11.4.13

Tukar Header Baru !! Hoyeahh

Author : Nabila Medan Time : 4/11/2013 03:36:00 PM Total Comment : 16 Label :



Hiphip Horeyy! Hiphip Horeyy! Ceh ceh. Haha. Nampak header sudah tukar, niat nak tukar template tapi bila tengok edit html yang sudah bertukar, dengan blog customer yang belum siap. Haruslah padam niat itu. Harhar. Doodle comel lotte tu nabila tempah dari adik Munirah! OMG OMG! First yang dia tunjuk doodle ni, terus terpesona, comel gila. Mengikut seperti yang nabila nak. Thankyou adik! Sayang awak. Harhar. Simple je kan? Taktahu nak tambah apa lagi dahh. "Official Blog" tu rasa macam nak delete kejap lagi. Macam semak pula. Haha. So, how? Kuikui ;p

 

16 comments

Thursday, April 11, 2013 3:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik header baru :)

Thursday, April 11, 2013 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wow ! Comel blog akak ^^

Thursday, April 11, 2013 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wow ! Comel Blog akak !

Thursday, April 11, 2013 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelllll :)

Thursday, April 11, 2013 4:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam . Nak tanya . Apa nama tulisan yang "every successful ..." tuh ? Harap tak kedekut ilmu (:

Thursday, April 11, 2013 4:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

Doodle tu mmg comel :)

Thursday, April 11, 2013 4:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Header dia comel :D

Thursday, April 11, 2013 4:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel sangat~! >.<

Thursday, April 11, 2013 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Jeles sangat :D comelll~

Thursday, April 11, 2013 6:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik ! >.<

Thursday, April 11, 2013 6:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Semakin comel blog kak nabila !

Thursday, April 11, 2013 7:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

simple and nice... ^_^

Thursday, April 11, 2013 9:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnya header!!>,<

Thursday, April 11, 2013 9:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnya header!!>,<

Thursday, April 11, 2013 9:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

alahai.comelnya..grm la.smue header akak buat cntik..

Thursday, April 11, 2013 9:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel je, mcm tuan punya belog jgk. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...