6.7.13

Perubahan Blog Sempena Bulan Ramadhan 2013

Author : Nabila Medan Time : 7/06/2013 06:38:00 PM Total Comment : 39 Label :



Assalamualaikum. Hai hai. Nampak? Tik tok tik tok. Huahuahuahua. Dari semalam blog agak serabut sebab tengah dalam proses pembaik pulih. Dan bila idea datang... !!!! Terus buat header sebab dari semalam taktahu nak buat header macam mana. Akhirnya datang juga, tapi nampak simple je kan? Biar simple jangan serabut. Haha. Nab terus buat header mengenai bulan ramadhan memandangkan lagi beberapa hari je lagi kita nak sambut bulan puasa kan? 1 2 3 ... Sekejap je masa berlalu. Harap dapat sambut bulan ramadhan untuk kali ni, semoga Allah panjangkan umur kita. Amin..

Berbalik pada tajuk, perubahan yang simple dan memang nab sangat puas hati sebab bila nab refresh banyak kali, dia cepat je loading. Mungkin sebab internet dekat sini laju kot. Harap kalau korang view pun loading dia okay la ye. Template kali ni nab tetap gunakan warna pink sebagai tema utama, jangan tanya kenapa pink. Nab gabungkan bersama dengan warna putih, coklat dan sedikit kelabu. Taknak nampak terlalu sibuk atau serabut jadi nab gunakan warna yang orang kata sebati bersama. Doodle pada header nab tetap guna doodle official blog nab yang nab tempah, jangan berani ambik, cubit kang! Ingat nak tempah doodle baru, tapi adik Munirah tak terima tempahan sebab exam dia nak dekat, nak tempah dekat orang lain. Bukan takcomel, mmg semua comel dan cun, tapi nab jenis yang kalau dah jatuh hati pada sesuatu, nab tetap nak yang itu, takmahu yang lain dah. Hihi.

Amboi, banyak pulak berleter kan? Tengok dekat waitinglist. Mak oii, ada lagi customer yang tunggu dari bulan lepas.. Maaf sangat, sejak kebelakangan ni agak sibuk, tapi yang pasti nab nak siapkan sebelum raya. Sebab kalau dah raya, nab akan bertambah sibuk sebab hari penting makin menghampiri iaitu trial spm. Huhh. Doakan yang terbaik ya? Template ni nab sambung terus untuk raya nanti kot, cuma tukar header je. Sebab idea sangat kosong kosong okay. Haha. Okay sudah. Jadi, macam mana dengan rupa baru? :)

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak


39 comments

Saturday, July 06, 2013 6:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel3

Saturday, July 06, 2013 6:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

semangat sambut bulan ramadhan ni :D ...

Saturday, July 06, 2013 6:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah lawaa ^^v

Saturday, July 06, 2013 7:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

template ni create sendiri ker ?

Saturday, July 06, 2013 7:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

lawa dik.. untung pandai design :)

Saturday, July 06, 2013 7:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Muhammad Faris yup. why?

Saturday, July 06, 2013 7:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak buat la freebies header ramadan macam akak versi 2013

Saturday, July 06, 2013 8:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel lah ^^

Saturday, July 06, 2013 8:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comel2 :)

Saturday, July 06, 2013 8:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Marhaban Ya Ramadhan

:)

Saturday, July 06, 2013 8:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak buat la freebies header ramadan macam akak versi 2013

Saturday, July 06, 2013 8:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnya... ☺

Saturday, July 06, 2013 8:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik dan simple.

Saturday, July 06, 2013 9:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh. lawa nyee >.<

Saturday, July 06, 2013 9:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nice

Saturday, July 06, 2013 10:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..pink...

Saturday, July 06, 2013 10:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik lah kak design baru ni :)

Saturday, July 06, 2013 10:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

sweet sgt header tu :)

jmpot snggah entry bru ye nabilah :)

http://ashirashida.blogspot.com/2013/07/mencari-sponsor-sempena-ga-ramadhan-dan.html

Saturday, July 06, 2013 10:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Budak Kampung thanks :)

Saturday, July 06, 2013 10:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

@suhadah saad takpe semangat. jangan lemah je. hikhik

Saturday, July 06, 2013 10:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Adam Faiz tq :)

Saturday, July 06, 2013 10:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Emas Putih pandai la sangat... haha :)

Saturday, July 06, 2013 10:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@farhan irfan insya-Allah kalau sempat. haha ;p

Saturday, July 06, 2013 10:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@leogurl94 terima kasih :)

Saturday, July 06, 2013 10:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@NurFatinAmirah tqvm :D

Saturday, July 06, 2013 10:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@muhammad naim Abdullah Salam Ramadhan :)

Saturday, July 06, 2013 10:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Ahmad Amiruddin tq :D

Saturday, July 06, 2013 10:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nur Farahuda hehe. thanks :D

Saturday, July 06, 2013 10:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mieza Suhaini :)

Saturday, July 06, 2013 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@amir rofie tq

Saturday, July 06, 2013 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Aswan Azmy mesti.. pink.. haha..

Saturday, July 06, 2013 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Fatin Hazwani terima kasih dik :)

Saturday, July 06, 2013 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Wawa Ashihara thankyou :)

Saturday, July 06, 2013 10:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

subhanaAllah!! comelnyaa sayang header tuuu!!! untunglah kalau pandai edit mngedit ni.. jeles! dah la warna pink

Sunday, July 07, 2013 12:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik umah baru ni..akak pun tukar umah gak...nyambut pose

Sunday, July 07, 2013 12:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik umah baru ni..akak pun tukar umah gak...nyambut pose

Cantiknya Blog akak Nabila

Sunday, July 07, 2013 3:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

makin cantik blog ni :D

Wednesday, July 10, 2013 10:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam Ramadhan dari blog http://cik-puan-emy.blogspot

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...