10.5.13

Bookmark Limited Edition Dari Blog Nabila Medan

Author : Nabila Medan Time : 5/10/2013 10:29:00 PM Total Comment : 16 Label :

Assalamualaikum.
Phewwittt! Bookmark? Sebenarnya tadi petang bosan, nak siapkan order edit blog tapi loading internet kemain comel.. Melopong je dekat photoshop, last-last tangan mula bergerak. Pilih shape, guna image. Dan akhirnya!! Terciptalah bookmark limited edition dari nabila. Hewhew. Tadi ada post dekat page , saja tulis "lelong-lelong RM1 satu" ada yang berminat.. Hakhak. Tapi nabila takjual sebab nabila buat ni guna kertas A4 biasa *double dua* je. Kang tak lawa.. Haaa. Jadi, sesiapa yang nak tu boleh la join segmen/giveaway/contest yang bakal nabila anjurkan nanti ya? Selalulah jenguk page, sebab dekat situ nabila selalu buat lucky draw. Hihihi. Dah siap 80 keping bookmark! Tengah mencari tuan baru untuknya. Hehe. Tak reti lagi nak print guna kertas keras. Kihkih ;p



16 comments

Friday, May 10, 2013 10:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

lepasni nk wt entri kene rajin2 letak
"DILRARANG COPY CAT" besar2...
hak cipta terpelihara... =D

btw.. cantik2..

Friday, May 10, 2013 10:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

cntik

Friday, May 10, 2013 10:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel nya..
napa tak letak watermark nabila kat gambar tu utk elak org copy design tu. :)

Friday, May 10, 2013 10:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comel !!

Friday, May 10, 2013 10:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

terbaik..

Friday, May 10, 2013 11:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah cantik. Nak free ahaks

Friday, May 10, 2013 11:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantiknya..nak satu nabila..

Saturday, May 11, 2013 12:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah... cute.. ok, saya respect.. hihi

Saturday, May 11, 2013 12:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Setiasmile dah... tadi malas

Saturday, May 11, 2013 12:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Sandra Fendradah letak.. tadi masa nak buat xD

Saturday, May 11, 2013 12:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

comel :)

Saturday, May 11, 2013 7:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

comelnyaaa ! ^3^ ihhh , limited nii ! tak boleh miss la ga/segmen/contest akak lain kali ! lalala ~~

Saturday, May 11, 2013 1:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel sesangat..

Saturday, May 11, 2013 2:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel giler...

Saturday, May 11, 2013 11:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

kawaiii~ ^_^

Tuesday, May 14, 2013 1:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah ada hobi baru la nmpknya hihi..nice try..cute bah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...