7.6.13

Review Pemenang Contest Sharina

Author : Nabila Medan Time : 6/07/2013 11:42:00 AM Total Comment : 3 Label :

Assalamualaikum.
Hai, hari ni nab nak review blog 5 orang pemenang dari contest sharina. Tahniah kepada semua yang berjaya! Nab takpandai sangat nak review blog orang, nab cuma mampu review sikit je. Harap takada lah yang berkecil hati ke marah ke eh? ;p

1. Gadis Hijau
  • Dari atas sampailah bawah memang hijau je lah. Mungkin owner dia peminat warna hijau kan?
  • Header simple, loading blog pun okay tak lambat
  • Penyusunan gadget dibahagian sidebar kemas dan teratur

2. Belog Princess Syazliyana
  • Gabungan warna yang menarik iaitu coklat dan pink. Tema ala-ala comel iaitu kartun domo.
  • Header nice, loading blog dia laju lagi pantas! :)
  • Gadget dibahagian sidebar pun kemas. Tiada apa yang perlu dikritik ;p

3. Gadis Mata Empat
  • Apa yang nab suka dekat blog ni ialah header dia. Cantik okay! Design header yang sangatlah menarik hati
  • Loading blog ni okay, taklambat dan taksekat-sekat
  • Gadget semua tersusun dengan kemas

4. Celoapatra Chenta Amira
  • Header yang sangat simple but nice. Warna pun okay
  • Bahagian sidebar tu kalau boleh biar semua nampak seragam sebab nab tengok ada yang ada background, ada yang takada. Kalau seragam mungkin nampak kemas sikit kot. Hehe
  • Loading blog ni pun dah okay dah

5. Little Cute Blog
  • Loading blog ni tersangatlah ringan mungkin sebab dia guna blogskin
  • Header comel! Anime tu, aww. Comel-comel, walaupun nampak simple but cute
  • Gadget semua tersusun dengan kemas sekali

Terima kasih

3 comments

Friday, June 07, 2013 11:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam.. Nk cari tudung AKEL utk raya xlama lg? =) Jom beli tudung serendah RM19 kat sini......

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Jangan lupa LIKE ye..

Thanks.. <3

Friday, June 07, 2013 8:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks review :) hehe

Friday, June 07, 2013 11:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks for review akak..appreciate sangat2

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...