16.5.13

Mencari Sponsor Untuk Giveaway Akan Datang (Barangan Pos Sahaja)

Author : Nabila Medan Time : 5/16/2013 05:40:00 PM Total Comment : 4 Label :


Pencarian Sponsor Telah Ditutup
Sekian Terima Kasih

Assalamualaikum..
Okay, kalau korang selalu tengok update dekat page nabila memang nabila akan buat giveaway. New giveaway. Mungkin akan berlangsung 3 minggu atau sebulan. Giveaway kali ni berpartner. Pada awalnya, kami bercadang takmau ambil sponsor lain. Tapi , rasa macam nak tambah hadiah dan menggalakkan orang lain daripada sertai giveaway kami. Jadi, kami bersetuju untuk mencari sponsor lain. Dan seperti yang tertera ditajuk entri. Saya akan menerima sponsor untuk hadiah barangan pos sahaja. Sebab? Untuk galakkan orang untuk sertai.. Sebab bagi nabila, kalau ada barangan pos.. Lagi syokk! Harhar

Okay, nabila hanya memilih beberapa orang sponsor yang terpilih sahaja. Nabila pilih berdasarkan apa?
1. Syarat yang takbanyak *like page/follow blog sahaja, atau takyah syarat. Haha xD
2. Hadiah yang diberi *nabila tengoklah mana yang nak sponsor hadiah banyak, lumayan.. kan?
3. Sponsor yang takcerewet

Hadiah seperti?
Dress, Blouse, Skirt, Baju, Shawl, Beg, Tudung, Novel, Buku, Kerongsang, dan apa-apa sahaja yang tergolong dalam golongan *barangan pos*

Macam ada je yang nak sponsor. ekekeke. Kalau ada boleh inbox page nabila di NabilaMedan Punya Blogspot. Nabila akan tutup untuk sponsor pada esok jam 2 petang dan nabila akan pilih sponsor yang nabila rasa dia ada 3 ciri-ciri yang nabila beri diatas. Selepas itu, nabila akan pm semula sponsor yang terpilih. Kepada yang tak terpilih mohon maaf ya? Mybe boleh sponsor untuk giveaway lain ya. Kepada sponsor yang terpilih, nabila akan review blog/onlineshop anda. Dan link anda akan berada di blog nabila sepanjang giveaway berlangsung tanda terima kasih.

Berminat? Inbox Detail Seperti :-
Barangan yang hendak disponsor? *letak harga skali pun boleh* =
Jumlah pemenang? =
Syarat yang diletak? =
Nama anda =
*sponsor harus pos sendiri hadiah yang disponsor kepada para pemenang*

Start Giveaway? Insya-Allah sabtu ni..


4 comments

Thursday, May 16, 2013 5:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi. Saya nak jadi partner giveaway ni boleh? :) Saya nak cuba merasai can I?

Thursday, May 16, 2013 6:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum , kite dah inbox :')

Thursday, May 16, 2013 7:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

tetiba rasa teringin, akk dh inbox awak :) under nama facebook : norbaia'ah sanapi

Friday, May 17, 2013 10:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

nak sponsor something tp xleh buka fb sekarang kat office.boleh bagi email awak?or email saya kat sharatulsalma(at)gmail(dot)com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...