1.12.13

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Author : Nabila Medan Time : 12/01/2013 12:28:00 PM Total Comment : 12 Label :


Assalamualaikum, tadi dapat feed dekat facebook, ternampak yang blogger Lyssa Faizureen atau Lyssa Secret ni dah update blog, waaa.. Setelah sekian lama akak kita ni menghilang, dia dah update entri baru weyh! Haha. Nab yang dah beberapa minggu takupdate blog ni pun tetiba "rajin nak update" sebabnya.. Akak lyssa kita buat giveaway baru. Hehe. Pertama, nak ucapkan tahniah dekat akak lyssa sebab dah tiga tahun berblog. Tahniah akak! Siapa tak kenal dengan kak lyssa kan? Blognya pernah masuk majalah tau. Popular sangat. Hihi

Umur blog nab? Nab start dengan berblog ni sejak 15 Januari 2011. Haaaa, kira lahh. Haha. Nab nak tag akak Fatin Diana, akak Emas Putih dan akak Nabila Biela. Hehe. Korang pun boleh join juga :)

12 comments

Sunday, December 01, 2013 12:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

hihi thank you tag akk
good luck ye Nab :D

Sunday, December 01, 2013 1:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

good luck and all the best...^_^

Sunday, December 01, 2013 5:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam . Dari segmen yang sama . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Sunday, December 01, 2013 6:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang berkunjung ..

http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Sunday, December 01, 2013 7:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

datang berkunjung :)

http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Monday, December 02, 2013 8:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hadiah Teddy Bear Menanti Anda DiMega GA By Iman Zakaria

Monday, December 02, 2013 3:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

good luck dear....

Tuesday, December 03, 2013 8:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg terkenal, kira sifu la ni..hihi..lama xsinggah sni..blog makin cute..macam org nya :P

Thursday, December 05, 2013 10:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum. ^^
Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

good luck nabila. =)
blog pun tgh buat contest Hijrahku. macam-macam hadiah termasuk wang tunai.jom join! MaeraIsmail.com

Friday, December 06, 2013 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi nabila yaya mncri sponsor utk first ga yaya bantu yaya sni http://nurhidayahsalim97.blogspot.com/2013/12/pencarian-sponsor-cute-giveaway-by-nur.html

Monday, January 06, 2014 4:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam
nak invite join GA kat blog umielman
Hadiah menarik menanti
Boleh klik link nihttp://umielman.blogspot.com/2014/01/giveaway-dari-umielmanblogspotcom.html
Sila2 join
TQ

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...