7.6.13

AssignJobs : Cara Daftar/Sign Up Assign Jobs

Author : Nabila Medan Time : 6/07/2013 12:01:00 PM Total Comment : 3 Label :

Assalamualaikum..
Lepas semalam buat entri cara tengok baki dekat AssignJobs, ada yang request macam mana nak daftar AssignJobs ni? Okay mari nab ajar, caranya mudah sahaja..

1. Pergi Link AssignJobs
2. Keluar window, korang tekan "Get Started"

3. Isi form yang diberi, isi detail korang tau, yang bawah ni nab bagi contoh je ;p
4. Dah siap isi, tekan Sign Up
5. Lepas tu korang kena tengok email korang, cek ada tak email dari pihak AssignJobs, kalau ada. Mereka ada hantar satu confirm link, tekan link tu dan korang dah boleh log in!

Senangkan? Tunggu tutorial seterusnya. Cara buat Job AssignJobs! :)

3 comments

Friday, June 07, 2013 1:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice tutorial :)

Friday, June 07, 2013 2:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

apa benda assignjobs ni sebenarnya??

Saturday, June 08, 2013 9:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

kalau dia tulis 'Sorry, we have registered member from your computer' tapi tak pernah daftar pon lagik. camane ek?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...