11.5.13

Segmen Blogwalking Kita - Kita

Author : Nabila Medan Time : 5/11/2013 12:48:00 PM Total Comment : 140 Label :


Giveaway baru tamat semalam kan? Insya-Allah petang ni atau esok nabila umum pemenang okay? Sekarang nak buat segmen kecik. Hehe. Nak Join??

Syarat-Syarat
1. Follow blog NabilaMedan
2. Like Page dibawah ni

3. Buat entri pasal segmen ni, letak banner dan linkkan semula kesini, dan tag rakan kalau nak. Jangan lupa tinggalkan link entri ya.
4. Segmen tamat pada hari rabu 15 Mei 2013

Hadiah? Seperti yang tertera dibanner ^.^
Gambar Bookmark!

Please Inform If Link Takada/Double Link *Click Ctrl + F, Search Your Link*
Senarai Peserta!! Sila Blogwalking!!

  1. http://gadisbiasaevents.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  2. http://shanacuttie.blogspot.com/2013/05/nabila-medan.html
  3. http://www.cikfie.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  4. http://neynaproperty.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  5. http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  6. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  7. http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  8. http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  9. http://awesomecottonheart.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  10. http://sweetdyba.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-by-nabila.html
  11. http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  12. http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  13. http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  14. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  15. http://aiendaksempoi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  16. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  17. http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  18. http://littlestory-in-smallworld.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-by-nabila.html
  19. http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  20. http://zazanizam.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  21. http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  22. http://ceritacahayamata.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  23. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  24. http://mujahidah1998.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  25. http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  26. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  27. http://www.miratulreyyah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  28. http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  29. http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  30. http://anumbaidurah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  31. http://fatinomar97.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  32. http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  33. http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  34. http://purplishinlove.blogspot.com/2013/05/first-try.html
  35. http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  36. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  37. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  38. http://fantastic-bombastic-fanciful.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  39. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  40. http://www.kisahemasputih.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  41. http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  42. http://www.fatinalyaa.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  43. http://www.syuhadasalleh.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  44. http://dotdotputrymirah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  45. http://aynagiveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-155.html
  46. http://gamalsdaughter.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  47. http://www.mawarberduri4147.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  48. http://ciksyieda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  49. http://dokterdayy-sweetblackcurrant.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  50. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  51. http://myrahthesamurai.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  52. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  53. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  54. http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  55. http://diaryismah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  56. http://aqilahviolet.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  57. http://fykashafie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  58. http://irapunyela.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  59. http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  60. http://rightnot.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  61. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  62. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  63. http://www.nurainsyahirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  64. http://sweetcoklatcupkek.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-by-nabila.html
  65. http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  66. http://jiesusanos.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  67. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  68. http://itsme-girl.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  69. http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  70. http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  71. http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  72. http://missyoungjae.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  73. http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  74. http://gadisgilasamalolipopandkekchocolate.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  75. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  76. http://www.ainasofea.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  77. http://blingblinglove.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  78. http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  79. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  80. http://sayaeesya.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  81. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  82. http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  83. http://duniawella96.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  84. http://scorpionmazda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  85. http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  86. http://nurulezateeob.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  87. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  88. http://sangkot24.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  89. http://dhirastories.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  90. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  91. http://ceriaselalu95.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  92. http://flyinglurve.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  93. http://bakaljenazahhere.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-deadline.html
  94. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  95. http://storyofheartt.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  96. http://ieranie80.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  97. http://faradinafazira-randomstory.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita_3305.html
  98. http://thelilaein.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  99. http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  100. http://maerahim.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  101. http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  102. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  103. http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  104. http://lelakiini89.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  105. http://erindryana.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  106. http://edaeri.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  107. http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  108. http://eryati.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  109. http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  110. http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  111. http://kumahuitu.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  112. http://isz-in.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  113. http://nurabfa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  114. http://blogmenang.blogspot.com/2013/05/blog-post_14.html
  115. http://lalimhot.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  116. http://kumahuitu.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  117. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  118. http://wanuriizatiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  119. http://greenielife23.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita_14.html
  120. http://iritzmessages.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  121. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  122. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
  123. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

140 comments

Saturday, May 11, 2013 12:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://gadisbiasaevents.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 12:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.cikfie.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 12:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak join nak join~~

http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

join :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak join! ^^

http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

JOIN !

http://awesomecottonheart.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

join!!
http://sweetdyba.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-by-nabila.html

harap boleh menang bookmark~ ;)

Saturday, May 11, 2013 1:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

join :D
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

join.. :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

joinnn ^_^
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

Saturday, May 11, 2013 1:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://littlestory-in-smallworld.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-by-nabila.html

Saturday, May 11, 2013 1:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

join!!
http://zazanizam.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

join
http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 1:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalammualakum..saya join :)

http://ceritacahayamata.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

wani join

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:00:00 PM Delete! [Reply Comment]


Join :)
http://mujahidah1998.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Join!

Saturday, May 11, 2013 2:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya join :D

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam..sy join ;)

http://www.miratulreyyah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nadhirah jooinn :)
http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hai.Saya join..

http://anumbaidurah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join :)

http://fatinomar97.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah follow dah LIKE :)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://purplishinlove.blogspot.com/

Saturday, May 11, 2013 2:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dah join..

Sila terjah: http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 2:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://fantastic-bombastic-fanciful.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.kisahemasputih.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

ayu join

Saturday, May 11, 2013 3:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.fatinalyaa.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://shanacuttie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-
by-nabila.html

Saturday, May 11, 2013 3:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://dotdotputrymirah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html join

Saturday, May 11, 2013 3:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://aynagiveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-155.html

Saturday, May 11, 2013 3:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya join..
http://gamalsdaughter.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 3:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.mawarberduri4147.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://ciksyieda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

joined

Saturday, May 11, 2013 4:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya join.

http://dokterdayy-sweetblackcurrant.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nabila Join ^^
http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

join ! :) http://myrahthesamurai.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam.. join :)

http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya join :D
http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

join :)

http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

JOIN!

http://diaryismah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Selamat Petang dan Salam Perkenalan. Saya Join

http://aqilahviolet.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya join yee ;)

http://fykashafie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 4:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://irapunyela.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 6:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html Joined :)

Saturday, May 11, 2013 6:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://rightnot.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 6:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 7:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

join...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 7:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ain join :D

http://www.nurainsyahirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 7:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kita join :D

http://sweetcoklatcupkek.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-by-nabila.html

Saturday, May 11, 2013 7:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Mas join...

http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 7:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

join..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 7:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 7:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join :)

http://itsme-girl.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 8:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

join!!

http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 8:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://shanacuttie.blogspot.com/2013/05/nabila-medan.html

Saturday, May 11, 2013 8:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 9:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

kathy join
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 9:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya join segmen ni :)

http://missyoungjae.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 9:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dah join :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 9:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

join =D

http://gadisgilasamalolipopandkekchocolate.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 9:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

cik akak join dik


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 9:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

takmo sia-2 kan !
http://www.ainasofea.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 9:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

first time join
nie link blog saya :
http://blingblinglove.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 10:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

join http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 10:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 10:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

join.

http://sayaeesya.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 11:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

Joined :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Saturday, May 11, 2013 11:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

hda join !


http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 1:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://duniawella96.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 2:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

AtieyZaiyee da join ^_^
http://scorpionmazda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 2:06:00 AM Delete! [Reply Comment]

AtieyZaiyee dah join ^_^
http://scorpionmazda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 2:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 8:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

nak join jugakk =)

http://nurulezateeob.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 10:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 11:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

peserta 76 berada di sini ^_^

Sunday, May 12, 2013 11:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

sye join

http://sangkot24.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 3:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya sertai! :)

http://dhirastories.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 8:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam :)

join sini :)

http://supernaddyss.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

tq

Sunday, May 12, 2013 8:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum sis , saya join segmen ni ya . hope can be a winner huhu =)

http://ceriaselalu95.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Sunday, May 12, 2013 9:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum sis , sy join ya =)

http://ceriaselalu95.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Monday, May 13, 2013 9:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

joined!:)
http://flyinglurve.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Monday, May 13, 2013 10:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

ainur join..

http://bakaljenazahhere.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-deadline.html

Monday, May 13, 2013 12:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

join...
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Monday, May 13, 2013 12:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

jom join? http://storyofheartt.blogspot.com/2013/05/segmen-jom-exchange-churpchurp-link.html

i joinn at this

http://storyofheartt.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Monday, May 13, 2013 1:50:00 PM Delete! [Reply Comment]


done!done follow you..
http://ieranie80.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Monday, May 13, 2013 3:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

JOINED!=)
http://faradinafazira-randomstory.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita_3305.html

Monday, May 13, 2013 4:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join :)

http://thelilaein.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Monday, May 13, 2013 11:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join this

http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 1:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://maerahim.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 2:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 9:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

join...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 10:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

Saya Join !
http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 10:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://lelakiini89.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

joined.

Tuesday, May 14, 2013 10:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://erindryana.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html


join jgk...

Tuesday, May 14, 2013 11:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

Join jugak !
http://edaeri.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 11:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

join yer =)

http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 11:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://eryati.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 12:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join join :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 12:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

iyraa join :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 12:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

join dan turut serta segmen kita-kita ni...

Tuesday, May 14, 2013 12:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya Join :)

http://isz-in.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 1:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

JOINED :)

http://nurabfa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 1:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join :)

http://nurabfa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 1:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

aina join sini

http://blogmenang.blogspot.com/2013/05/blog-post_14.html

Tuesday, May 14, 2013 3:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

wink wink ...
nah . dah join :)
http://lalimhot.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 4:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html


join ya..:)

Tuesday, May 14, 2013 5:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join juga ☺☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 5:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 5:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

GOOD LUCK GUYS HEHEHE

Tuesday, May 14, 2013 5:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam sis , sy da join tp Link sy xde pon kt senarai peserta . hope i can join too =)

Tuesday, May 14, 2013 5:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://ceriaselalu95.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 6:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

JOIN !

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Tuesday, May 14, 2013 11:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

join .
http://greenielife23.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita_14.html

Tuesday, May 14, 2013 11:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

join
http://greenielife23.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita_14.html

Wednesday, May 15, 2013 12:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nak join.. Dah join!!! :)

http://iritzmessages.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Wednesday, May 15, 2013 12:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nak join... Dah join!!! :)

http://iritzmessages.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Wednesday, May 15, 2013 1:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Wednesday, May 15, 2013 10:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Wednesday, May 15, 2013 2:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila , akak nk join jugak :)
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Thursday, May 16, 2013 9:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

no 37 :)

Thursday, May 16, 2013 8:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai.. kaqyonk dapat no 118 dalam list peserta.. list pemenang tu , xtau lrr.. lau bertuah, dapat lrr kan :)

Friday, May 17, 2013 1:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

no 39.
jom blogwalking :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...