2.7.13

Mug Berdoodle Comel Dari T-Shirt Mudah Terengganu!!

Author : Nabila Medan Time : 7/02/2013 09:42:00 PM Total Comment : 12 Label :

Assalamualaikum uollss! Ahakss. Tadi siang pakcik ke abangp pos laju datang rumah hantar hantaran barang. Hewhew. Balik sekolah mak terus cakap "Haa, tadi ada dapat barang, dah buka dah, cawan". Cawan? Okay terus dapat tangkap! Mesti cawan dari Homemade T-Shirt Printing/T-Shirt Mudah Terengganu ni. Mesti mesti ni. harhar. Sebenarnya nab ada menang dari segmen blognya tempoh hari. Menang top refferal dan dapat mug design sendiri!! Dan nab menang 30 t-shirt untuk nab anjurkan giveaway you. Insya-Allah giveaway nab buat lepas raya tau. Hehe. Berbalik pada topik, pada mulanya nak letak muka sendiri dekat mug tu, tapi bila fikir.. Kalau minum pakai cawan tu, macam kelakar pulak sebab ada muka sendiri. Haha. Serius tetiba terbayang benda tu, jadi nab ambil keputusan untuk design guna doodle official blog ni. Haaa. Comel tak??


Terima Kasih


12 comments

Tuesday, July 02, 2013 9:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

ye nab..mmg cumeyyy...hihi

Tuesday, July 02, 2013 9:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnyer mug!!

Tuesday, July 02, 2013 9:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice ^^

Tuesday, July 02, 2013 9:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comel! :) Kalau Arol pun, tak nak letak gambar sendiri. Hahaha! Kalau letak gambar sendiri, mug tue buat hiasan kat almari jelah. Tak nak guna! :D

Tuesday, July 02, 2013 10:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnyaaa mug tuuuuuuu!!! nak gak!! siapalah nk bg free kat ena ye.. XD

Tuesday, July 02, 2013 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel! tahniah Nab :D

Wednesday, July 03, 2013 12:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

wa... memang sgt2 comel...

Wednesday, July 03, 2013 2:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

mug yang comel ^^

Wednesday, July 03, 2013 9:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik..:)

Wednesday, July 03, 2013 3:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel sangat pink pulak tu

Thursday, July 04, 2013 11:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thank for the review:)

Friday, July 05, 2013 10:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

cute nye mug tu..nk se..:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...