30.12.13

Birthday Present From OwnDesignBook

Author : Nabila Medan Time : 12/30/2013 04:31:00 PM Total Comment : 10 Label :

Assalammualaikum

Birthday Present?? Syukur sebab pada umur 17 tahun, masih ada yang ingin memberi hadiah sempena ulang kelahiran nab. Terharu okay, dah besar pun masih dapat hadiah. Sobsob. Sebenarnya, hadiah ni dah lama sampai. Sampai masa awal bulan november mungkin, tak berapa ingat. Nab punya birthday 30 oktober, jadi tolong alert tarikh ni ya. Kihkih. 

Ceritanya begini, seminggu sebelum 30 oktober, nab blogwalking dekat blog-blog. Tiba-tiba terjumpa satu blog post dekat blog Nursyuhada Johan atau Sweet Bumblebee ni. Blog post mengenai "Own Design Book". Tengok design dia.. memang lawa-lawa sungguh. Kebetulan nab memang tengah mencari hadiah birthday untuk kawan nab yang sama tarikh lahir dengan nab. Kami kembar tak berapa nak iras. Hehe. Lepas tu, tengok punya tengok.. memang dah berkenan sungguh, nab pun whatsapp la akak syu. Perundingan untuk hadiah birthday kawan nab bermula. Cecece. Dah siap bincang, bayar payment semua.. Tunggu kak syu siapkan. Lepas tu, kak syu whatsapp. Tunjuk gambar buku tu, tetiba tengok ada dua buku. Ehhh?? Lagi satu buku tulis "Nabila Medan Punyer". Terkejut jugaklah, lepas tu kak syu kata, tu hadiah untuk nab. Sobsob. Terharu kot. Lepas tu tunggu abang pos laju yang hensem lagi kacak tu hantar..

Pinnnnnnn. Abang pos laju selalu hon sekali je. Hahaha. Dah kenal sangat dengan bunyi tu, lepas dah sain, tatap kejap muka abang pos laju yang kacak lagi comel tu. Kahkah. Okay gurau, takada nya nak tatap bagai. Terus ambil bungkusan dan bukak dengan tertib, tertib la sangat. Haha. Dannnnn.... Ini lah dia ....

Kalau korang nak juga buku design korang sendiri. Boleh hubungi atau lawati
Facebook : https://www.facebook.com/owndesignbook
Instagram : http://instagram.com/owndesignbook
Whatsapp ONLY : 011-26341501 (Syuhada)

10 comments

Monday, December 30, 2013 4:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhh sangat cantik!!! :D

Monday, December 30, 2013 4:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel!!! xD

Nak jugak! Kak Nabila kasi lah satu~ Ehek. :P

Monday, December 30, 2013 5:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik..:)

Monday, December 30, 2013 8:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhuhu.. dpt idea untuk bagi hadiah dekat beday adek

Monday, December 30, 2013 8:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

COmel gileeeeeeeeeee!

Monday, December 30, 2013 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelnya dua2 buku tu...

Monday, December 30, 2013 10:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah bestnya cantik :D

Tuesday, December 31, 2013 12:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Akeyla Azmi memang cantik + comel :D

Tuesday, December 31, 2013 12:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Noratiqah Adib Uhukks. Hahaha ;p

Tuesday, December 31, 2013 9:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

cute lah...bleh wat journal...;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...