26.2.13

Busy..

Author : Nabila Medan Time : 2/26/2013 09:06:00 PM Total Comment : 9 Label :

Assalamualaikum..
Kalau dulu, setiap hari nabila update kan? Sekarang sibuk sikit. Terasa jugaklah macam mana jadi calon SPM. Haha. Serius sibuk sangat sangat dengan kerja sekolah. Program-program.. Sampai taksempat nak siapkan blog customer. Maaf sangat! Nabila akan siapkan, mungkin lambat sikit...

Okay bye :)

24.2.13

Pageviews Cecah 1000000 ! Story Semalam

Author : Nabila Medan Time : 2/24/2013 05:28:00 PM Total Comment : 20 Label :




Assalamualaikum. Nampak tajuk? Fuyohh! Blog nabila dah cecah 1000000 pageviews? *senyum* kihkih. Orang lain semua dah 2juta 3juta. Nabila baru nak 1juta, baru nak dapatkan 7 angka! Hukhuk. Semalam bila buka saja dashboard, terus happy sebab dah bertukar kepada 7angka. Tapi taksempat nak capture angka 1000000. Why? Sebab semalam nabila sibuk, malam baru online..

Semalam nabila pergi MSU Shah Alam sebab ada program belajar matematik dan add math. Tapi nabila tak ambil add math, jadi balik awal sikit. Dah habis program, perut mula berkeroncong sana-sini.. Singgah sekejap dekat foodcourt tesco extra yang berdekatan. Makan punya makan apa semua, singgah pula ke snogurt. Layan lagi makanan. Huh. Dah siap, menyinggah ke rumah orang kejap.. Makan lagi! Haihhh. Haha. Orang kata rezeki, jadi kita makan je la kan? haha. Dah siap semua petang tu balik. Balik je terus baring kejap sebab kepenatan yang amat! Ingat nak lelap, tapi fikir homework yang menunggu.. Gagahkan diri menyiapkan. Alhamdulillah siap jugaklah sikit. hikhik. Semalam memang terasa penat sangat, tapi tetap seronok.

Berbalik pada pageviews nabila, ribuan terima kasih sangat-sangat kepada yang singgah dekat blog picisan nabila ni.. Sampai menunjukkan angka yang takpernah nabila jangka masa mula-mula blogging dulu. Harap korang sudilah singgah lain kali ya? Okay! Nak buat blog customer pula. Bye!

23.2.13

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Author : Nabila Medan Time : 2/23/2013 08:20:00 PM Total Comment : 8 Label :




Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?


15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Segmen Template Siapa Paling Cantik

Author : Nabila Medan Time : 2/23/2013 08:15:00 PM Total Comment : 9 Label :



 
Segmen Template Siapa Paling Cantik
Click Banner!

NT | Mini GA Topup RM30

Author : Nabila Medan Time : 2/23/2013 08:09:00 PM Total Comment : 1 Label :




 1. Buat entry tajuk NT | Mini GA Topup RM30*sertakan banner di atas
2. KLIK SINI , SINI , SINI , dan SINI 
3. Sertakan syarat GA dalam entry anda
4. Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu
5. Tinggal link di ruang komen
6. Pemenang akan dinilai berdasarkan Random.org
7. Tarikh tutup : 25 Februari 2013

Tag
http://www.miramashimaaru.com/
http://www.kisahemasputih.com/
http://neynaproperty.blogspot.com/

21.2.13

Maaf Tempahan Blog Ditutup Buat Masa Ini

Author : Nabila Medan Time : 2/21/2013 08:30:00 PM Total Comment : 4 Label :

Selamat malam semua!
Nampak tak? Hehe. Sejak nabila publish dua blog yang nabila edit tempoh hari, ada beberapa yang inbox dan tanya nak tempah. Tapi maaf sangat-sangat. Nabila dah tutup tempahan buat masa ini atas sebab sibuk, sekolah, taksempat. Sekarang ni ada 10+ customer yang dalam waiting list nabila. Itu taktahu bila siap. Huhu. Banyak? Tamak? Haihh. Nabila nak tolak pun taksampai hati, mereka yang nabila terima ni adalah antara mereka yang sanggup menunggu. Walaupun diaorang kata sanggup tunggu, tapi nabila mestilah taksenang dudukkan? Nabila akan cuba buat secepat mungkin. Tapi minggu ni memang sibuk dengan sekolah. Boleh edit hari jumaat dan sabtu dan ahad mungkin.

Alhamdulillah rezeki nabila ada disini, terima kasih pada yang sudi tempah dengan nabila. Nabila ni budak baru belajar bab edit-edit semua ni. Jadi, kalau ada yang terkurang atau cacat cela.. mohon dimaafkan. Niat menulis entri ini adalah untuk memberitahu bahawa nabila sudah menutup tempahan edit blog buat masa ini. Harap tiada yang tertanya-tanya lagi ya? 

Nabila nak siapkan tempahan yang berada diwaiting list dahulu, taksanggup nak letak ramai-ramai dalam waiting list sebab kalau takbuat, kan susah nanti. Kalau nabila dah buka tempahan, nabila mungkin tak update di blog, sebab selalu nabila akan update di NabilaMedan Punye Blogspot. Nabila akan sentiasa update bila tempahan dibuka, bila tempahan ditutup dan kadang-kala nabila juga akan buat small-small contest di page itu. Memang kebiasaan nabila banyak update dekat page nabila tu. Jadi kalau korang nak tahu perkembangan, bolehlah like page tu ya? Boleh juga join small-small contest dan giveaway yang nabila anjurkan dekat page tu. hehe

Perenggan ke-4, cewahhh. Dah macam buat karangan pulak ya? Haha. Ruang iklan diblog nabila juga kebanyakkan dah penuh, dan nabila akan tutup dahulu buat masa ni sebab ada yang dah booking, ada yang sewa setahun. jadi ruang tu memang dah takada. Maaf juga ya? Terima kasih juga bagi yang sudi menyewa ruang iklan di blog picisan saya ini.

Mini Giveaway by FD

Author : Nabila Medan Time : 2/21/2013 06:00:00 PM Total Comment : 2 Label :


Mini Giveaway by FD
6 Mac 2013
Click Banner

Vote & Win Lucky Draw~!!

Author : Nabila Medan Time : 2/21/2013 05:30:00 PM Total Comment : 2 Label :



 
Vote & Win Lucky Draw~!!
28 February 2013
Click Banner

18.2.13

Blog Design - Blog Sharifah Al-Qhadri

Author : Nabila Medan Time : 2/18/2013 08:30:00 PM Total Comment : 14 Label :

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera juga
Okay kalau semalam nabila post pasal blog kak Auni, hari ni nabila nak post pasal blog kak Sharifah pula. Yang ni dah siap hari tu, tapi tak sempat lagi nak buat entri. Hewhew. Sebenarnya, kak Sharifah ni kawan kakak nabila. Mula-mula taktahu pun, bila kakak cakap baru lah tahu, hihi. Akak ni nak blog tema kelabu. Eh betul ke? haha.


Yang atas tu nabila printscreen je. Kalau nak tengok yang betul punya terjah sini okay. Terima kasih kak Sharifah sebab sudi tempah! :)



Review Pemenang Segmen By NFH

Author : Nabila Medan Time : 2/18/2013 06:41:00 PM Total Comment : 4 Label :

Hai!!
Blog review lagi. Hehe. Hari tu nabila ada sponsor untuk segmen NFH. Nabila sponsor blog review untuk dua orang pemenang. Jadi, petang ni nabila nak reviewlah blog-blog pemenang yang menang. Tahniah awak berdua :D


  • Nabila suka description blog ni "from Allah & to Allah" sangat sedap bunyinya.
  • Header sangat ringkas tapi comel dan cantik
  • Loading blog ni okay, blog pun ringan
  • Bahagian sidebar sangat kemas dan tak terlalu banyak widget
  • Ada bunny comel kat tepi blog tu kan? *bunny kan?* sangat comel! Joget lagi. hehe
  • Itu je rasanya yang nabila boleh komen sebab semuanya dah cantik. Seriously!

 !! Cahaya Aisyah !!
  • Apa yang nabila boleh ringkaskan mengenai blog ini ialah blog ni sangat simple!
  • Loading blog ni memang takada masalah pun. Ringan je.
  • Sidebar? Tersusun dan kemas sedap mata memandang *mata nabila memandang.hehe*
  • Background memang cute sebab corak love dan warna pink!!
  • Okay, done! Tahniah awak :)

17.2.13

Blog Design - Blog Mek Onie

Author : Nabila Medan Time : 2/17/2013 09:57:00 PM Total Comment : 24 Label :

Selamat Malam!!
Blog design!! Alhamdulillah rezeki musim cuti sekolah ada juga. Ada juga beberapa orang yang sudi menempah dengan nabila.. Hari demi hari, ada juga yang inbox. Tapi nabila hanya akan menerima tempahan yang sanggup menunggu lama. Sebab sekolah pun dah mula, banyak hal nak dibuat. Kalau rela tunggu lama, baru nabila terima. Tapi buat masa ni nabila ambil tempahan sangat-sangat terhad! Takut takmenang tangan dekk oiiii.

Okay, cerita malam ni, blog design akak Auni! Dari semalam nabila edit baru hari ni siap, internet kalau hujan biasalah kan? haha. Alhamdulillah kak Auni suka dengan hasilnya. Bila kak Auni kata suka, senyum lebar nabila dibuatnya. Mesti la happy bila customer happy kan? Heeee.


Atas tu nabila printscreen je hasilnya! Serius pertama kali buat template ber'diamond-diamond' macam tu. Haha. Terima kasih kak Auni! :)



16.2.13

Pin Pon!! Dua Hadiah Comel Sampai Rumah

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2013 08:30:00 PM Total Comment : 28 Label :

Hai semua
Nampak tajuk diatas? Ya ya ya!! Hadiah comel sudah selamat tiba dirumah ku. Kalau taksilap, hari khamis hari tu hadiah daripada Sunflower Creative Collection! Nabila menang contest yang mereka menang dan dapat hadiah owlie yang sangat-sangat comel. Lihat kemenangan disini. Keterujaan melanda bila pakcik pos laju hon dekat depan rumah, dalam hati dah dapat meneka siapa punya dan apa isinya. Siap berebut dengan adik lagi tau. Kes nak buka hadiah tu punya pasal. Lawan punya lawan, nabila dapat juga! Adik mengalah. wakakaka *kakak kejam*. Macam orang taktentu arah, main koyak-koyak je bungkusan tu dan akhirnya. Isi dalam bungkusan itu ialah...


Comel tak comel tak? Gambar ni nabila ambil dari page Sunflower Creative Collection sebab nabila taksempat nak capture gambarnya sendiri. Hewhew. Tapi hadiahnya memang sebijik macam ni. Comel gila, disebabkan takut benda comel ni kotor.. nabila sorokkan dekat bilik. haha. Nampak tak perangai dia? Heeeewwwwwww! Terima Kasih Sunflower Creative Collection!


Kalau tadi dari Sunflower Creative Collection. Yang lagi satu ni pula dari Chanteques! Hadiah ni baru sampai pagi tadi uollls! Sebenarnya nabila menang handbag, tapi mungkin ada kesilapan sedikit. Dia terhantar shawl.. Nabila dah beritahu ownernya, tapi tak apalah.. Mungkin bukan rezeki nak bawa pulang handbag dari Chanteques kan kan. Shawl dia pun comel jugak! Pink colour! Aliya Long Shawl!! Kain dia memang lembut tau. Rupa hadiah shawl tu macam ni...


Gambar ni nabila ambil dari page Chanteques. Memang sebijik sama jugak. Terima kasih... Sekian itu sahaja hadiah yang nabila dapat untuk minggu ni. Lama takmenang giveaway/contest. Sedih. Sobsob. Haha. Okay. Bye bye..

Filem Juvana The Movie

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2013 06:00:00 PM Total Comment : 4 Label :



 
Sinopsis
Kisah ini bermula beberapa bulan selepas tamatnya drama Juvana. Watak utama, Daim, yang telah dibebaskan dari sekolah juvana ekoran didapati tidak bersalah membunuh ibunya, kini cuba menjalankan kehidupan di dunia luar. Namun didapati bahawa kehidupan di dunia luar tidak jauh bezanya dari kehidupan dipenjara juvana.
Daim mula bersekolah di sekolah menengah biasa dengan harapan untuk menamatkan pengajian SPMnya. Di situ dia dibuli oleh pelajar lain dan tidak mempunyai sebarang kawan melainkan Sara, seorang gadis. Pengawal yang mengetahui statusnya sebagai bekas pelajar juvana sentiasa memerhatikannya. Daim juga bekerja keras di sebuah kilang membuat batu bata untuk menyara hidupnya. Statusnya sebagai bekas pelajar juvana juga menjadikannya tumpuan pekerja lain. Kalau ada salah dan silap yang berlaku, maka dia yang dipersalahkan.


Segmen: Join Bloglist Ain bulan Feb - Mac!!!

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2013 05:55:00 PM Total Comment : 5 Label :



Segmen: Join Bloglist Ain bulan Feb - Mac!!!

Tag
http://comey-comeyblog.blogspot.com/ 

Wawa Semput Full Movie

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2013 12:25:00 PM Total Comment : 6 Label :



 
Sinopsis
Wawa kecewa dengan sikap Bobby yang kembali merempit mengambil keputusan untuk pulang ke kampung halamanya. Ismat cuba memenangi hati Wawa dan mengikut Wawa pulang ke kampung. Ismat dan Bobby pula kena bersaing untuk memikat hati Wawa dan juga bapa Wawa. Segala konflik mula ditambah dengan kemunculan Ayuni yang dilakonkan oleh Adibah Yunus telah jatuh cinta terhadap Ismat.

Tonton Online Disini

15.2.13

Blog Review Mummy Fitryna In Da House

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2013 03:00:00 PM Total Comment : 4 Label :

STICKY POST 24 HOUR


Mummy Fitryna In Da House

Wah. Dah agak lama entri ni disimpan dekat dalam draft. Mencari masa-masa yang sesuai untuk dilepaskan sebagai bacaan pembaca-pembaca. Sebenarnya nabila review blog ini adalah kerana package dalam ruang iklan yang lalu. Memang dah lama sangat rasanya, cuma itulah.. masa kan. Harhar

Okay , apa yang nabila lihat Mummy Fitryna ni suka berbisnes juga orangnya ya? Antara yang nabila nampak ialah Rumpai Laut Collagen. Harga dia murah sangat sangat! RM10 100gram!! Apa istimewanya rumpai laut collagen ni?

KEISTIMEWAAN RUMPAI LAUT COLLAGEN
 Kaya dgn omega-3 yg akan membuat kulit kenyal dan kencang.
 Merawat masalah kulit
 Iodine yang terdapat di dalamnya dikatakan mampu memperbaiki fungsi kelenjar thyroid sekaligus mencegah penyakit seperti Goitre (kelenjar thyroid membengkak).
 Mengencangkan/melicinkan kulit
 Mampu merendahkan kadar acidic dalam makanan yang diambil, justeru sesuai dimakan bersama nasi dan lauk-pauk berprotein yang mana kedua-duanya bersifat acidic. Contoh makanan yang menggunakan konsep ini adalah Onigiri dan Sushi.
 Penuh dengan collagen
Banyak keistimewaan rumpai laut collagen ni. Baca lagi Khasiat Rumpai Laut Collagen

Selain rumpai laut collagen ada juga Beutskin Essence. Harga dia 10biji (trial pack) RM60 , 20biji RM110 , 30biji RM150 dan 60biji (1 box) RM240. Kalau nak cantik , mahal tak mahal belakang kira bak kata Mummy Fitryna =p


KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :
 fungsi hati dan buah pinggang.
 kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali,
 kekangan kapilari darah meningkat.
 hemoglobin meningkat dengan nyata.
 ketidak seimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
 Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan.
 keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat.
 kapilari darah menjadi lebih lembut.
 memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
 Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan,
 keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan.
 fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.
BACA SELANJUTNYA....

Review Pemenang Giveaway Day Challenge #5

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2013 01:56:00 PM Total Comment : 4 Label :


Pemenang Giveaway Day Challenge #5

Pertama sekali, tahniah buat semua pemenang giveaway day challenge kali ke-5 yang telah nabila anjurkan. Diharap semua para pemenang sudah berurusan dengan penaja masing-masing untuk menuntut hadiah yang korang menangi. Hari ini tibalah masanya untuk nabila review blog lima orang pemenang yang menang blog review daripada nabila sendiri. Jom kita tengok mereka-mereka yang bertuah ini..


anis zainudin♥ 
  • Header yang sangat-sangat colourful, comel, dan cantik! Siap ada ayat gerak-gerak lagi tu. Cun habis!
  • Tema warna ungu memang cantik sangat-sangat. Loading blog ni pun okay, takada masalah.
  • Anis sekarang sedang menganjurkan sebuah segmen yang menarik diblognya. Ramai juga yang sudah sertai segmen dia. Kalau korang nak sertai sekali, terjah sini ya.
  • Yang nabila perasan widget dia macam banyak sikit, kalau nak jimat ruang boleh guna tabbed widget. Mudah sikit. hehe. Sekian.

  • Header Jujue ni lawa. Nampak simple tapi cantik
  • Jujue sekarang tengah cari followers bertuah untuk direview, korang cepat-cepatlah follow blog dia. Mana tahu, korang jadi follower bertuah tu kan kan? heee.
  • Blog Jujue ni simple sangat, kalau tengok sidebar pun sikit je widget dia. Patutlah loading punyalah kemain laju lagi. ngeh3. Done!
✿ FARSYA ✿
  • Blogger ni antara blogger yang rajin tanya dan rajin komen dekat blog nabila ni. Heee. Thankyou awak!
  • Header very simple, dengan adanya doodle tu terserlah kecomelan headernya.
  • Blog dia ni tengah menganjurkan sebuah giveaway tau. Syaratnya mudah saja, kalau korang nak join terjah sini ya.
  • Blog ni pun loading dia cepat. Sidebar tersusun. Blog kemas. Tahniah awak sebab menang giveaway nabila ni ^_^
  • Okay sebenarnya pemenang ni dia guna blog contest dia yang ini, jadi nabila amik keputusan nak review blog personal dia. Bolehkan? heee
  • Header sangat-sangat simple. Loading blog pun takada masalah.
  • Font untuk entri kurang jelas sikit nak baca. hewhew.
  • Yang lain nabila rasa dah okay dah. Tahniah awak =)

  • Sebenarnya header dia guna header tulisan. Taktahu nak copy macam mana, nabila culik gambar dia! haha. Maaf ya sebab ambil tanpa izin? Comel nya dia =>
  • Skin yang dia pakai comel sangat, simple. Ishh, taktahu nak kata apa. Just boleh kata ia comel!
  • Loading blog memang cepat, sidebar kemas tak terkata. Semua okay!!!
Okay sekian sahaja!! Tahniah ya awak awak semua. Maaf lah kalau apa yang nabila review entah apa-apa.. Nabila review ikut mata nabila melihat je. Maaf sekali lagi. Sekian =)

Review Pemenang Simple Giveaway By Aisyah Humaira'

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2013 12:33:00 PM Total Comment : 4 Label :

Haiiii!! Salam jumaat
Okay hari ni nabila nak review pemenang-pemenang dari simple giveway dari kak Aisyah Humaira' . Ya, nabila ada sponsor review blog untuk 5 orang.

~ Truly Love ~
  • Kalau tengok headernya memang sweetkan? Nice ^_^
  • Blog ni guna 3 column, tapi nabila nampak semuanya kemas
  • Loading blog takada masalah
  • Background, tema warna apa semua tu. Pada pandangan nabila dah memang bersesuaian dengan blog. Jadi, blog ni okay! *taktahu nak review apa sebab smua dh okay*

Princess
  • Comel gila tengok header dia dengan doodle pink tu! Huihh. Jeles okay =3
  • Tapi, kenapa bila loading habis dia keluar "Aw, Snap!"?? Nabila tak pasti masalah ni dari komputer nabila atau apa, tapi nabila dah banyak kali refresh, tetap sama.. Jadi takboleh nak review...
  • Blog ni nabila akan review semula bila dah okay nanti ya? :)

  • Header yang simple but nice
  • Blog memang laju je loading dia. Klik terus masuk
  • Blog ni memang kemas kalau korang tengok kan? Sidebar semua tersusun
  • Background pun warna lembut gitu, sedap mata memandang
  • Tuan empunya blog pun comel! Tak percaya? Pergi terjah :p

Story Mory Cik Aishah
  • Blog yang bertemakan warna ungu. Header cantik ditambah dengan doodle yang comel tu, jadi header yang canmel! heheh
  • Loading blog okay, cuma lambat sikit nak tunggu sampai habis loading.. Mungkin internet nabila slow kot. hihi
  • Cuma cursor tu, kalau transparent mungkin lagi nampak kemas. If awak guna cursor yang nabila buat di page nabila, awak boleh ambil image url dari imgur.com yang nabila sediakan. Rasanya macam nabila yang buat. haha ;p
  • Okay itu sahaja untuk blog Cik Aishah!

..MomoiBH
  • Blog yang superduper simple. Header nya pun lawa.
  • Loading blog yang ni pun laju. Klik terus masuk. Bagus-bagus ^_^
  • Takada apa-apa yang nak review rasanya sebab semua dah okay dah. Tahniah awak sebab menang! :)
Tamat sudah! Lepas ni ada nak review blog untuk pemenang giveaway nabila pula. Tunggu ya? Untuk pemenang simple giveaway by Aisyah Humaira'. Tahniah tahniah dan tahniah! Maaflah andai apa yang nabila review ni kadang macam apa kan. haha. Nabila ni pun review setakat yang mampu je. Setiap orang mempunyai pandangan yang berlainan kan? Terima kasih..
 

14.2.13

Topup Giveaway by #Capital_M

Author : Nabila Medan Time : 2/14/2013 11:08:00 AM Total Comment : 6 Label :


 
Topup Giveaway by #Capital_M
24 Februari 2013

Saya Pengguna Maxis!

Hadiah
Tempat pertama : RM10 Topup Maxis/Celcom/Digi
Tempat Kedua : RM5 Topup Maxis/Celcom/Digi
Tempat Ketiga : Review blog + Bloglist Selamanya

Tag
http://www.duniashida.com/
http://www.aisyahhumaira.com/

SEGMEN BAGI PI - WWW.PENBIRU.COM

Author : Nabila Medan Time : 2/14/2013 11:01:00 AM Total Comment : 1 Label :



 
SEGMEN BAGI PI - WWW.PENBIRU.COM
15 FEBRUARI 2013

Ini adalah pertama kali nabila masuk blog penbiru.com, jadi nabila taktahu sangat mengenai tuan empunya blog penbiru.com ni. Harap lepas ni dapat mengenali lagi tentang tuan blog dan blog penbiru.com dengan lebih jelas lagi. Hehe :)

Hadiah Superduper Best!
PERTAMA : Ole-ole special dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM80
KEDUA  : Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM30
KETIGA : Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM20
Saguhati untuk 5 orang : Topup prepaid RM5 setiap seorang..

Jemput Join Yahh!!

Jaa Jah@t First Giveaway

Author : Nabila Medan Time : 2/14/2013 10:54:00 AM Total Comment : 2 Label :



 
Jaa Jah@t First Giveaway
28 Februari 2013

Hadiah
2 orang pemenang akan menerima Top Up (sponsored by Seputih Salju
3 orang pemenang akan menerima FM dari Melaka...

13.2.13

Segmen Blogwalking & Topup RM5

Author : Nabila Medan Time : 2/13/2013 11:28:00 PM Total Comment : 18 Label :



Segmen Blogwalking & Topup RM5
19 Februari 2013

The Very First GIVEAWAY by DI

Author : Nabila Medan Time : 2/13/2013 11:23:00 PM Total Comment : 2 Label :



The Very First GIVEAWAY by DI
28 Februari 2013

Nak tahu hadiah?
- bloglist untuk sebulan (3 pemenang)
- pakaian wanita (1 pemenang)
- sabun beras (1 pemenang)
- keychain soft toys (1 pemenang)
- Lip tint (1 pemenang)
- craft (1 pemenang)
- Shawl satin (1 pemenang) *kalau melebihi 50 peserta
- RM 5 top up (3 pemenang)
- voucher RM20 (3 pemenang)
- cursor nama (2 pemenang)
- dua paket mask sheisedo (3 pemenang)
- rantai (1 pemenang)
- bawal printed (1 pemenang)
- shawl (1 pemenang)
- dress (1 pemenang)
- Set Mia skirt orange RM85 (1 pemenang)
- set Laura Lace RM90 (1 pemenang)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...