14.6.13

1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha

Author : Nabila Medan Time : 6/14/2013 10:53:00 PM Total Comment : 0 Label :

*
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI.
Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi
sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting!
Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor
kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi,
pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^
(sambil
ambil mood potong ribbon merah..hehe)..
Audience...Please Clapping your
hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.

2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.



[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
  





Follow Blog Sponsor




Like Fan Page Sponsor




























 Add Friend Facebook Sponsor




BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 

NATURACTOR COLLECTIONS 

CAPTURE BOOTH 

MAKAN COKELAT ZAI 

NATURACTOR COSMETICS 

(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)

MAKAN COKELAT ZAI 

NUR IZZUREEN 

SITI NOR AMIERA 



Klik Iklan Sponsor 

 (tunggu sehingga habis loading)





http://bit.ly/14ZrpY1

 http://bit.ly/ZP9QVX

http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/

http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn



Follow Twitter 




Hadiah-Hadiah Terhebat





Top Referral x 1



 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE

+

2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin

+

3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel





 Hadiah Cabutan Random.org





Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang

Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang

Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang

Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang

Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang

Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang

Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang

Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang

 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang

Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang

Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang

Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang

Top Up RM 10 x 4 pemenang

Top Up RM 5 x 3 pemenang

2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 

Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang

Header Blog x 5 pemenang









Hadiah Saguhati Random.org



Review Blog x 8 pemenang



KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH


Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!

Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!



**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?

Tunggu! *-*


Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013


Sekian Terima Kasih 

 
*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...