25.6.13

Akhirnya CPUV Pertama Dari Nuffnang!!

Author : Nabila Medan Time : 6/25/2013 11:19:00 AM Total Comment : 46 Label :

Assalamualaikum. Muahahahaha. Nak gelak jahat sikit boleh tak? Haha. Serius rasa bertuah pagi ni, buka nuffnang niat nak tengok keyword minggu lepas. Lepas tu saja tekan dekat earning. Argghh! Serius ke? Tetiba je nuffnang ni. Hahaha. Tahu lah korang korang punya dah banyak gila dapat CPUV/BE dari nuffnang kan? Nab baru first time. Dah lama merajuk, baru dia bagi. Haih


Tengok? On Going. Mungkin ini CPUV/BE pertama dan terakhir kot. Harhar. Taknak yang terakhir tapi... Nuffnang agak sukar sikit nak baik dengan nab. Hewhew. Empat lagi BE tu sebenarnya BE sesat. Taktahu bila dia masuk, taktahu bila dia keluar. Tengok-tengok dah credited. Geram betul. Haha. Terima kasih nuffnang sebab bagi nab merasa bagaimana dapat CPUV/BE ni. Terima kasih kepada DRB - Hicom juga. Kalau korang ternampak iklan tu, tolong tekan-tekan kan boleh? Harhar. Harap sangat ada CPUV/BE lagi lepas ni setelah sekian lama menunggu..

Sekolah nab cuti lagi hari ni. Yeayy! Tapi nak ganti balik tu yang malas. Hahaha xD

46 comments

Tuesday, June 25, 2013 11:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah, seronok lah tu. :D

Tuesday, June 25, 2013 11:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam kenal.. cmner nak dapat CPUV ni tak pernah dapat pun.. sob sob sob...

Tuesday, June 25, 2013 11:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah..:)

Tuesday, June 25, 2013 11:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

@sharmiza shahar hoho. Terlebih gumbira dah sbb first time ;p

Tuesday, June 25, 2013 11:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah....belum kesempatan lagi nuffnang nak bagi CPUV pada saya..huhu..doakan sy jgk yer...hehe

Tuesday, June 25, 2013 11:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Normi Nieza terima kasih sis :)

Tuesday, June 25, 2013 11:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Jueliza Jamani salam kenal. nab pun taktahu sgt, ni pun baru first time dapat. Mungkin awak boleh rujuk blogger-2 yg slalu dpt CPUV ni :)

Tuesday, June 25, 2013 11:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Congrats! :) pasni mesti dpt byk lg

Tuesday, June 25, 2013 11:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

semoga makin bertambah-tambah :)

Tuesday, June 25, 2013 11:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah :) sy pun baru dpt

Tuesday, June 25, 2013 11:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

ohh ok dik.. tq..

Tuesday, June 25, 2013 11:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

excited nye lah,tahniah ea...anyway,sekolah ganti nanti jngn lupe excited jugak ea...tak moh malas2...haha...:)

Tuesday, June 25, 2013 11:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah , bila macam mana nak guna nuffnag niy ea ?

Tuesday, June 25, 2013 12:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah adik...best kan bila dpt cpuv ;)

Tuesday, June 25, 2013 12:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Masni Syafie Amin. Hehe :)

Tuesday, June 25, 2013 12:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

@huny madu Amin. Harap-harap begitu la :)

Tuesday, June 25, 2013 12:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

@oshin kecik Amin. Terima kasih :D

Tuesday, June 25, 2013 12:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nik Ainaa Wah! Tahniah juga :D

Tuesday, June 25, 2013 12:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Jueliza Jamani sama-sama kak :)

Tuesday, June 25, 2013 12:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

@amirul afif Insya-Allah excited. Haha xD

Tuesday, June 25, 2013 12:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@fie's alexandra Sign Up Nuffnang dulu. Tak pun sis try google "Cara Daftar Nuffnang" ke :)

Tuesday, June 25, 2013 12:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Hanis Izzati Hasbullah hehe. best3 :P

Tuesday, June 25, 2013 12:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah. Akhirnya dapat jugak merasa. Mesti lebih gempak earning nya nanti

Tuesday, June 25, 2013 12:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah..kite lg la xpenah dpt.huhu :)

Tuesday, June 25, 2013 12:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhuhh..congrats..
kite pun baru dpt..hihih

#salam perkenalan..

Tuesday, June 25, 2013 1:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

best dapat iklan nuffnang...

Tuesday, June 25, 2013 1:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

dpat CVUP memang best.. hehe :)
tahniah..

Tuesday, June 25, 2013 2:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nab..sis pun dah lama nuffang tak kasi BE..merajuk kot.

Tuesday, June 25, 2013 5:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Untung la dapat CPUV/BE. Bukan senang nk dapat. Tahniah! Tahniah! :D

Tuesday, June 25, 2013 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

macam mana nak dapatr kan uv macam tu> ajar lah kecik :( kecik ta reti

Tuesday, June 25, 2013 6:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mieya Atieratu la dapat juga merasa. Harap-2 begitu la ;p

Tuesday, June 25, 2013 6:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

@zainatul abu bakar chaiyok! berusaha sama-sama jom :)

Tuesday, June 25, 2013 6:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Tengku Fauziana congrats juga utk kamu :D

Tuesday, June 25, 2013 6:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Sukma Haron hehe :)

Tuesday, June 25, 2013 6:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Kisah Si Dairy terima kasih sis. jom pujuk en nuffnang jom :3

Tuesday, June 25, 2013 6:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@sha dhira tqvm :D

Tuesday, June 25, 2013 6:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Miss Huda mmg susah. hukhuk. tq :D

Tuesday, June 25, 2013 6:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mieza Suhaini nab pun takreti sgt. cuba kecik tgok dkt blog-blog yg pro pasal ni :)

Tuesday, June 25, 2013 7:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah. wah. tahniah.
rerajinla update blog, bagi nampak aktif. baru nufnang boleh bagi BE. ;)

Tuesday, June 25, 2013 8:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

semoga bertambah lagi.. tahniah

Tuesday, June 25, 2013 11:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Lama x buka nuffnang.. Tak tau dapat bape. hehe

Tahniah ye :)

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/06/syria-sumayyah-syria-kekuatan-di.html

Tuesday, June 25, 2013 11:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

As-Salam. Bro dah lama merajuk .. hehehe... tapi merajuk ala2 kekasih je, kat blog lain ada je Nuffnang ni. :)

Bila merajuk baru la derang pujuk dengan CPUV ni, ada buat dan memang dapat. Tapi biasalah, dapat kat blog yang kurang trafik ..:P

Thursday, June 27, 2013 9:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

Rasa macam tak pernah dapat lagi.
Tapi tetap setia dengan nuffnang.

Thursday, June 27, 2013 2:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalammualikum...nabila,

insaallah...pape pun tahniah dah dapat CPUV nie...moga nabila sukses selalu k...

mselim3

Thursday, June 27, 2013 7:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah! :D

Saturday, July 06, 2013 8:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum.
Congrats sebab dapat cpuv pertama dari nuffnang.
Pstt, any tips?
Dah lama ke berblogging?
Saya buat blog pun tahun 2010, tahun 2013 baru la aktif semula.
Teringin juga nk merasa dapat cpuv dari nuffnang. hihi :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...