27.12.13

Drama Projek Memikat Suami Full Episode

Author : Nabila Medan Time : 12/27/2013 04:35:00 PM Total Comment : 14 Label :


Dijodohkan oleh keluarga, ikuti kisah Una yang berusaha untuk memikat si suami yang hatinya keras seperti batu. Lakonan Emma Maembong dan Aiman Hakim Ridza.

14 comments

Friday, December 27, 2013 4:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

Lama xtengom drama tv....

Friday, December 27, 2013 10:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

hi , nak tanya kenapa episode 2 sampai 16 tak boleh buka ?? =D

Saturday, December 28, 2013 10:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

jemput join http://batrisyiadelaila.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-batrisyia-delaila.html

oo..memg ada online ea.ingatkan nk tunggu tgk kt tv je.hehe..

Anonymous
Tuesday, December 31, 2013 1:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Eera Shahira belum keluar :) drama ni baru je mula main haritu :)

Monday, January 06, 2014 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Siapa tajuk Lagu tema pms ni

Monday, January 06, 2014 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Siapa tau lagu tema citer ni

Anonymous
Tuesday, January 07, 2014 10:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

Buatmu cinta -aiman hakim redza

Anonymous
Tuesday, January 07, 2014 10:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

buatmu cinta-aiman hakim redza

Wednesday, January 15, 2014 10:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

emaa sgt10x comel okeh!!!

Friday, January 17, 2014 4:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

suka suka. trime kaseh yaaaaa :) visit me. saya new blogger.

Monday, February 10, 2014 1:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

Huda nak start tengok jugak lah :)

Tuesday, February 11, 2014 10:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

alaa npe xde update untuk episod 6 dan 7 tu??? sy nak tgk cete ni melalui blog ni je.kalo xde update kesian la kat sy..hukhukhuk..pleaseee

Thursday, February 27, 2014 4:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

menanti awk update cete ni huhu..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...