11.5.13

Special Bookmark For Kak Aisyah Humaira' & Fatin Diana

Author : Nabila Medan Time : 5/11/2013 05:00:00 PM Total Comment : 11 Label :



Hai.. Lagi lagi bookmark! Okay, saya rasa.. saya dah ketagih dengan ini.. Hmm Hmm. Tolong saya boleh? Takboleh nak lepaskan ia.. Makin pandang photoshop, makin membuak-buak nak buat.. Ada ubat? Haha. Okay, sebenarnya tadi ada minta detail dari blogger Aisyah Humaira' aka Munirah dan kak Fatin Diana. Nabila terhutang budi dekat diaorang atas sebab-sebab tertentu. Jadi, nabila pun pergi culik header mereka sekejap dan ambil gambar dari header mereka!! Jangan risau, dah pulang balik dah headernya. Kihkih. Tadi cakap dekat mereka yang nabila mahu bagi 'hadiah misteri' kononnya... Tapi kini dah tak misteri lagi sebab dah bagitahu umum.. Hahaha.

Dah siap design dan hasilnya seperti diatas, dah siap print 6 keping sorang satu tau. Guna kertas A4 biasa sebab kes malas keluar rumah beli kertas keras. Nabila double triple kertas A4 tu , guna 3 kertas. Tebal lah sikit. Hekhek. Dah siap gunting-gunting *maaf kalau comot, biasalah kalau budak mengunting :p* dah siap bungkus dalam plastik + sampul. Dah siap letak setem. Isnin insya-Allah suruh mak pos kan! Hihi. Harap akak berdua sukalah ya? Hadiah kecik-kecik jeppp. 

Percaya tak ada yang mau order? Kahkah. Nabila pun takpercaya, tapi nabila takgalakkan. Bukan apa.. Ye lahh, guna A4 biasa kan. Kang taklawa kang. Sedih korang, lagi sedih nabila. Hehe. Tapi terima kasihlah pada Abby Blue Nadhirah sebab tempah dekat nabila. Isnin nanti nabila hantar ye?? Okay. Daaa!

 

11 comments

Saturday, May 11, 2013 5:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik..:) kreatif..

Saturday, May 11, 2013 5:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

ohh, ini rahsianya ek? hehe
omeyyy! warna pink gituuu! :D
terima kasih ea Nabila :*

Saturday, May 11, 2013 5:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

untung senior-2 kite tu haa ... comel je kak nab buat . comot pun ok laa . asalkan ikhlas dri akak an ?? hehe .

Saturday, May 11, 2013 5:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnya design..mesti lagi cantik bila dah jadi bookmark nanti..

Saturday, May 11, 2013 6:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

pandai kak Nabila design header tu... cute...

Saturday, May 11, 2013 6:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

ehh... bookmark.. salah ayat.. hehe

Saturday, May 11, 2013 8:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel.......

Saturday, May 11, 2013 10:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnyaaa !! syg nabila :)

Saturday, May 11, 2013 11:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelnyaaa bookmark too , teringin nak satu dari you juga :P

Sunday, May 12, 2013 1:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelnyaaa, nak jugak satu. Ahakss

Tuesday, May 14, 2013 1:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel..comel..comel..hihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...