7.9.13

Rahsia Buat Duit Tiap Bulan Dengan Mudah!

Author : Nabila Medan Time : 9/07/2013 10:30:00 AM Total Comment : 14 Label :

Assalamualaikum. Okay, hari ni nak cerita sikit. Cara nak buat duit dengan mudah dan cepat. Tapi korang kena pandai nak tarik orang untuk klik la kan. Siapa kata budak sekolah takboleh buat duit? Siapa kata? Sekarang budak sekolah pun boleh buat duit okay. Bukan budak sekolah je, yang bekerja pun boleh tambah duit sampingan. Bagi suri rumah yang ada komputer/laptop di rumah pun boleh tambah duit sampingan. Yang penting, ada masa nak promote dekat facebook atau laman sosial lain. Apa yang nab cuba kongsikan ini ialah satu laman web yang sememangnya dah terkenal dikalangan blogger atau pengguna facebook. Sudah terbukti lagi kukuh bahawa laman web ini dapat menjana pendapatan untuk kita. 8share yang dulu dikenali sebagai Says.my , sebuah laman web yang membantu kita untuk menjana pendapatan. Caranya :-


1. Hanya perlu sign up sebagai ahli dan ianya adalah PERCUMA!
2. Kongsikan iklan yang terdapat disitu kepada rakan korang samaada difacebook, twitter atau laman sosial yang lain untuk dapatkan Unique Refferal Click. Setiap satu unique refferal click ke laman web 8share, korang akan dapat 20sen sebagai ganjaran. Tu kalau satu, kalau korang dapat bawa beribu atau beratus atau berpuluh unique refferal click? Lagi banyaklah duit untuk korang. Jangan pandang 20sen tu sebelah mata. 20 sen tu la yang dikumpul boleh dapat berpuluh ringgit okay?!
3. Lepas korang dah kongsi iklan semula. Tuptup duit dekat akaun 8share korang dah cecah RM50, itu bermakna korang dah boleh cash out! Bab cash out ni paling best la. Haha. Korang disyorkan untuk cashout pada isnin minggu pertama dan ketiga. Sebab kalau korang cash out pada isnin pertama dan ketiga, duit tu akan cepat masuk dalam akaun bank korang. Senang je!
4. Dah cash out nak apa lagi?? Kumpullah balik duit korang tu. Makin rajin korang kongsi , makin banyaklah duit korang.

14 comments

Saturday, September 07, 2013 10:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

Banyaknya earning Nab! Akak nak cecah 50 pun sikitla punya payah.. Huhu.. Cer share sikit cara nab share smpai dpt earning banyak cenggitu.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Saturday, September 07, 2013 11:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

mmg mudah skarang,
pandai tarik org bnyak ler rezeki.
shark x try2 lg.hehe

Saturday, September 07, 2013 11:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahhh..banyak tu..

Saturday, September 07, 2013 11:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

Sama la kita nab.. akak pun br berjinak2, mmg berbaloi! Hehe

Saturday, September 07, 2013 12:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

cambest jekkkk.

Saturday, September 07, 2013 1:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah, bnyak income tu :) keep it up! dah lama register tapi earning tak bgerak2..

Saturday, September 07, 2013 1:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Lya bru juga join..x tgk prkmbgn lgi

Saturday, September 07, 2013 3:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

rezeki tu..kena selalu share la baru banyak duit tu pun kena tahu caranya..

Saturday, September 07, 2013 4:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Jom cuba yg nie nak tak ? First registration dpt 15 USD. Leen baru cuba2 dftar sejam yg lalu.. dah dpt USD 73.. Cukup USD 100 blh cashout... Jom cuba ramai2 !!

http://MegaStoon.Com/?share=43610

Saturday, September 28, 2013 10:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

Bestnyer tengok orang dapat buat duit macam ni. Saya baru jer daftar, harap ada rezeki la serba sikit kat sini yer. Terima kasih kepada yang berkongsi peluang bisnes online part-time macam ni yer.

Monday, December 23, 2013 12:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

Korang nk kn..meh join my group dlm group tu korang kena lh sama2 klik iklan friend dlm tu..jd masing2 dpt...lg ramai yg join group tu lg bertambah lh income korang..

Monday, December 23, 2013 1:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Korang nk bnyk kn jom join my group kt fb..tp dlm group tu korang kne lh klik iklan friend dlm group tu jge..lg ramai yg join group tu..lg bnyk lh income korang..

Monday, December 23, 2013 1:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Korang nk kn..meh join my group dlm group tu korang kena lh sama2 klik iklan friend dlm tu..jd masing2 dpt...lg ramai yg join group tu lg bertambah lh income korang..

Monday, December 23, 2013 1:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Korang nk kn..meh join my group dlm group tu korang kena lh sama2 klik iklan friend dlm tu..jd masing2 dpt...lg ramai yg join group tu lg bertambah lh income korang..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...