2.4.13

Yeayyy! Rezeki Menang Giveaway. Alhamdulillah

Author : Nabila Medan Time : 4/02/2013 10:30:00 AM Total Comment : 8 Label :


My second doodle! *Abaikan yang selamat petang walaupun sekarang pagi okay?*

Assalamualaikum. Ini entri auto publish punya tau. Sekarang nabila ada dekat sekolah, tapi nabila buat entri ni tadi malam. Saja nak publish pagi-pagi. Harhar. Semalam 1 April!! Bukan April Fool! Tapi Birthday mak nabila. Selamat hari lahir mama :') Sorry takdapat belikan hadiah sebab tengah ehem ehem. Haha. Insya-Allah nanti nabila belikan tapi lewat sikit la. Wakakaka. Okay, berbalik pada topik. Alhamdulillah dimurahkan rezeki oleh-Nya. Semalam nabila dapat tahu nabila menang, nama nabila terselit dekat entri pemenang BudakPendekBerblogging, Ernyy, dan kak Aisyah Humaira'! Orang batak memang lah macam ni. haha.

Bukan senang nombor kita nak naik masuk dalam random.org tau. Kalau naik tu kira alhamdulillah sangat-sangat. Dekat blog kak Aisyah Humaira' tu, pemilihan berdasarkan top refferal. Alhamdulillah setelah beberapa hari promote, dapat juga. Hehe. Nabila menang hadiah keychain melaka, tudung bawal dan jam dinding *gambar sendiri uollss!* Haha >.<

Ada sesiapa nak bagi hadiah free kat kita? Kita on je, kata orang rezeki takbaik tolak. Siapa nak bagi bagitahu kita kat facebook. Hahaha. Abaikan je okay. Merapu seorang diri. Okay bye bye! :D


8 comments

Tuesday, April 02, 2013 10:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

mcm mn gna random.org tu ye adik Nabila..? asyik dengar org sebut aje..

Tuesday, April 02, 2013 10:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah nabila..:)

Tuesday, April 02, 2013 11:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah...bestnyer nabila...untung kn.hehehe :)

TAHNIAHHHHH

Tuesday, April 02, 2013 1:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah Nabila :)

Tuesday, April 02, 2013 2:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

congrates nabila :)

Tuesday, April 02, 2013 3:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat nabila ...

Thursday, April 04, 2013 10:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah :>

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...