19.6.13

Ada sesiapa jual blouse ni? :3

Author : Nabila Medan Time : 6/19/2013 09:44:00 PM Total Comment : 6 Label :



Assalamualaikum..
Hai. Gambar nab credit dari lovelymaxidress. Nak tanya ni. Boleh? Kalau takboleh, nab tetap nak tanya jugak pun. Haha. Sebenarnya dah agak merata jugak cari blouse ni. Tapi........ "sorry dear, dah habis". Hohohohohohohohoho. Jadi, kalau rasa-rasa pernah nampak baju macam atas tu, warna grey atau khaki bukan kaki okay? Boleh tolong komen linknya tak?

Haha. Okay, serius macam takada motif entri ni. Eh, biarlah!! Ekeke. Takada mood nak taip panjang-panjang dan tak ada idea nak buat entri apa dan tengah mencari mood untuk design blog customer dan sedang cuba untuk siapkan blog customer dan dan dan dan banyak lagi yang tertunda dan bilalah semuanya nak siap. Hmmmmmm.

 

6 comments

Wednesday, June 19, 2013 10:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

sayangku nab,sini sini sini :')

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559274380777407&set=a.544620555576123.1073741873.158917867479729&type=3&theater

Wednesday, June 19, 2013 10:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

try yang ni

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=170564919779799&set=a.170564876446470.1073741835.100004788764414&type=1&theater

hehehe

Wednesday, June 19, 2013 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila, jemput2 datang blogshop baru akak.. boleh la tolong2 promote sekali... hehehe

Thursday, June 20, 2013 8:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

assalamualaikum nabila....wah cantik2...:)

Saturday, June 22, 2013 7:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

allorhh nak buat baju raya ke dik? hihihi.. pernah nampak dekat H&M dekat bond street.. kalau nak nanti akak balik malaysia baru boleh pos..

Monday, June 24, 2013 1:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

busuk jual blouse ni.. nak beli tak? tapi blouse busuk la.. hihihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...