

1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan
5. Melembabkan kulit yg kering
6. Mengecutkan Jerawat
7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
8. Anti-selulit
9. Menghaluskan & melembutkan kulit
10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur
11. Anti oksida yg tinggi
12. Energizing
13. Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit






YEAR END SALE SEDANG BERLANSUNG !!!!
DAPATKAN PADA HARGA DISKAUN !!

UNTUK ORDER :
WHATSAPP/MESEJ 012 – 7838329
Instagram : ainbeauty_corner
Free postage !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...