5.6.13

Buat Duit Dengan AssignJobs!

Author : Nabila Medan Time : 6/05/2013 05:17:00 PM Total Comment : 20 Label :

Assalamualaikum. Hai..
Wah wah wah! Buka dashboard ramai yang kenalkan pasal AssignJobs ni. Baca satu entri.. Hmmmm. Jumpa lagi entri lain.. Eh macam seronok, tapi macam je lah. Baca lagi entri lagi... Ok memang seronok kot? Baca lagi, okay nak sign up! Hahaha. Selain dari Nuffnang, Churpchurp, Komli, Exabytes sekarang ada satu lagi web yang boleh jana pendapatan untuk korang. Eh betul ke? Nab sendiri tak berapa tahu menahu sangat mengenai AssignJobs ni tapi.. Bak kata orang "kalau takcuba, mana tahu" siapa yang kata macam tu?? Haha. Suka hati je. Nab ni memang suka sign up sana sini, lepas tu?? Terbiar! Hahaha. Kalau income tak masuk biarlah kan? Hikhik

Okay, nak cerita sikit mengenai AssignJobs ni. Kalau korang berminat boleh pergi Sign Up Here. Dah Isi borang, nanti dia hantar link dekat email korang, korang semak, kalau ada tekan link yang pihak AssignJobs beri tu. Lepas tu?? Korang tengok dekat sidebar web tu ada "available jobs" ada kan? Haaaa! Click la dekat situ, korang boleh pilih mana-mana yang korang nak buat dan ada bayaran untuk setiap benda yang korang buat tu. Syok tak? Hahaha. Dan kalau korang sign up korang akan dapat $2.00! Sign up pun dah dapat upah kan? Senang tak?? Apalagi? Sign Up la sekarang! :)

Assign Jobs


20 comments

Wednesday, June 05, 2013 5:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

menarik ni...thanks for sharing dear...

Wednesday, June 05, 2013 5:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks for sharing :)

Wednesday, June 05, 2013 5:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

nk try2..hehe

Wednesday, June 05, 2013 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

mcm best je.. huhu nnt la sign up

Wednesday, June 05, 2013 6:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

sy pun tgh cube bnda ni

Wednesday, June 05, 2013 6:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya dah sign up

Wednesday, June 05, 2013 7:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thank you

Wednesday, June 05, 2013 9:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

baru tahu . sma mcm says ke ni?

btw fan page belum di delete hoping semua especialy girl report this fan page.
t ade plak gambar korg diorang curik

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

take action tau! tq :)


Thursday, June 06, 2013 9:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

boleh try kan..

Thursday, June 06, 2013 10:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

Macam na nak start jobs...

Thursday, June 06, 2013 1:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

cara utk dptkn duit tu mcm mna ? tlg tunjukkan tutorial bole ? hehe :)

Thursday, June 06, 2013 1:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

cara nk dptkn duit dari assign ni mcm mna ? tlg tunjukkan tutorial bole ? hehe ;)

Thursday, June 06, 2013 7:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Farah Waheda Wahid wc :)

Thursday, June 06, 2013 7:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Farah Waheda Wahid wc :)

Thursday, June 06, 2013 7:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Ella Suhaila wc

Thursday, June 06, 2013 7:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@nabila biela try2 :)

Thursday, June 06, 2013 7:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Princess Syazliyana yeah! jom sign up :)

Thursday, June 06, 2013 7:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ekin schmidt yup, lebih kurang. thanks for info :)

Thursday, June 06, 2013 7:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks for sharing :) saya baru je buat . bila dah cukup duit , baru la kita boleh buat job sendiri kan ?

Friday, June 07, 2013 12:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Macam mana nak dapatkan duit tuh ?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...