6.6.13

Assign Jobs. Semalam Sign Up, Earning Dah $4.80!

Author : Nabila Medan Time : 6/06/2013 06:56:00 PM Total Comment : 4 Label :

Assalamualaikum. Baca entri semalam? Buat duit dengan AssignJobs ! Semalam nab baru saja sign up benda tu dan hari ni dah dapat $4.80! Kalau ditukar ke ringgit malaysia, jumlahnya agak banyakkan? Bukan senang nak dapat dalam tempoh yang sekejap. Bila ada available jobs, kita buat, mereka review, kalau betul dengan syarat yang mereka nak kita akan dapat ganjaran yang mereka katakan! Kalau sign up sahaja dah boleh dapat $2.00!! Siapa yang nak bagi kan?? Yang paling bestnya, bila balance dah cukup $30 korang dah boleh cahsout, tak perlu tunggu lama-lama sangat. Sangatlah mudah. Jom lah cuba!

Sign Up Adalah Percuma


4 comments

Thursday, June 06, 2013 7:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

lepas cashout nanti bagitau yer.. nak tgk betul ke dorang bayar & macam mana dorang bayar & berapa lama proses pembayaran di buat. baru confident nak join :D

Thursday, June 06, 2013 7:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

fuyoo\

Thursday, June 06, 2013 7:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

macam mana nak tahu berapa duit yang kita dapat ?

Friday, June 07, 2013 11:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wat job camane erk???

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...