29.7.13

Mega Aidilfitri Share & Win (Giveaway) By NabilaMedan!

Author : Nabila Medan Time : 7/29/2013 09:35:00 PM Total Comment : 2 Label :


Assalamualaikum. Nampak? Okay, hari tu ada yang tanya.. Kenapa nab asyik buat giveaway besar-besar dekat blog je. Dia takada blog, tapi nak join. Hari ni nab cuba lah buat giveaway yang takberapa besar, tapi bajet besar! Haha. Kenapa? Tengok tajuk! "Mega" Aduhhh, bunyi macam besar sangat je giveaway ni kan? Haha. Tapi nab cubalah buat yang terbaik untuk share & win ini. Sesiapa yang nak menang kaftan dan blouse dari Jubah & Kaftan Mizna. Korang memang kena join! Kalau sambutan menggalakan nab sendiri akan tambah hadiah , mungkin shawl mungkun tudung? Tengok pada keadaan.



2 comments

Tuesday, July 30, 2013 2:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan nad..done folow sini juga. suke baca n3 nad =)

Alamak ... xde FB plak ...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...