9.10.13

PEMENANG TRIBAL BLOUSE GIVEAWAY

Author : Nabila Medan Time : 10/09/2013 10:00:00 AM Total Comment : 12 Label :

Assalamualaikum
Maaf diatas kelewatan nab umumkan pemenang giveway ni ya. Meh tengok

Blouse Tribal
http://theieraziera.blogspot.com/2013/09/tribal-blouse-giveaway.html

Tudung
http://ohthrillers.blogspot.com/2013/09/tribal-blouse-giveaway.html

Top Refferal
http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/tribal-blouse-giveaway.html

Beri nama, alamat dan no phone ke nabilamedan@yahoo.com
Jemput like pages baru nab => NM's Wardrobe

12 comments

Wednesday, October 09, 2013 10:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

xberjaya nampaknya...tahniah pada yg menang tu ye...

Wednesday, October 09, 2013 10:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah buat pemenang :)

Entry Terbaru : http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Wednesday, October 09, 2013 11:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

Wednesday, October 09, 2013 1:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah buat pemenang! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Wednesday, October 09, 2013 1:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada para pemenang.. ;)

Wednesday, October 09, 2013 3:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah...

Wednesday, October 09, 2013 3:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah, tak sangka sangat boleh menang. Tapi buat masa skrg, email saya rosaklah. Bolwh tak im kat facebook jea?

Wednesday, October 09, 2013 3:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah, tak sangka sangat menang. Tapi buat masa skrg, email saya rosaklah. Boleh tak kalau im kat facebook jea?

Wednesday, October 09, 2013 3:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kpd pemenang :)

Wednesday, October 09, 2013 6:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kepada yang menang.. heee

Wednesday, October 09, 2013 7:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah pada yang menang , singgah sini :D jemput datang ke blog ...

Thursday, October 10, 2013 12:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah..thanks nab!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...