25.4.13

Segmen 24 Jam : Saya Mahu Header Itu! By Nabila Medan

Author : Nabila Medan Time : 4/25/2013 10:00:00 PM Total Comment : 62 Label :



Oh yeahh! Lama tak buat segmen. Eh? Harhar. Segmen ni suka-suka je. Nak bagi header free. Tu pun kalau ada yang nak join la kan? ;p

Syarat-syarat
1. Follow + like blog/page nabila (lihat sidebar)
2. Derma tabung saya okay? Click Here  *makesure sampai habis loading (no click, no header ;p)
3. Buat entri tentang segmen ini dan pastikan korang sertakan detail korang (kalau korang dipilih as winner, senang nabila nak buat header uollss kan?)
     i - Warna
     ii - Nama blog/ Title blog
    iii - Description blog
    iv - Font yang korang nak
     v - Pilih sama ada korang nak header Design 1 atau Design 2 (lihat banner segmen) *paling penting!*
4. Dah siap? Publish dan tinggalkan dekat ruang komen!
5. Tamat? Kata 24 Jam kan? Maknanya tamat esok jam 10 malam!

Pemenang nabila pilih dari random & yang bagi detail paling lengkap!
10 pemenang akan dipilih. Atau bertambah kalau mood saya baik dan kalau mendapat sambutan.

Follow My Twitter Please? *Mention Me For Followback! ->

62 comments

Thursday, April 25, 2013 10:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

join :D

http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join!

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html join

Thursday, April 25, 2013 10:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Design 1 ok ? :)

http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html :DDD

Thursday, April 25, 2013 10:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

join~

http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

join~

http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://ehfarahin.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alja Join :)

http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

harap tuah ada..=)

http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

harap tuah ada..=)

http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://aleenavril.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-mahu-header-itu-by-nabila.html

tq

Thursday, April 25, 2013 10:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

kathy join
http://resipidarihati.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 10:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nadhirah joinn! ;)
http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 11:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://farsyawidodo.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Thursday, April 25, 2013 11:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya join ^^

- http://leeza-awak.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 12:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://alieyaeryanazamri.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

join !

Friday, April 26, 2013 12:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

join ! :D

http://medicalchenta.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 12:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 12:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

Selamat Malam.. Saya join :)

http://aqilahviolet.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 12:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

akak join!

http://afiqah-alias.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 12:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://ain-nadia.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 1:17:00 AM Delete! [Reply Comment]

nuoi join :)http://patungpink.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 1:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 2:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

Najwa join :)

http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 8:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

dieba join
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 9:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Join :D

http://sweetdyba.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

TQ :)

Friday, April 26, 2013 9:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

Dyba join :D

http://sweetdyba.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 10:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

Yna join!

http://ynarazali.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 10:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

Aisyah join ! ;)

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-hedar-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 10:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

join...
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 11:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

saya join! :))
http://ziqanuar.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 11:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

Saya join ya :)

http://nidaofficial.blogspot.com/2013/04/saya-mahu-header-itu-by-nabila-medan.html

Friday, April 26, 2013 11:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://ameramirah.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 11:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 12:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

joint! :))
http://ziqanuar.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 1:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Joined :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 1:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tumpang Sekaki ^___________^
http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/04/egmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 1:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Font tu akak boleh cari kat www.dafont.com > fancy > curly

Friday, April 26, 2013 1:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://charliejoined.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam.html

Friday, April 26, 2013 2:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

join.
http://heyhoneysista98.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 4:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

join..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 4:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://ain-nadia.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 4:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nak join jgak !
http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 4:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

nk join nk join
http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 4:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam ukhwah :) join yaaa :D
http://awekbananana.blogspot.com/2013/04/25413-segmen-24-jam-saya-mahu-header.html

join! http://nabihabatubara.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 5:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

SAYA JOIN :]

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 5:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

join..
http://nashaeichigo.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 6:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Boleh join lagi kan ? http://primadonny98.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-mahu-header-itu-by-nabilah.html

Friday, April 26, 2013 6:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

join
http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 6:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 6:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 8:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

join :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jamsaya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

join !!

http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 9:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

Eyqa join :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Friday, April 26, 2013 10:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://nursakinahnabilah.blogspot.com/2013/04/segmen-24-jam-saya-mahu-header-itu-by.html

Sunday, April 28, 2013 1:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

JOINED!!!
http://faradinafazira-randomstory.blogspot.com/2013/04/httpnabilamedan-taipmenaip.html

Tuesday, April 30, 2013 3:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

bile resultnyer nih? hehehe :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...