8.5.13

Saya Sign Up WeeClicks. Tidak Akan Menjejaskan Status Glitterati Nuffnang

Author : Nabila Medan Time : 5/08/2013 02:50:00 PM Total Comment : 14 Label :

  Assalamualaikum.. Nampak tajuk? Harhar. Sebenarnya hari tu masa tengah blogwalking dekat blog blogger, nabila terjumpa iklan Weeclicks ni. Tengok macam menarik je kan. Terus tekan, lepas tu tengok macam best je teruslah sign up!! Ehhh. Dah menduakan nuffnang? Mulanya macam tu la.. Nabila pun risau jugak kalau status glitterati nuffnang ditarik, jadi semalam nabila hantar tiker dan tanya.. Pihak nuffnang pun jawab :


Nampakkk?? Okay kira nabila tak menduakankan nuffnang, tapi carikan kawan untuk nuffnang. Harhar.. Nabila tak confirm yang Weeclicks ni boleh dapat income yang banyak atau takk sebab nabila pun baru join. Taktahu itu ini nya lagi.. Kalau korang nampak banner macam bawah ni.. Haa, itulah banner Weeclicks. Weeclicks tengah buat contest untuk pengguna blog, facebook, twitter dan lain-lain. Hadiah? Boleh tengok banner tu sendiri. Kalau terjumpa banner macam bawah ni dekat dalam blog nabila, jangan segan silu tekan ye? Hewhew ;p


Haa. Kalau korang nak join contest yang Weeclicks buat tu, yang boleh menang IPAD tu.. Korang kena sign up Weeclicks dulu. Nak sign up?? Sign Up Weeclicks.

14 comments

Wednesday, May 08, 2013 3:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Bayaran nya mcm nuffnang jugak ek?

Wednesday, May 08, 2013 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

hooo.. betul kea ni Nabila? x menjejaskan status Gliteratti? klu mcm 2 nk join gak lah.. heee...

Wednesday, May 08, 2013 5:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sound interesting! =)

Thursday, May 09, 2013 7:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehhe..namee pun macam kamu. kalau nak letak iklan apa2 mesti takut kalau status glitter tu kena tarik balik. hehe.dulu semua iklan kalau nak letak namee tanya dulu.cuak. takmau curang dgn nuffnang. hehe

Thursday, May 09, 2013 10:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Trish Natashanabila takberapa pasti lagi. huhu

Thursday, May 09, 2013 10:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

@tenku butangpihak nuffnang yang kata begitu. hehe =>

Thursday, May 09, 2013 10:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Rosmiza Ali :D

Thursday, May 09, 2013 10:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Namee Roslan hehe kan? sbb status tu kadang susah nak dapat. hehe :)

Tuesday, May 14, 2013 1:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

ohh..jap nak try hiks

leeza dpt emel drpd pihak weeclicks utk letakkan iklan... emmm... kiranya tak jejaskan nuffnang. kira OK lah kan... so nabila dah letakkan iklan weeclicks?

Tuesday, June 04, 2013 1:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

kalau tak jejas, nak dftr juga =)

here we go... jom join.....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...