10.12.13

Harum Malam Selesaikan Masalah Bau Badan Anda

Author : Nabila Medan Time : 12/10/2013 10:24:00 PM Total Comment : 3 Label :

Harga Sebotol
RM33 sm/RM39 ss (not include postage)
RM40sm /RM45ss (include postage)

Kalau beli 3botol (inc.postage)
RM100 Semenanjung Malaysia
RM110 sabah/sarawak


Assalamualaikum dan selamat malam..
Okay, malam ni nab nak review sikit mengenai satu produk ni. Iaitu produk Harum Malam. Apa itu Harum Malam? Harum Malam ialah supplemen dalaman yang mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh. Hasilnya tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Tahukah anda sebenarnya masalah bau badan berpunca dari ketidakseimbangan hormon, diet, obesiti dan pembiakan bakteria di kawasan-kawasan badan yang terpencil.Selain daripada itu, faktor pemakanan juga adalah salah satu penyumbang utama terhadap masalah ini. Rempah ratus, daging merah, produk susu, kolin, makanan bergoreng, kafein, dan juga tembakau merupakan beberapa jenis makanan yang boleh menyebabkan badan mudah berbau.

Adakah anda seorang remaja atau wanita yang gemar melakukan aktiviti sukan? Pernahkan anda mengalami masalah peluh berbau? Apakah penyebab peluh berbau? Penyebab peluh berbau antaranya ialah kurangnya penjagaan kebersihan tubuh, terdapat kesan peluh yang tidak mengewap dan melekat pada badan, suka mengambil makanan yang mempunyai kalori tinggi, tekanan yang merangsang emosi negatif seperti kecemasan, gelisah, stress dan kemarahan akan mengaktifkan kelenjar peluh dan menguatkan bau tubuh yang tidak menyenangkan. Dengan mengamalkan Harum Malam, masalah ini dapat diselesaikan sedikit demi sedikit. Harum Malam bukan sahaja dapat mengatasi masalah ini, bahkan Harum Malam mempunyai khasiat lain seperti :-
1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMENANGI RM300!!

Sebarang pertanyaan atau berminat untuk membeli produk ini, boleh hubungi di facebook https://www.facebook.com/masalahwanita .

3 comments

Tuesday, December 10, 2013 11:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

hamboi
ni mkn harum malam je ..
ihihi.
bole la try sesape nk bau sedap
MG pun rasa nk try la
bru sedap je org dekt ngn kte kalau bau wangi2 ..tayah pakai pape perfume :)

Wednesday, December 11, 2013 10:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

nice sharing..:)

Tuesday, December 17, 2013 10:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...