28.6.13

Drama Sebenarnya Isteri Dia Episod 12 (Tonton Online)

Author : Nabila Medan Time : 6/28/2013 11:38:00 PM Total Comment : 9 Label :


Wahh! Taksangka drama ni dah masuk episod 12 kan? Minggu depan dah episod akhir. Wuwuwuwu. Episod 12 ni takada nak sweet sweet dah. Herher. Syaf lari dari Firash, Si Firash pulak kena pukul sebab berlagak dan marah-marah pekerja warga asing, bapa Firash dah ceraikan isteri dia Aida dengan talak tiga dan kembali dengan ibu Firash kembali. Dan banyak lagi. Jadi korang kena tengok Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 12 ni. Dan jangan lupa, Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod Akhir minggu depan! :)

KepalaBergetar

9 comments

Thursday, June 27, 2013 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

hmm mya nak kena tgk on9 nih!

Thursday, June 27, 2013 10:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

my feveret drama ever!!

Thursday, June 27, 2013 11:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

rasanya episode 12 ni akan penuh dengan conflict ni...

Friday, June 28, 2013 7:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

xsabar nak tunggu malam nie..dia dah gaduh..huhu

Friday, June 28, 2013 12:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

Takpa dah tengok novel. Tehehe.

Friday, June 28, 2013 4:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

isk-isk..cik akak mesti tonton nie dik

Saturday, June 29, 2013 12:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

dah tau dah ke ending dia mcmNe? x baca novel.. :( tp sweet la dorg brdua, jodoh mrk bnyk konflik tp kekal jua akhir nya. *suka sgt*

Saturday, June 29, 2013 11:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

Minggu depan dah habis. Kalau drama best je mesti habis cepat.

-Jemput join: http://nanitheawesome.blogspot.com/2013/06/segment-doodle-buster-by-nanie.html-

Saturday, June 29, 2013 12:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

thnx nab!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...