1.11.13

Pertandingan Mendeko Kek Mini

Author : Nabila Medan Time : 11/01/2013 10:51:00 PM Total Comment : 4 Label :


Syarat-syarat penyertaan
1. Dapatkan Set A dengan harga serendah RM15 sahaja
2. Deko kek mini dengan kreativiti anda sendiri (tambahan aksesori amat digalakkan)
3. PM/Inbox kek mini yang telah siap di deko
4. Tarikh tutup dilanjutkan sehingga 11 November 2013
5. Pemenang akan diadili mengikut kreativiti yang paling menarik

Hadiah
Tempat Pertama - Set Stater Seni Faux Cake Bernilai RM70
Tempat Kedua - Set Hiasan Faux Cake Bernilai RM40
Tempat Ketiga - Set Hiasan Faux Cake Bernilai RM20

Pertandingan ini dianjurkan oleh http://craftinhouse.blogspot.com/. Kenapa anda harus menyertai pertandingan ini? Pertama mestilah disebabkan oleh hadiah yang ditawarkan. Kedua ialah korang boleh mengeluarkan kreativiti korang untuk mendeko kek mini ini. Mungkin dengan menyertai pertandingan ini bakat korang yang terpendam akan keluar atau terserlahkan? Syarat yang disediakan rasanya mudah. Tinggal 11 hari sahaja lagi sebelum pertandingan ini ditutup. Jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki Set Stater Seni Faux Cake yang bernilai RM70. Untuk sertai pertandingan ini sila ke link yang diberikan dibawah ini


4 comments

Saturday, November 02, 2013 12:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahh... macam best jeee... heheheh

Saturday, November 02, 2013 1:32:00 AM Delete! [Reply Comment]

comel nya kek tu warna pink ! tapi tak dapat join sbb tak kreatif langsung bab buat kek ni. huhu

Saturday, November 02, 2013 12:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

best..wah...:D

cupcakes..

Sunday, November 03, 2013 10:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak pernah mencuba mendeko kek..selalu buat kek topping bese je..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...