18.12.13

Sumai Hotel Apartment . . Tunggu Aku Datang . . !

Author : Nabila Medan Time : 12/18/2013 07:51:00 PM Total Comment : 10 Label :


Assalamualaikum..
18 Disember 2013, lagi dua hari sebelum nab berangkat ke Sumai Hotel Apartment. Waaaaaa, terujanya. Bukan nab sorang je yang pergi okay, tapi ada lagi 9 orang blogger yang akan menyertai trip menarik ini. Korang jangan risau, insya-Allah kami akan kongsikan pengalaman trip kami di Sumai Hotel. Sumai Hotel merupakan hotel apartment murah di Kuala Terengganu. Sesiapa yang sedang tercari-cari tempat atau penginapan menarik untuk bercuti seisi keluarga, apa kata korang bercuti di Sumai Hotel?

 

Sumai Hotel menawarkan pelbagai pakej menarik dengan harga yang sangat berpatutan. Sesuai untuk percutian seisi keluarga. Nab tak akan sia-siakan peluang sebegini. Insya-Allah nab akan manfaatkan pengalaman ini. Sumai Hotel.... Tunggu aku datang....!


Blooggers

10 comments

Wednesday, December 18, 2013 7:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak sabar nak pergi!!! :)

Wednesday, December 18, 2013 7:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

di teganu... ingat thailand...nama cam thailand...have fun k..

Wednesday, December 18, 2013 8:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

woooooo bestnyaaaa piwit~~~ hhihihi

Thursday, December 19, 2013 12:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hahahaha I thought it's 'Suami' hotel.

Thursday, December 19, 2013 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

sis nak tanya laa...macam mana blog achieve tuh ade kotak ye...

Sunday, December 22, 2013 10:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah bestnyer bercuti

Hai ika datang melawat, ika tengah mencari kawan2 bloglist untuk di letakkan di bloglist.
jika berminat untuk EXCHANGE BLOG LIST, dengan ika boleh comment di blog ika
http://notamanjaku.blogspot.com/
ataw pm ika di fb:
https://www.facebook.com/noor.atiqah.35
Jom sama2 naikkan traffic blog. :)

Wednesday, December 25, 2013 3:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Wednesday, December 25, 2013 3:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Wednesday, December 25, 2013 3:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Friday, December 27, 2013 11:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

Untungleww

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...