14.5.13

Alhamdulillah Cek Pertama Dari Churpchurp

Author : Nabila Medan Time : 5/14/2013 09:13:00 PM Total Comment : 13 Label :

Assalamualaikum. Hai...
Okay, nak update pasal churpchurp hari ni. Sebenarnya hari tu nabila dah cash out churpchurp nabila buat kali pertama.. Akhir bulan 3 kot kalau tak silap. Punyalah gembira bila dah dapat cash out! Haih. Bukan senang nak kumpul tau. Nasib baik ada yang baik hati, tekan tekan iklan nabila, ye dopp? Haha.

Tadi tengah hari balik dari sekolah, sajalah intai-intai peti surat... Kot ada surat cinta ke kan? Kahkah. Tengok punya tengok, ada pula surat yang tertulis "Nurul Nabila...." ehh, nama saya lah? harhar. Surat kemain rasmi, ingat dari siapa.. Rupanya dari churpchurp. Pendapatan dari churpchurp ada lah jugak masuk, takbanyak macam korang pun. Ahakss. Kadang jeles jugak yang dapat ribu-ribu. Haihh. Minta tips boleh? Nak juga dapat ribu-ribu. Hekhek. Tapi alhamdulillah, syukur setelah 1-2 tahun kumpul, bukan bulan-bulan, dan 2 tahun kumpul. Harhar. Cukuplah buat simpan kan? Hehe.


Berapa amount dia tu? Hahaha. Nak earning macam tu jugak. Tengok caranya disini.. Okay dah itu je. Daaaaa :P


13 comments

Tuesday, May 14, 2013 9:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah... byk tu.. :)

Tuesday, May 14, 2013 9:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nabila..:)

Tuesday, May 14, 2013 9:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

300 je? Fuiyooo. Haha

Tuesday, May 14, 2013 9:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Maksud fiqa ayat nabila tadi tu. "300 je tak banyak." Bagi fiqa banyak la..fiqa bpe ringgit je kot. XP

Tuesday, May 14, 2013 10:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah .. untungnya.. boleh buat tempah baju raye kan? :3

Tuesday, May 14, 2013 10:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah! Masyuk tu RM 300 lebih.. =)

Tuesday, May 14, 2013 11:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah! akak pulak dah lama tinggal ChurpChurp ni.. hehe :D

Wednesday, May 15, 2013 12:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hai laaa. Untungnya kak nabila. Hehe :) Rezeki..

Wednesday, May 15, 2013 9:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

RM300.00 kan nabila?hehe

Wednesday, May 15, 2013 11:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

assalamualaikum nabila...seronoknya dpt cek tu...:)

Wednesday, May 15, 2013 3:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah...semoga akan terus sukses

Wednesday, May 15, 2013 4:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

fuyoo! sampai tiga ratus lebih tu Nabila cash out. walaupun ambik masa 2 tahun, tetap banyak k. tahniah ^^

Monday, June 24, 2013 6:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh byknyeeee

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...