10.11.13

PEMENANG MINI GIVEAWAY

Author : Nabila Medan Time : 11/10/2013 10:54:00 PM Total Comment : 17 Label :

Assalamualaikum..

Entri pendek dan padat. Maaf atas kelewatan untuk mengumumkan pemenang bagi Mini Giveaway yang lepas. Dengan ini nab listkan tiga orang pemenang yang dipilih secara random..

75

20

106

Link anda tersenarai?
Emailkan butir peribadi sepeti nama, alamat, nombor telefon dan link entri giveaway ke nabilamedan@yahoo.com secepat mungkin

17 comments

Monday, November 11, 2013 3:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum.
yeaahhh.. kita tak menang :( huhu ... tahniah kepada semua pemenang :)

Monday, November 11, 2013 10:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat pemenang

Monday, November 11, 2013 12:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah tersenarai

Monday, November 11, 2013 12:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

congrats! :)

Monday, November 11, 2013 1:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kpd pemenang :)

Monday, November 11, 2013 11:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah rezeki...tq yer..jap g inbox hehe

Tuesday, November 12, 2013 2:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

Dik sis dh email details...mamadarwiish..tq ye

Anonymous
Tuesday, November 12, 2013 5:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

pemenang top referral?

Tuesday, November 12, 2013 9:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah untuk mereka yang bertuah :)

Tuesday, November 12, 2013 3:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah korang..

Thursday, November 14, 2013 12:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

tercari-cari jugak dalam senarai peserta... baru teringat tak sempat join rupanya... huhuhuhu

Tahniah kepada pemenang semua..

Saturday, November 16, 2013 12:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah. No 20, menang. Saya dah nbox details. Tqvm sis.

Saturday, November 16, 2013 9:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhh,,.tak tahu pun ada giveaway. RUginya terlepas..tahniah kepada pemenang. Btw kat blog sy pun ada giveaway. Jom singgah blog sy :)

Saturday, November 16, 2013 9:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhh,,.tak tahu pun ada giveaway. RUginya terlepas..tahniah kepada pemenang. Btw kat blog sy pun ada giveaway. Jom singgah blog sy :)

Monday, November 25, 2013 11:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Terimakasih atas artikel yang sangat menarik dan bermanfa'at yang anda tulis ini. sukses selalu buat WEB anda...

Semangat|menulis|jalan-jalan
salam Prediksi jitu

Wednesday, November 27, 2013 9:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada semua pemenang...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...