22.7.13

Kad Raya Daripada Blogger Eqbal Zack & Shida Radzuan

Author : Nabila Medan Time : 7/22/2013 10:30:00 AM Total Comment : 9 Label :

Assalamualaikum. Huaaaaaaaa! Serius sejak kebelakangan ni malas sangat sangat nak menaip. Online pun kadang pakai phone mak je. Hmmm. Entah apa yang membelenggu diri ini, sampai sanggup meninggalkan blog tercinta ku ini. Hewhew. Ayat jiwang sikit. Haha. Okay, nak cerita pasal kad raya sebenarnya. Kad raya pertama yang nab dapat untuk tahun 2013!! Sebenarnya dah sampai hari tu, tapi baru nak update. Haha. Ada dua kad raya, tapi kenapa nab kata "kad raya pertama"? bukan "kad raya pertama & kedua"? Haaaa. Sebenarnya, dua-dua kad raya ni nab terima pada hari dan waktu yang sama! Takadil lah kalau cakap itu yang pertama dan lagi satu yang kedua kan? Haha. Paling suka kalau dapat kad raya. Lagi-lagi daripada rakan blogger. Dengar kata, tahun ni ramai gila kot yang mula edarkan kad raya. Tapi baguslah sebab dapat naikkan semula kenangan dulu-dulu. Ye lahh, sekarang orang ramai pakai sms, call dan lain-lain lagi. Bila pakai kad raya kan nampak lebih klasik gitu kan? Haha. Amboii, kemain banyak makcik ni membebelkan? Jemput usha kad raya yang nab dapat..



Okay yang bawah ni adalah kad raya daripada nab. Limited okay! Nab tempah. Jangan main-main uollss! Haha. 12 keping dah pos hari jumaat lepas dan dihantar dekat mereka yang exchanged kad raya dengan nab. 20 keping untuk segmen yang bakal diadakan diblog. 10 keping lucky draw yang akan dibuat di facebook page. 5 keping hadiah giveaway ramadhan nab. ada sesiapa nak exchanged? Just inform dekat facebook okay. Ex-changed taknak tipu-tipu okay :3

9 comments

Monday, July 22, 2013 10:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

nice la nab..:)

Monday, July 22, 2013 11:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

wow bestnyaaa !

Monday, July 22, 2013 12:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah dapat kad raya...aku pun ada juga dapat dari Bro Eqbal..

Monday, July 22, 2013 2:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

kita exchange nak? hihi :D

Monday, July 22, 2013 3:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Monday, July 22, 2013 9:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya pun dpt jugak dri blogger shida hihik

Tuesday, July 23, 2013 1:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

thanks nab :)

Tuesday, July 23, 2013 8:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wah dpt kad..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Tuesday, July 23, 2013 10:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

untung dpt =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...