31.3.13

Percubaan Doodle 2013 Ku :)

Author : Nabila Medan Time : 3/31/2013 10:19:00 PM Total Comment : 13 Label :



Saja nak update sekejap! Tadi petang baca entri adik Izyan Nazirah. Tengok dia buat doodle. K jeles jeles! Arghhh. Serius jeles! Nabila pun saja lah buka Paint SAI yang dah bersawang setelah sekian lama tak buka. Nak buat satu doodle je dah berjam-jam. Haha. Tengok garisan pun senget benget. Mulut tu mentibai je. Janji nampak rupa orang. Haha. Lukis guna "Paint SAI" , warna guna "Adobe Photoshop".

Okay. That's all for today! Selamat bersekolah semula ^_^

 

Segmen Blogger Muslimah

Author : Nabila Medan Time : 3/31/2013 08:01:00 PM Total Comment : 15 Label :

 

Segmen Blogger Muslimah
Warna Untuk Tudung - Pink Cair
Warna Untuk Baju - Pink Gelap Sikit
NickName - NabilaMedan

Tag
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
http://www.kisahemasputih.com/

Freebies : Background Cover Photo Timeline For Facebook

Author : Nabila Medan Time : 3/31/2013 09:30:00 AM Total Comment : 40 Label :


Freebies lagi? Harhar. Okay hari tu nabila ada buat segmen saja-saja dekat facebook. Hadiah cover photo timeline ni. Lepas tu ada lagi yang nak.. Nabila kadang takada masa, kadang takada mood. Jadi, nabila pun buatkan lah background dia. Siapa yang nak tinggal edit letak nama korang je. Senang kan? Nak? Ambillah :)





















 

30.3.13

Freebies : Corak Kerawang Untuk Header Part 2

Author : Nabila Medan Time : 3/30/2013 09:29:00 PM Total Comment : 18 Label :


Okay yang ni part two. Korang boleh edit apa yang patut okay? Ni je yang mampu nabila tolong bagi korang yang nak cuba buat header ni sendiri. Harhar. Saiz lebar sama 1000px. Boleh kecilkan sendiri kan? Warna, pilihlah. Warna ni je yang sempat nabila buatkan. Kalau perasan warna ungu macam lebih-lebih, cuma tone nye je lain kan? Haha. Taktahu la kenapa. Hewhew


















 

Freebies : Corak Kerawang Untuk Header

Author : Nabila Medan Time : 3/30/2013 06:45:00 PM Total Comment : 34 Label :


Permintaan dari beberapa blogger untuk nabila membuat freebies corak kerawang atau vintage brush ni. Jadi, nabila buat sedikit. Dengan warna yang berbeza. Saiz lebar 1000px, korang boleh kecilkan sendiri mengikut ukuran korang.

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...