4.9.13

DiGi Prepaid Project Zoom - Cpuv/Be Ke-5 Nuffnang

Author : Nabila Medan Time : 9/04/2013 04:53:00 PM Total Comment : 9 Label :

Assalamualaikum. Hai awak awak sekalian! Rindu tak? Muahaha. Lagi seminggu lebih nak habiskan trial spm. Ya, saya nabila, seorang calon spm 2013. Kuikui. Okay, berbalik pada tajuk ya. "DiGi Prepaid Project Zoom - Cpuv/Be Ke-5 Nuffnang". Bila buka je akaun nuffnang tadi, tengok dekat earning, tersenyum lebar bila nampak kemunculan satu lagi Cpuv/Be baru dari Nuffnang. Sayang awak lah Nuffnang!! Bermakna sekarang ada 4 be tengah running. Amount paling best ialah dekat be ke-4. Haha. Serius best amount dia. Yang lain pun best jugak! Macam be ke-2 dah sebulan lebih dia running tu, mesti penat kan? Takpe, teruskan berlari lagi ya? Hehe.


Dear "DiGi Prepaid Project Zoom", terima kasih sebab sudi bertapak di blog nab ni ya. Kepada Nuffnang, terima kasih atas pemberian kelima-lima be ini. Sangat-sangat hargai. Sobsob. Kalau bulan Jun dapat 1 be, Julai 1 be, Ogos 2 be, bermakna Sept dapat 3 be la ya? Harhar. Takpe, nab terima dengan tangan yang terbuka. Hikhik. Ehemmm, kalau korang singgah dekat blog nab ni, kot tetiba terserempak dengan 4 be yang masih running tu.. jangan lupa cakap "hai" ya? Taktahu nak cakap hai? Korang tekan je. Hehe :p

p/s : ada sesiapa nak beli baju "I <3 Blogging" tak? Harga RM35 termasuk postage. Gambar/design boleh tengok page nab. Warna tshirt boleh pilih sama ada hitam atau putih. Saiz tshirt boleh pilih. 

9 comments

Wednesday, September 04, 2013 4:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah, semoga terus murah rezeki..:)

Wednesday, September 04, 2013 5:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

congrats dear, saya tumpang happy untuk awak...

Wednesday, September 04, 2013 5:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak pun dapat jugk...baik en.nuffnang sekarang nie

Wednesday, September 04, 2013 5:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

WAHHH . TERBAIK

Wednesday, September 04, 2013 5:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Congrats nab, bln ni akak xdpt be lagi . Masih menunggu hehe

Wednesday, September 04, 2013 5:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nad pun dapat digi juga hehe

Wednesday, September 04, 2013 6:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhh 4 tu...akak ada 3 tapi ciput2 jer. Ehhh..untielah...hahahaa...

Wednesday, September 04, 2013 9:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak jum join sesama http://supermonitor99.blogspot.com/2013/09/simple-segmen-exchange-links.html bukan susah kita tekan-tekan je lah :D jum exchange links :D

Thursday, September 05, 2013 2:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah bestnya...
tahniah..


Entri Terbaru Update : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 6

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...