14.6.13

Saya Nak Menang 30 Helai T-shirt Free

Author : Nabila Medan Time : 6/14/2013 03:07:00 PM Total Comment : 2 Label :


Seperti yang korang lihat diatas. Banner daripada T-shirt Mudah Terengganu, pihak mereka kini sedang mengadakan sebuah segmen untuk para blogger. Seperti yang nabila fahamkan, pemenang akan mendapat dua helai t-shirt secara PERCUMA daripada pihak mereka, bukan itu sahaja. Kejutan ditambah apabila jika kita memenangi segmen ini, pihak mereka juga akan sponsor t-shirt sebanyak 30 helai untuk giveaway/segmen yang akan kita jalankan. Segala kos akan ditanggung oleh mereka. Boleh jadi gila! 30 helai?? Woww! Selain daripada itu, tiga orang top refferal akan diambil dan akan menerima sebiji mug design sendiri setiap seorang. Bukan senang nak dapat free kan?! Mesti korang terujakan? Kalau nak tahu bagaimana dan apa syaratnya, jemput ke entri mereka Sponsor T-Shirt Fot Blogger #3

T-Shirt Mudah Terengganu ini juga ada menyediakan beberapa servis yang sangat menarik antaranya T-Shirt Printing Murah dan lain lain lagi. Apa lagi? Baca disini T-Shirt Printing Murah Dari T-Shirt Mudah Terengganu.

Okay, antara strategi untuk giveaway/segmen nabila kalau tersenarai dalam list pemenang.
1. Menyediakan syarat yang mudah supaya ramai blogger yang akan tertarik dan seronok untuk sertai seperti follow blog pihak T-Shirt Mudah Terengganu dan blog nabila. Juga menyediakan button like facebook dientri giveaway/segmen untuk page T-Shirt Mudah Terengganu dan page nabila supaya mudah untuk blogger lain like dan takperlu buka new window.
2. Mengguna cara yang mudah dan agak popular sekarang iaitu copy dan paste sahaja code yang diberi sebagai entri mereka supaya mereka yang nak kejar masa pun boleh menyertai giveaway/segmen ini.


2 comments

Friday, June 14, 2013 3:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

good luck,

can check my giveaway
http://mymomsbest.us

www.whateverygalwant.info

Saturday, June 15, 2013 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam...terima kasih sebab join segmen ni. Jgn lupa tengok keputusan segmen Sponsor T-shirt for Blogger #3 yang akan diumumkan pada 17 Jun nanti.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...