23.7.13

Pemenang "Giveaway Ramadhan" Ialah....

Author : Nabila Medan Time : 7/23/2013 09:35:00 PM Total Comment : 28 Label :

Assalamualaikum. Maaf atas kelewatan nab untuk umumkan pemenang bagi giveaway ramadhan yang berlangsung tempoh hari. Nab rasa nab baru terlewat beberapa hari kot. Tapi dah ada yang sibuk bertanya. Rindu eh? Jangan risaulah, nab bukan penganjur giveaway yang telan hadiah okay. Tak baikkan telan hadiah bulan puasa ni? Telan makanan pun takboleh, nak telan hadiah. Kuikui. Nabila harap, keputusan ni dapat diterima oleh semua sebab takada, ulang.... takada, kes pilih kasih. Jadi, kalau yang berjaya, nab ucapkan tahniah kerana berjaya dan terima kasih juga sebab sudi meriahkan giveaway nab. Kepada yang tak berjaya, jangan risaulah. Sekarang korang tengok je blog, berpuluh giveaway yang ada. Mungkin rezeki korang takada dekat sini, mungkin dekat giveaway lain. Takgitu? Okay lah, banyaknya bebel kan? Tahu, tahu. Pemenangnya ialah....

Chocolate Oreo
http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabila-medan.html

Tasbih Digital
http://zakieazid.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

RM10 *cash*
http://coretannurikhmaindan.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://tgrozaini.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://babyriiristory.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://ierahluvie.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://fatinhalid.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabila-medan.html
http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://ceritaakulahh.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://dreaminglovers.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

Tafsir Al-Quran (Terjemahan Melayu)
http://chuckybelle.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

Tudung Bawal
http://farraanuar.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://cikimannabila93.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

Special Kad Raya + Duit Raya
http://najihah90.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabila-medan.html
http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabila-medan.html
http://jijahcomey.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabila-medan.html
http://ceritaedohayra.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

Kad Raya *NM*
http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabila-medan.html
http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://thisisourlove-story.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html
http://blogazra.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

Barangan Angry Bird
http://doktor-empatmata.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

Alhamdulillah, cukup 30 orang pemenang bertuah. Okay, apa yang perlu para pemenang buat ialah hantar detail seperti berikut secepat mungkin. Tolong mudahkan kerja nab ya? Korang bagi detail cepat, cepat hadiah korang boleh dapat, cepat nab boleh selesaikan.

Nama Penuh :
Alamat :
*untuk barangan pos sahaja*
Nombor Telefon :
Link Entri Giveaway :
Hadiah Yang Dimenangi :
Nama & No Akaun Bank : Maybank/CIMB/Bank Islam
*untuk cash RM10 sahaja*

Hantar ke email sahaja!! nabilamedan@yahoo.com dengan subjek "Pemenang Giveaway Ramadhan"
Kalau korang dah hantar detail, komen dekat entri ya. Boleh nab semak takut tak nampak email korang

28 comments

Tuesday, July 23, 2013 9:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

xde rezeki.. tahniah pada yg menang :)

Tuesday, July 23, 2013 9:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

syukur alhamdullilah...menang tasbih digital...lama mengidam..ekeke

Tuesday, July 23, 2013 9:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah menang.. da send email..

Tuesday, July 23, 2013 10:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Lagi satu..dah hantar detail ni email kalau nak check zakie_1459@yahoo.com

Tuesday, July 23, 2013 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah ^_^ terima kasih ya Nabila ^_^

Tuesday, July 23, 2013 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alahmdulillah menang..trima kasih..dah email..

Tuesday, July 23, 2013 10:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah pemenang

Tuesday, July 23, 2013 10:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah. Saya dah bg detail

Tuesday, July 23, 2013 10:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

ramainyaaa pemenang!! wahhh tahniah bg mereka... hehehe

Tuesday, July 23, 2013 10:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah buat semua pemenang! ^__^

Tuesday, July 23, 2013 10:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah rezeki .. :)
terima kasih ye.. saya dah send email :)

Tuesday, July 23, 2013 10:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

ALHAMDULILLAH . MURAH REZEKI . HEHE . DA SEND EMEL :)

Tuesday, July 23, 2013 10:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah , Farra menang :)
sudah hantar detail tadi . Hehe

Tuesday, July 23, 2013 11:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah pd pemenang...

Alhamdulillah dapat kali ni :) sy dah hantar emel :) tq..

Wednesday, July 24, 2013 9:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah..:)

Wednesday, July 24, 2013 10:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

saya dah email...

Wednesday, July 24, 2013 3:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdullilah . sy menang :D
sy dah hantar email :)

Wednesday, July 24, 2013 4:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

done sy dh hantar email,, alhamdulillah mcm x percaya jer :-D

Wednesday, July 24, 2013 5:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

Done, dah hantar :D , tak sangka :) alhamdulillah :) ni email saya hannan_wahyu@yahoo.com

Wednesday, July 24, 2013 5:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Done, dah hantar :D , tak sangka :) alhamdulillah :) ni email saya hannan_wahyu@yahoo.com

Wednesday, July 24, 2013 9:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat pemenang ! even dah tukar pemenang tapi still xde link saya . hahaha . xpe . buat rezeki saya :)

Wednesday, July 24, 2013 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

bukan rezeki saya . hoho :)

Wednesday, July 24, 2013 11:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah mnang jugak akhirnya dri ga nabila...pnya susah nk mnang dri ga nbla..akhirnya mnang gk amin...dpt specol kad raya ngan duit raya :) thanks nbila

Thursday, July 25, 2013 8:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah . dah hantar details ke e-mail awak :)

Friday, July 26, 2013 7:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah kepada semua pemenang ;)

Friday, July 26, 2013 2:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah . dah hantar details ke e-mail awak :)

Friday, July 26, 2013 5:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dah hantar details . Daripada nama Nur Irdina untuk blog yang ni -> http://blogazra.blogspot.com/

#terima kasih :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...