15.6.13

Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 10

Author : Nabila Medan Time : 6/15/2013 12:42:00 AM Total Comment : 7 Label :

Assalamualaikum.
Ada sesiapa yang terlepas untuk saksikan Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia untuk episod ke-10? Korang kena tengok tau! Sebab apa? Banyak-banyak episod, episod ni mungkin yang paling sweet bagi nabila. Tak percaya? Kena tengoklah sendiri. Ayat yang masih nabila teringat masa tengok cerita ini ialah "Boleh abang panggil awak sayang?" . Okay itu paling sweet. Hahaha. Okay, melalut. Jom tengok!





7 comments

Saturday, June 15, 2013 1:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

jom pakat tgok...yeahh

Saturday, June 15, 2013 1:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

best gilerrr :D suka suka suka

Saturday, June 15, 2013 5:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

Dah tengok pun..tetap nak ulang2 lagi. memang best episode kali ni... :)

Saturday, June 15, 2013 11:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

harap sangat izu kawen ngan tiz. but skali tengok, dia kawen minah laen. aku pulak yg frust sampai tanak tengok cite ni lg dah. huhuhu

Saturday, June 15, 2013 12:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

erkk,,, episode 1 pon xtgk ag..hehe

Saturday, June 15, 2013 2:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

like like like..

jiwangs ^^

Saturday, June 15, 2013 3:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

selalu terlepas citer ni... nasib baik NM ada... :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...