17.5.13

Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak

Author : Nabila Medan Time : 5/17/2013 05:13:00 PM Total Comment : 4 Label :

 
Assalamualaikum. Petang ni nab nak join simple giveaway dari cik akak kita. Hehe. Giveaway ni akan tamat malam ni okay, jam 8 malam. Cepat-cepatlah join, kang melepas rugi pulak kan? Korang seorang yang romantik? Puitis? Bijak berkata soal cinta? Ada pengalaman bercinta dan ingin kongsi beberapa ayat cinta korang? Pandai dan kreatif nak berkata soal cinta? Korang perlu join giveaway ni kerana ayat kreatif, romantik korang soal cinta itu boleh membantu korang untuk menang! Hewhew. Hadiah best tau! Nab takdak ayat cinta-cintun sebab nab takreti dan tak kreatif menyusun ayat-ayat romantik, tapi nab nak share satu ayat/gambar yang nab jumpa dari google. Gambar bawah ni ada kena mengena ka? Haha . Lantoklah, kahkah :P

Tag
http://maszull.blogspot.com/
http://iyraacariyno.blogspot.com/

4 comments

Friday, May 17, 2013 6:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Makseh dik sudi mencari cinta bersama cik akak....

semak link cinta adik kat sini...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html

Friday, May 17, 2013 7:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

alamak x pandai ayat2 romantis la..
hehe.. jom visit site sy balik yer

http://www.ahmadhasif.info

Friday, May 17, 2013 9:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

good luck :)

Friday, May 17, 2013 10:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks tag :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...