22.5.13

Menang Novel, Keychain, Topup RM10 Dan Ubat Resdung

Author : Nabila Medan Time : 5/22/2013 08:06:00 PM Total Comment : 6 Label :

Hoho. Lama tak menekan keyboard rasanya. Harhar. Ada exam, ada tempahan customer, sebab tu agak busy.. Tapi tetap update dekat page. Nampak tajuk? Yess! Alhamdulillah, rezeki untuk hari ini mendapat hadiah-hadiah seperti novel, kecyhain, topup RM10 dan ubat resdung secara percuma. Dah inbox semua sponsor, ada yang dah reply, ada yang belum. Takpe, nabila tunggu. Yang ubat resdung tu, taktahu macam mana, tapi okay jugaklah dapat percuma sebab nabila pun memang ada masalah resdung. Eh? Macam tahu-tahu je kan? Haha. Novel? Rezeki, pertama kali menang novel tau. Alhamdulillah, ni pun macam tahu-tahu je nabila jenis yang suka baca novel kan? Haha. Lagi-lagi novel cinta. Opsss! Harhar.

Ubat Resdung, menang dari segmen ini -> Keputusan segmen!
Novel, topup dan keychain menang dari segmen ini -> Keputusan segmen

Jutaan terima kasih kepada penganjur dan sponsor! Heeeeeeeee~!

6 comments

Wednesday, May 22, 2013 8:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

blogwalking sini. dari segmen yang sama :)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/05/menang-topup-dan-review-blog-bersama.html

Wednesday, May 22, 2013 8:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah , nabila :D

Wednesday, May 22, 2013 8:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

thniah nabila=)

Wednesday, May 22, 2013 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

bestnyer menang novel..mai pn suke novel

Wednesday, May 22, 2013 9:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah..:)

Thursday, May 23, 2013 9:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...