4.5.13

Segmen Makan Donut

Author : Nabila Medan Time : 5/04/2013 01:05:00 AM Total Comment : 2 Label :


  Assalamualaikum.. Pagi-pagi tiba-tiba rasa-rasa nak-nak join-join *ehh! kenapa guna kata ganda je ni?* haha. Okay, sebenarnya bosan! Tiba-tiba terjumpa pulak segmen dari Cik Donut kita ni. Mula-mula tengok title segmen ingat kena ambil gambar tengah makan donut ke apa ke. Rupanya segmen simple je dari Cik Donut. Kalau simple saya suka. Harhar. Seperti yang tertera di banner, tarikh akhir segmen ini adalah pada 5 Mei 2013. Tarikh mengundi? Hewhew. Hadiah? Yang ni gempak! Tempat pertama bakal dapat RM50. Siapa yang taknak oiiii?? Pemenang berdasarkan tuah. Hehe. Makna secara rawaklah. Cik Donut suruh berdoa agar Cik Donut pilih nama kita.. Jadi... "Bismillahirahmanirahim.. Ya Allah Engkau bukakanlah hati Cik Donut supaya memilih namaku sebagai pemenang tempat pertama bagi segmen yang dia anjurkan ini. Amin Ya Rabbal Alamin.."

Boleh menang tak Cik Donut? Haha! Meh la kita bodek Cik Donut.. Meh nak ajak makan donut sama-sama :p


Nampak sedap bukan? Credit - Google

2 comments

Saturday, May 04, 2013 1:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

good luck!!!

Saturday, May 04, 2013 9:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

jalan cne blogwalking dr segmen yang sama...
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/05/segmen-makan-donut.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...