7.6.13

AssignJobs, Apa Itu? Boleh Percaya Ke? Sini Jawapannya

Author : Nabila Medan Time : 6/07/2013 05:59:00 PM Total Comment : 4 Label :

Assalamualaikum.
Lepas satu, satu soalan yang nab dapat. Memang takdinafikan, AssignJobs ini baru nak berjinak-jinak dan memang tengah panas dalam kalangan blogger dan pengguna facebook. Hanya dengan langkah mudah, korang boleh dapat upah yang agak masyuk dan cukup untuk simpan jadi wang saku sambil blogging dapat jana duit kan? Kalau korang sign up, automatik! $2.00 akan dimasukkan kedalam akaun korang. Tak ke mudah? Dan apabila baki korang dah mencukupi $30, korang dah boleh cash out!

Haa, ada persoalan dari mereka yang bertanya. Apa benda AssignJobs ni? Boleh percaya ke benda ni? Menurut sumber yang nab dapat tahu, dia kata AssignJobs ni boleh dipercayai dan sudah ada orang yang cash out dan dapat hasil dari AssignJobs ini. Korang boleh baca dekat blog En. Titan, Hasil Dari AssignJobs. Jadi, kepada yang masih ragu-ragu, boleh baca entri tu untuk kepastian :)

Dah tak ada keraguan dan nak sign up?
Sign Up AssignJobs Percuma Dan Dapat $2 Secara Automatik!
Entri 1 - Buat Duit Dengan AssignJobs!
Entri 2 - Baru Join 2 Hari Income Dah Naik?!
Tutorial : Cara Tengok Baki/Balance Di AssignJobs
Tutorial : Cara Daftar/Sign Up AssignJobs
Tutorial : Cara Buat Jobs/Available Jobs Di AssignJobs

4 comments

ohh ok.... pernah dgr benda ni.

Friday, June 07, 2013 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

tqvm sis u r the best berikan tips.

Friday, June 07, 2013 10:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Interesting sis! Thank you for sharing. Nanti akak nak cuba assign jobs tu. ^_^

Saturday, June 08, 2013 2:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

cam mane nak cashout?:-)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...