22.8.13

Cpuv Ke-3 Nuffnang : The Mortal Instrument

Author : Nabila Medan Time : 8/22/2013 05:18:00 PM Total Comment : 9 Label :

Assalamualaikum.
Baru sempat update lagi. Ni pun sebab nak update cpuv ataupun BE baru dari Nuffnang. Sedang nab sibuk dengan urusan pembelajaran.. sibuk sebab nak dekat dengan trial, punyalah membelenggu seketika. Semalam, Nuffnang sedikit sebanyak membuatkan diri ini tersenyum lebar dengan kehadiran cpuv baru iaitu cpuv ke-3 daripada Nuffnang. Ada dalam sebulan juga sebelum cpuv ke-2 muncul. Mungkin rezeki BE dapat sebulan sekali kot. Kalau betul alhamdulillah lah kan? Haha. 


BE kali ini daripada "The Mortal Instrument". Alhamdulillah, terima kasih kepada pihak Nuffnang dan juga pihak The Mortal Instrument atas BE yang muncul ini. Yang Digi tu masih running, tu BE ke-2. Dah nak dekat sebulan jugak dia ada. Alhamdulillah juga. Hehe. Ingat lepas dia credit dah boleh cash out. Haha. Okay, sepanjang nab tak update entri lagi lepas ni, kalau kalau korang sudi singgah ke teratak usang nab ni, tetiba pula iklan dari "The Mortal Instrument" ni keluar. Sudi-sudi klikkan untuk nab boleh? Huhu. Jasamu akan dikenang :)

9 comments

Thursday, August 22, 2013 5:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nab..:)

Thursday, August 22, 2013 5:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

..tahniah..dapat jgk CPUV yg ni :)

Thursday, August 22, 2013 5:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

SONOKLA DPT BE LG . HEHEHE

Thursday, August 22, 2013 8:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Thursday, August 22, 2013 8:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

masyukkkk!

Thursday, August 22, 2013 10:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

sama lah kita...ada juga cpuv yang ini =)

Friday, August 23, 2013 1:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah dear.:)

Friday, August 23, 2013 11:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

taniah awak.
PG masih belajar untuk mendapatkan BE lagi :)

Friday, August 23, 2013 12:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

eh samalah..


Entry Baru Update : Apabila Ulat Menjadi Super The Avengers

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...