7.10.13

Beauteous House

Author : Nabila Medan Time : 10/07/2013 06:55:00 PM Total Comment : 6 Label :

Assalamualaikum. Hai!
Pertama sekali nak say sorry untuk pihak Beauteous House sebab agak lambat buat review ni. Alhamdulillah hari ni nab berkesempatan mencuri masa untuk menaip lagi. Hehe. Beauteous House ni ada menjual pelbagai baju dan aksesori wanita.Bukan itu sahaja, pakaian lelaki dan baju couple pun ada! Yang bestnya ialah harga yang ditawarkan sangat murah dan mampu milik! Nak tahu apa lagi yg menarik dekat Beauteous House ni? Mereka akan masukkan produk baru setiap 30 minit! Woww. Memang banyak pilihan. 

 

 

Kalau korang singgah Beauteous House, memang boleh cuci mata. Satu sebab harga dia memang murah. Kedua, baju yang dia jual memang cantik-cantik. Ketiga, mereka juga sedang mengadakan "mega sale". Memang seronoklah kan kalau harga murah-murah ni.





Kalau korang nak tengok banyak lagi pilihan, korang boleh pergi ke website www.beauteoushouse.com. Disini, nab nak rakamkan ucapan terima kasih kepada pihak Beauteous House diatas pemberian mereka kepada mereka. Sobsob. Terharu okay, nab dapat gelang yang super duper cantik. Warna hijau. Terima kasih Beauteous House




6 comments

Monday, October 07, 2013 7:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

woahhhh.. memang cantik laa nab.. :)

Monday, October 07, 2013 8:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kak Nab pernah beli barang di sini ke ?

Monday, October 07, 2013 9:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Okay..sekarang juga saya pergi tengok

Monday, October 07, 2013 10:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

alamak
kena cuci mata jugak ni
hehe

Tuesday, October 08, 2013 5:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

sukanye gye femenin. omygod !!!!

Tuesday, October 08, 2013 6:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

bestnya dapat gelang tu!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...